خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

#مثبت_نویسندگی🎐 یکی از موانع خلاقیت، گرایش به اصالت در داستان‌نویسی است. توصیه می‌شود به جای گرایش به اصالت تلاش کنید چیزهای اطراف خود یا امور عیان را بیان کنید. امور عیان چیزی است که شروع داستان قبلاً آن را تعیین کرده و در درون و ذهنتان وجود دارد. باید آن را ببینید. بعداً متوجه می‌شوید امور...
  2. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

#مثبت_نویسندگی🎐 در اولین دست‌نویس، فقط کلمات روی صفحه ریخته می‌شود. چندان در قیدوبند این نیستم که منظم باشم؛ اما دست‌نویس دوم این حالت را ندارد. جدی‌تر است. از آن ل*ذت بیشتری می‌برم. بعد شروع می‌کنم با آن ور‌رفتن. هر روز این کار چند ساعت وقت می‌برد اما همیشه تا جایی پیش می‌روم که برایم جذاب است...
  3. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 من متقاعد شده‌ام که مردم دنیا به دو گروه تقسیم می‌شوند: کسانی که می‌توانند داستان‌سرایی کنند و آن‌هایی که نمی‌توانند. به عبارتی دیگر، کسانی که خوب می‌فهمند و آن‌هایی که بد می‌فهمند. برای من داستان‌ها هم‌چون اسباب‌بازی هستند و ساختن و تعریف کردن آن‌ها همانند بازی است. همان‌طور که...
  4. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 بعضی از دوستان من که نویسندگی را خودشان بی هیچ آموزشی یاد گرفته‌اند اعتقاد دارند که دیگران هم باید به همین نحو بنویسند. ولی آن‌ها فراموش کرده‌اند که سال‌های زیادی را تلاش کرده‌اند تا نوشتن را یاد بگیرند. می‌توان گفت نوشتن مثل دوچرخه‌سواری است. وقتی دوچرخه‌سواری می‌کنید همه چیز...
  5. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 وقتی طرح اولیۀ نوشته‌‌ای را می‌ریزم، طرح شاخۀ درخت را می‌کشم، برگ‌ها بعداً می‌آیند. طرح بوتۀ یاس بنفش را می‌کشم اما شکوفه و عطرش بعداً می‌آید. درخت سیب را می‌کشم اما تور صورتی کم‌رنگ بعداً ملیله‌دوزی می‌شود. به عبارت دیگر، به نوشته‌ای که از طریق من نوشته می‌شود اعتماد می‌کنم...
  6. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 فلوبر می‌گفت: نوشتن نوعی زندگی‌کردن است. به بیانی دیگر، کسی که این حرفهٔ زیبا و جذاب را به عنوان شغل خود برمی‌گزیند، برای زندگی کردن نمی‌نویسد بلکه برای نوشتن زندگی می‌کند. #ماریو_بارگاس_یوسا #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی
  7. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 خیلی‌ها از نوشتن می‌ترسند چون می‌ترسند ریسک کنند. ریسک کردن، سطح دارد. کسی که تا به امروز بلند حرف نزده است، فقط با بیان حرف‌هایش ریسک بزرگی می‌کند. ولی نویسنده‌ای که سال‌ها نوشته و تولید کرده و به اشتراک گذاشته است، باید در قلبش بگردد و ببیند چه چیزی در آن اعماق او را بیش از هر...
  8. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 نویسنده تنها موقعی نمی‌نویسد که پشت میز تحریرش نشسته است، بلکه در حقیقت او در تمام روز، هنگام برخورد با مسائل مختلف، مشغول کار است. هرچه می‌بیند و هرچه احساس می‌کند برای مقصود وی مفید است. او همیشه دانسته و ندانسته در گنجينه ذهنش به اندوختن ذخایر می‌پردازد. #سامرست_موام...
  9. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 اگر می‌خواهید بنویسید باید حتماً دستور زبان خوبی داشته باشید؛ اما وقتی مشغول حرف زدن هستیم به‌ندرت به استفاده از دستور زبان درست می‌اندیشیم و دل‌نگران اشتباهات دستوری نیستیم. پس اگر تلاش کنید به جای «نوشتن» روی کاغذ «حرف بزنید» دیگر دل‌نگران دستور زبان و رعایت کردن قواعد نخواهید...
  10. Saba.N

آموزشی همه چیز درباره‌ی دلنوشته‌ نویسی

#مثبت_نویسندگی🎐 اگر می‌خواهید بنویسید باید حتماً دستور زبان خوبی داشته باشید؛ اما وقتی مشغول حرف زدن هستیم به‌ندرت به استفاده از دستور زبان درست می‌اندیشیم و دل‌نگران اشتباهات دستوری نیستیم. پس اگر تلاش کنید به جای «نوشتن» روی کاغذ «حرف بزنید» دیگر دل‌نگران دستور زبان و رعایت کردن قواعد نخواهید...
بالا