خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!! (پارت دوم)

#مثبت_نویسندگی🎐 نویسنده تنها موقعی نمی‌نویسد که پشت میز تحریرش نشسته است، بلکه در حقیقت او در تمام روز، هنگام برخورد با مسائل مختلف، مشغول کار است. هرچه می‌بیند و هرچه احساس می‌کند برای مقصود وی مفید است. او همیشه دانسته و ندانسته در گنجينه ذهنش به اندوختن ذخایر می‌پردازد. #سامرست_موام...
  2. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!! (پارت دوم)

#مثبت_نویسندگی🎐 نویسنده موجودی است غریب، مخالف‌خوان و معنی‌ناپذیر. نوشتن، حرف‌نزدن است، و دم فروبستن. نوشتن، نعرهٔ بی‌صداست. نویسنده فروبسته دَم است اغلب، بیش‌تر گوش می‌دهد، کم‌تر حرف می‌زند. چون ممکن نیست که آدم بتواند دربارهٔ کتابی که نوشته یا حتی کتابی که مشغول نوشتنش است با کسی حرف بزند...
  3. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 شاید نوشتن کار آدمی است که می‌خواهد از خود ردِ پای بگذارد، اثر بگذارد، نقش بگذارد که من اینجا بودم و ناگزیر به رفتن شدم؛ هنگامی که دانستم نمی‌مانم، خواستم ردِ پایی از خود بگذارم. #محمد_یعقوب_یسنا #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  4. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 کاغذ، سیاه کنید! من همیشه همین‌کار را می‌کنم. هیچ نمی‌دانم نوشته چه ریختی خواهد شد. هرچیزی که به طرح اولیه‌ی داستان مربوط باشد، می‌نویسم. #موپاسان #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  5. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

#مثبت_نویسندگی🎐 هانتر اس. تامپسون در یکی از مقاله های خود در سال 1958 نوشت: من متوجه شده ام با نوشتن می توانم چیزهایی که درباره شان می نویسم را بهتر درک کنم و آنها بسیار عینی تر از گذشته بیابم. واژه ها، صرفا ابزارند، ابزاری که اگر درست به کار گرفته شوند حتی قادرند به زندگی شما نظم و ترتیب بدهند...
  6. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

#مثبت_نویسندگی🎐 موقع نوشتن، ویرایش نکنید. موقع نوشتن، درباره‌ی مطالب‌تان قضاوت نکنید. چیزهایی را که همین الان نوشته‌اید، تغییر ندهید. موقع نوشتن، املای کلمات را تصحیح نکنید. یعنی فقط بنویسید! #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  7. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 خیلی‌ها از نوشتن می‌ترسند چون می‌ترسند ریسک کنند. ریسک کردن، سطح دارد. کسی که تا به امروز بلند حرف نزده است، فقط با بیان حرف‌هایش ریسک بزرگی می‌کند. ولی نویسنده‌ای که سال‌ها نوشته و تولید کرده و به اشتراک گذاشته است، باید در قلبش بگردد و ببیند چه چیزی در آن اعماق او را بیش از هر...
  8. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 خیلی مهم است است که ما چند خوانندۀ مشوق را به عنوان دوستان کارمان کاملاً جدا از آنچه در زندگی انتشاراتی‌مان می‌گذرد نگه داریم. ما کسانی لازم داریم که از شنیدن شعر یا مطلبی صرفاً به خاطر خودش خوشحال می‌شوند نه به عنوان مانورهای حرفه‌ای و کاری. بخشی از ما که می‌نویسد باید اجازه...
  9. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 «مسافتی را که نویسنده برای رسیدن به انتهای داستانش باید قدم بردارد، شاعر می‌رقصد.» #پل_والری #انجمن_تک_رمان #اموزش_نویسندگی #معرفی_کتاب #کتابخوانی #شعر_طوری #شعر_تایم
  10. Saba.N

#مثبت_نویسندگی🎐 تمام کتاب ها خوب نیستند. تمام کتاب ها ارزش خوانده شدن و معرفی کردن ندارند. خب مسلماً به ساز و کاری نیاز داریم که ین کتاب های خوب را بشناسیم و بعد آنها را بخوانیم. این ساز و کار در گذشته، روزنامه ها و مطبوعات بودند و معرفی شدن توسط این منتقدهای ادبی. بعد از مدتی، روند به سمت...
بالا