خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ سنگ کاغذ قیچی | آلیس فینی

...بزرگ‌ترین لابرادور مشکی‌ای تبدیل شد که در تمام عمرم دیده‌ام. این روزها مقداری از موهای چانه‌اش سفید شده‌اند و آهسته‌تر از قبل راه می‌رود، اما هنوز فقط او می‌تواند عشق واقعی را در خانواده سه نفره‌مان جاری کند. مطمئنم همه فکر می‌کنند #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی...
  2. .Melina.

...خلقتمان انجام می‌دهیم. به‌نظرم یاد گرفته‌ام با ازدواجی نه چندان موفق هم کنار بیایم، اما مگر همه این کار را نمی‌کنند؟ مأیوس نیستم، فقط رو‌راستم. مگر روابط موفق نباید این خاصیت را داشته باشند؟ سازش؟ اصلاً ازدواج بی‌نقصی وجود دارد؟ #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  3. .Melina.

...از قانع کردن مادری باشد که به غریبه‌ای اجازه می‌دهد از نخستین فرزندش مراقبت کند. کارم را خوب بلدم، اما متأسفانه انگار یادم رفته چطور همسرم را شیفته خودم کنم. به آدم‌ها نمی‌گویم دچار ناتوانی در تشخیص قیافه. دلم نمی‌خواهد با این ویژگی #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی...
  4. .Melina.

...بودم یا آن‌طور که او می‌گوید معتاد نوشتن. همه آدم‌ها اعتیاد دارند و تمام معتادها در آرزوی یک چیزند: گریز از واقعیت. تصادفاً شغل‌ام مخدر محبوبم هم هست. همان همیشگی اما متفاوت، این چیزی است که در شروع نوشتن هر فیلمنامه تازه می‌گویم‌. #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی...
  5. .Melina.

...به راهمان ادامه می‌دهیم تا اینکه ساختمان را کامل دور می‌زنیم. می‌پرسم: «حالا چی؟» اما آدام جواب نمی‌دهد. سرم را بلند می‌کنم، دستم را جلوی صورتم می‌گیرم و او را می‌بینم که به ورودی کلیسا زل زده است. درهای چوبی بزرگ حالا کاملاً بازند. #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی...
  6. .Melina.

...اما باد سرد سوزدار ریه‌هایم را پر می‌کند و برف به صورتم می‌خورد. باب را از پشت اتومبیل پیاده می‌کنم و سه‌تایی، به‌زحمت، درون برف به سمت درهای بزرگ چوبی گوتیک‌شکل کلیسا می‌رویم. در نگاه اول، یک کلیسای تغییرکاربری‌یافته خیلی #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  7. .Melina.

...می‌بینم.» با دقت به تاریکی زل می‌زند. من که فقط آسمان سیاه را می‌بینم و لایه‌ی کلفت سفیدی که همه چیز زیر آن پنهان شده. «کجا؟» «اونجا، درست پشت اون درخت‌ها.» به جایی نامشخص اشاره می‌کند و سرعت اتومبیل را کم می‌کنم. اما بعد چیزی را #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  8. .Melina.

...آن‌جا نیست، می‌کوشم صبور باشم. حق با اوست. واقعاً گوشی‌اش را در داشبورد گذاشت، اما صبح قبل از آن‌که راه بیفتیم، آن را برداشتم و در خانه پنهان کردم. تصمیم دارم این آخر هفته درس مهمی به شوهرم بدهم و برای این کار او به گوشی نیاز ندارد. #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی...
  9. .Melina.

...ت*ح*ریک کننده تبدیل شده است. آدام از حرف‌هاش مثل یک نشان مخصوص استفاده میکند مثل یک پیش‌اهنگ. به آن می‌بالد نشانه اعتبار و موفقیتش باعث میشود حس کند مهم است و باعث میشود دلم بخواهد زمان‌هایی را که فیلمنامه‌شان را نوشته توی سرش بکوبم. #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
  10. .Melina.

...میبرم. شاید آنقدرها هم که حس میکنیم از هم دور نیفتاده باشیم به مردی که کنارم نشسته نگاهی میاندازم و فکر میکنم شاید بتوانیم دوباره راهی برای با هم ماندن .بیابیم بعد کاری میکنم که مدتهاست نکرده ام دستم را دراز میکنم و دستش را میگیرم #سنگ_کاغذ_قیچی #آلیس_فینی #ملینا_نامور #سحر_قدیمی #انجمن_تک_رمان
بالا