خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. .Melina.

چرک نویس اکسولانسیس | اثر ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان

...دلم می‌خواد اینه که به شمارش زنگ بزنم! دوست دارم بدونم هنوزم صدای گرم و دلنوازش رو می‌شنوم یا نه؛ ولی من آدم ترسویی‌ام خیلی می‌ترسم که جوابم رو ندی؛ اما باز هم خیلی خوب می‌دونم مطمئناً تا الان شمارت برای شخص دیگه‌ای شده پس... یک خلاء بزرگ! #چرک_نویس_اکسولانسیس #ملینا_نامور #هالسین #انجمن_تک_رمان
  2. .Melina.

چرک نویس اکسولانسیس | اثر ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان

نام اثر: اکسولانسیس¹ نویسنده: ملینا نامور(هالسین) دسته‌بندی: یاد‌داشت‌های مدت‌دار یک انسان ___________________________ ¹اکسولانسیس exulansis به معنی منصرف شدن از گفتن تجربه ای به خاطر اینکه دیگران قادر به درک آن نیستند. ریشه انگلیسی #چرک_نویس_اکسولانسیس #ملینا_نامور #هالسین #انجمن_تک_رمان
  3. .Melina.

درحال ترجمه کتاب اسکایلار رابینز:رمز و راز جواهرات پنهان | Melina.N کاربر انجمن تک رمان

...یعنی جایی که خط موهایش به وسط پیشانی‌اش میرسد است. مامان من گونه‌های بلند و و چانه‌ی باریکی داره. و به همین دلیل صورتش به قلب شبیه هست. و من رو یاد قلب می‌اندازه. در حال حاضر اون قلب اخم کرده بود. - این واقعا قدیمیه! اون نظر داد! #اسکایلار_رابینز #رمز_و_راز_جواهرات_پنهان #کری_کراس #ملینا_نامور
  4. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...تبدیل شویم. باید بدانید که شما هرگز از داستان شخصیتان بالاتر نمی‌روید. سپس زیر ل*ب، مانترایی را تکرار کرد: - من سپاسگزار هستم. من می‌بخشم. من کمک میکنم. زندگی من بسیار زیبا، خلاقانه، مؤثر، پُررونق، و جادویی است. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  5. .Melina.

...میکرد، سرش را بلند کرد و به میلیاردر نگاهی کرد. روی تیشرت او نوشته شده بود: - افراد قربانی و گول‌خورده، تلویزیون‌های بزرگی دارند. رهبران، کتابخانه‌های بزرگی دارند. ________________________ ¹The Victory Hour #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  6. .Melina.

...هنر و زندگی‌ام کاملاً تغییر میکند. میلیاردر گفت: - افسونگر به من یاد داد که اختصاص دادن شصت دقیقه برای رشد دادن بهترین خودم و مهمترین توانایی‌هایم، بقیه زندگی من را از لحاظ ذهنی، عاطفی، جسمانی و معنوی متحول #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  7. .Melina.

...تا هستی و حضور شما به عنوان شورش و عصیان در برابر دنیا باشد. روی پشت آقای رایلی، تصویری از ققنوس نقش بسته بود که از شعله‌های آتش بیرون میآمد. شکل آن دقیقاً اینگونه بود: ____________________________ ¹Albert Camus #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  8. .Melina.

...صبح‌هایشان به خوبی استفاده میکنند و این که با سحرخیزی و بیدار شدن قبل از سپیده‌دم، یک امتیاز ویژه خواهم داشت و میتوانم برای داشتن روزی موفق آماده شوم. ____________________________ ¹Capitalization IQ ²James Flynn #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  9. .Melina.

...رد شد. دسته‌ای از ماهی در درون آب زلال آنجا شنا میکردند. میلیاردر گفت: - حالا به جایی رسیدیم که میخواهم امروز درباره آن حرف بزنم. لطفاً به دقت به برگه‌هایتان نگاه کنید. در اینجا شما هم آن مدل آموزشی را میبینید: #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  10. .Melina.

...اصلی زندگی بنویسد. او برای نوشتن این کتاب، دویست هزار بار پلک زد و در نهایت، کتاب را تمام کرد. ______________________________ ¹The Diving Bell and the Butterfly ²Elle ³Jean-Dominique Bauby ⁴locked-in syndrome #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
بالا