Usage for hash tag: مهدیس_امیرخانی

ساعت تک رمان

1. آفتــابــ گــردوݩ

دلنوشته تاسیان من | مهدیس امیرخانی کاربر انجمن تک رمان

تاسیان من! آخ که آن سلام آغشته به لبخند چه در دل خانه می‌کند! مانند نگاه قهوه‌ای‌ات، که دریاییست آرام و به ولولا می‌اندازد، هرچه از تو دفن کرده‌ام! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  2. آفتــابــ گــردوݩ

یادت به جای خودت یارم شد و حال بیشتر از دیروز و پریروز کنج دلم جای دارد! گویا امشب سپهر و خاک دست در دست داده‌اند تا پررنگ‌تر کنند، هرچه از تو در خیالم باقی‌ست! کاش فلک نستاند جان از عاشقان آفتاب! زیرا که آفتاب خود، گرفت هرچه جان داشت این عاشق! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  3. آفتــابــ گــردوݩ

تاسیان من! اکنون که در خم کوچه‌های رفتن گم گشته‌ای، ای‌کاش جای خالی‌ات را نیز با خود می‌بردی! کاش قلب مبتلا به تو، فراموش کند، هرچه که منتهی بر توست! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  4. آفتــابــ گــردوݩ

...چیست؟ دل تنگی من از برای تو، عادت است، برای من، برای تو و برای همگان! ای‌کاش بی‌خوابی حاصل از دل‌تنگی، مهمان قهوه‌ای چشم‌هایت بود! اما به راستی که خم کوچه‌های دل‌ها بر یکدیگر راهی ندارند. گویی راه میان کوچه قلب ما بسته است و بغض مهمان هر شب محفل گلویم! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی...
  5. آفتــابــ گــردوݩ

تاسیان من! می‌دانی که دلم تنگ توست! گویی دلتنگی تاریکی بی‌پایان است و من درگیر این سیاهی! گویی دوری از تو جنگل است و من گم شده در آن! گویی دوست داشتنت دریایی‌ست و من این چنین غرق شده‌ در آن! تاسیانم؛ دوستت دارم، همین! #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  6. آفتــابــ گــردوݩ

...غرق در آرزو می‌شوم، آرزوی امشبم همان آرزوی دیشب است و آرزوی دیشب همان آرزوی پریشب! آری همان آرزویی که انتها و ابتدایش مختوم به دستان توست... تاسیان من! کاش آن‌قدر که من چشم در راهم، تو نیز آمدن بلد بودی! می‌دانم که می‌دانی ولی باز هم می‌گویم؛ دوستت دارم! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی...
  7. آفتــابــ گــردوݩ

تاسیان من، می‌دانی؛ گاهی یادم می‌رود که شب‌ها باید جای گریه خوابید! آخر می‌دانی چیست؟! خوابی که به دور از محبوب باشد، بی‌گریه حرام است! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  8. آفتــابــ گــردوݩ

...وقتی هرشب به امید فردای بی‌فراق به خواب می‌روند؟! تاسیان من! کاش می‌توانستم تو و عشق به تو را به لعن و نفرین بکشانم و خاک روی خاطراتمان بنشانم، ولیکن دل این قلب به لعنت کردن تو راضی نمی‌شود! تاسیان من! می‌دانم که می‌دانی ولی باز هم می‌گویم؛ دوستت دارم! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  9. آفتــابــ گــردوݩ

...را خواستم! نگاهت را، تمامت را! به اندازه‌ دریایی که دوستت دارم، آرزویت می‌کنم! خدایا! یا آب اجابت بر دعاهایم بپاش و یا او را برای من گردان! تاسیان من! ای‌کاش ب*وسه‌ات آمین دعاهایم شود! می‌دانم که می‌دانی ولی باز هم می‌گویم؛ دوستت دارم! مثل امشب و هر شب... #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
  10. آفتــابــ گــردوݩ

...روی ل*ب‌هایت! گویی زبانم قاصر شده است و کلماتم تهی‌تر از آنند که فریاد بزنند و من بگویم؛ دلم تنگ است! تاسیان من! آفتاب‌گردان‌ها دور از خورشیدشان یخ می‌زنند و می‌میرند، ماهی‌ها هم به دور از دریا! می‌دانم که می‌دانی ولی می‌گویم؛ بی‌تو زندگی بر من حرام است! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #تاسیان_من
بالا