خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...بود. اوکلی تصمیم گرفت آن مراسم‌های مدرسه، مراسم‌های خانوادگی و روابطی را که فراموش کرده بود، جبران کند. او در بخشی از کتاب میگوید که چگونه از دوستش ____________________________ ¹Chasing Daylight ²Eugene O’Kelly #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  2. .Melina.

در حال ویرایش رمان یوتوپیا | ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان

...مطمئنم ریحانه یه دستی توی پرونده داشته و تا الان هم مطمئنم توی اون پرورشگاه یه جاسوس داشته اخه مگه میشه تا الان هیچ‌کس متوجه اون نقص داخل پروندت نشه؟ خونسرد میگم: - من از حرفاتون تعجبی نمی‌کنم؛ چون توی این مدت فهمیدم از این خانواده هرچیزی برمیاد! *** #یوتوپیا #ژاکاو #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  3. .Melina.

...¹افرادی که پس از صدور حکم سرپرستی، کودک یا نوجوانی را به سرپرستی قبول کرده اند، به منظور حمایت از فرزند خوانده خود، می توانند برای برقراری ارث فرزند خوانده، از طریق وصیت به نفع او اقدام کرده و تا یک سوم اموال زمان فوت خود را به طفل انتقال دهند. #یوتوپیا #ژاکاو #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  4. .Melina.

...میشم. دستم هنوز هم با طناب کهنه مشکی بسته شده، نمی‌دونم چرا کریمی هیچ ری‌اکشن خاصی نشون نمیده‌. - خانم صادقی لطفا ژاکاو رو بیرون ببرید ما به بقیشون رسیدگی می‌کنیم! *** - راستش من یه مقدار اطلاعات می‌خوام، میشه بدونم چی شد؟ کریمی بی‌حوصله ل*ب میزنه. #یوتوپیا #ژاکاو #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  5. .Melina.

درحال ترجمه کتاب اسکایلار رابینز:رمز و راز جواهرات پنهان | Melina.N کاربر انجمن تک رمان

...25. دزد در آینه 26. مجازات 27. متلاشی شده 28. راه اندازی 29. کیت مامور مخفی تخصصی 30. آخرین نشانه 31. جواهرات زندرا کالینز 32. آژانس مامور مخفی اسکایلر رابینز 33. شهرت 34. شب جمعه 35. ر*ق*ص معکوس 36. اسکایلر رابینز: مامور مخفی نوجوان #اسکایلار_رابینز #رمز_و_راز_جواهرات_پنهان #کری_کراس #ملینا_نامور
  6. .Melina.

درحال ترجمه کتاب اسکایلار رابینز:رمز و راز جواهرات پنهان | Melina.N کاربر انجمن تک رمان

...نیز صمیمانه سپاسگزارم بابت مشاوره‌های ویرایشی عالی و ورود خلاقانه‌شان. ___________________________________ ¹بهترین دوستان برای همیشه عبارتی است که دوستی نزدیک را توصیف می‌کند. این عبارت با نام «بی‌اف‌اف» یا «BFF» نیز شناخته می‌شود. #اسکایلار_رابینز #رمز_و_راز_جواهرات_پنهان #کری_کراس...
  7. .Melina.

...حرف‌های تو هستند؟ واقعاً جالبه. - کاش اینها حرف‌های من بودند! نه، اینها سخنان سنکا¹ فیلسوف خویشتن‌دار در رسال‌های در باب کوتاهی زندگی² است. ___________________________________ ¹Seneca ²On the Shortness of Life #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  8. .Melina.

...صدفی را برداشت و آن را داخل آب انداخت. به نظر میرسید که در آن وقت صبح، مطالب مهمی در ذهنش است تا به آنها بگوید. اثری از سرخوشی، جشن و سرور و شوخی‌های بی‌مزه معمولی او نبود. ______________________________ ¹Cicero #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  9. .Melina.

...بسیار خوبی است و من با اشتیاق زیاد و صداقت بی‌پایان، نهایت استفاده را از آن میبرم و با قلبی پُر از عشق، نسبت به اهدافم وفادار هستم. سپس آن مرشد عجیب، پارچه‌ای را که از بطری در آورده بود، در شلوارش گذاشت و رفت. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  10. .Melina.

...بیشتر در مورد آن حرف خواهیم زد. فکر میکنم قبل از این که شما دو نفر بخواهید بروید و صبحتان را شروع کنید و خوش بگذارنید، باید بگویم گرچه رشد کردن به عنوان یک انسان میتواند سخت باشد، اما در واقع، این بهترین کاری #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
بالا