خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!! (پارت دوم)

#مثبت_نویسندگی🎐 در اولین دست‌نویس، فقط کلمات روی صفحه ریخته می‌شود. چندان در قیدوبند این نیستم که منظم باشم؛ اما دست‌نویس دوم این حالت را ندارد. جدی‌تر است. از آن ل*ذت بیشتری می‌برم. بعد شروع می‌کنم با آن ور‌رفتن. هر روز این کار چند ساعت وقت می‌برد اما همیشه تا جایی پیش می‌روم که برایم جذاب است...
  2. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!! (پارت دوم)

#مثبت_نویسندگی🎐 من متقاعد شده‌ام که مردم دنیا به دو گروه تقسیم می‌شوند: کسانی که می‌توانند داستان‌سرایی کنند و آن‌هایی که نمی‌توانند. به عبارتی دیگر، کسانی که خوب می‌فهمند و آن‌هایی که بد می‌فهمند. برای من داستان‌ها هم‌چون اسباب‌بازی هستند و ساختن و تعریف کردن آن‌ها همانند بازی است. همان‌طور که...
  3. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 بعضی از دوستان من که نویسندگی را خودشان بی هیچ آموزشی یاد گرفته‌اند اعتقاد دارند که دیگران هم باید به همین نحو بنویسند. ولی آن‌ها فراموش کرده‌اند که سال‌های زیادی را تلاش کرده‌اند تا نوشتن را یاد بگیرند. می‌توان گفت نوشتن مثل دوچرخه‌سواری است. وقتی دوچرخه‌سواری می‌کنید همه چیز...
  4. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 وقتی طرح اولیۀ نوشته‌‌ای را می‌ریزم، طرح شاخۀ درخت را می‌کشم، برگ‌ها بعداً می‌آیند. طرح بوتۀ یاس بنفش را می‌کشم اما شکوفه و عطرش بعداً می‌آید. درخت سیب را می‌کشم اما تور صورتی کم‌رنگ بعداً ملیله‌دوزی می‌شود. به عبارت دیگر، به نوشته‌ای که از طریق من نوشته می‌شود اعتماد می‌کنم...
  5. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 فلوبر می‌گفت: نوشتن نوعی زندگی‌کردن است. به بیانی دیگر، کسی که این حرفهٔ زیبا و جذاب را به عنوان شغل خود برمی‌گزیند، برای زندگی کردن نمی‌نویسد بلکه برای نوشتن زندگی می‌کند. #ماریو_بارگاس_یوسا #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  6. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 کسی که نمی‌خواهد به «مؤلف بودن» بسنده کند و خواهان آن است که علاوه بر عنوان مؤلف، شایستگی‌های یک نویسنده را نیز داشته باشد، باید افزون بر مطالعات تخصصی در موضوع اثر، در حوزه‌ها و قلمروهای دیگر نیز مطالعه یا حتی دست داشته باشد. آگاهی‌های ویژه در موضوع مربوط، برای مؤلف بودن کافی...
  7. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 خیلی‌ها از نوشتن می‌ترسند چون می‌ترسند ریسک کنند. ریسک کردن، سطح دارد. کسی که تا به امروز بلند حرف نزده است، فقط با بیان حرف‌هایش ریسک بزرگی می‌کند. ولی نویسنده‌ای که سال‌ها نوشته و تولید کرده و به اشتراک گذاشته است، باید در قلبش بگردد و ببیند چه چیزی در آن اعماق او را بیش از هر...
  8. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 خیلی مهم است است که ما چند خوانندۀ مشوق را به عنوان دوستان کارمان کاملاً جدا از آنچه در زندگی انتشاراتی‌مان می‌گذرد نگه داریم. ما کسانی لازم داریم که از شنیدن شعر یا مطلبی صرفاً به خاطر خودش خوشحال می‌شوند نه به عنوان مانورهای حرفه‌ای و کاری. بخشی از ما که می‌نویسد باید اجازه...
  9. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 «مسافتی را که نویسنده برای رسیدن به انتهای داستانش باید قدم بردارد، شاعر می‌رقصد.» #پل_والری #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  10. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 تمام کتاب ها خوب نیستند. تمام کتاب ها ارزش خوانده شدن و معرفی کردن ندارند. خب مسلماً به ساز و کاری نیاز داریم که ین کتاب های خوب را بشناسیم و بعد آنها را بخوانیم. این ساز و کار در گذشته، روزنامه ها و مطبوعات بودند و معرفی شدن توسط این منتقدهای ادبی. بعد از مدتی، روند به سمت...
بالا