مو و ویتامین ها

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 410
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
ویتامین B5 :
قادر است چربی های پو*ست را تنظیم کند و احتمال شکل گیری جوش های بزرگ را کاهش دهد. این ویتامین در بین تولید کنندگان محصولات مراقبت از پو*ست بسیار محبوب است چون رطوبت پو*ست را خوب حفظ می کند. در نتیجه آبرسانی به پو*ست را خوب انجام می دهد و با عوامل بروز اگزما می جنگد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
ویتامین B12 :
بخشی از ساختمان موها را تشکیل می دهد، بنابراین افزایش مصرف این ویتامین به سلامت موها کمک می کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
  • ثابت شده ویتامین های گروه B با اثرهای مخرب اشعه ماورای بنفش مبارزه می کنند و احتمال بروز سرطان پو*ست را کاهش می دهند.
  • ویتامین های گروه B می توانند قرمزی و التهاب پو*ست را کاهش دهند و با بالا بردن طول عمر سلول های پو*ست، سلامت ب*دن را تضمین کنند.
  • ویتامین های گروه B برای موها نیز مفیدند. اگر از ریزش مو در رنج هستید، حتما منابع بیشتری از ویتامین های گروه B را به رژیم غذایتان اضافه کنید. ویتامین های گروه B موهای شما را ضخیم، براق و مقاوم می کنند.
  • آنتی اکسیدان های موجود در ویتامین های گروه B در تنظیم چربی فولیکول های مو دخالت دارند و پو*ست سر را مرطوب نگه می دارند، در نتیجه موها از شوره در امان می مانند.
  • مزیت دیگر ویتامین های گروه B نقش شان در تولید ملانین است. در نتیجه با مصرف این ویتامین ها رنگ طبیعی پو*ست و موها خوب حفظ می شوند. بیوتین از جمله ویتامین های گروه B است که به تولید اسیدهای چرب مورد نیاز برای تسریع رشد سلول ها کمک می کند. این ویتامین سرعت رشد موها، ضخامت و مقاومت آنها را افزایش می دهد. مصرف این ویتامین ها باعث می شود موهای سفید دیرتر روی سرتان ظاهر شوند.
  • برای بهره مندی از مزایای ویتامین های گروه B، علاوه بر مواد غذایی ذکر شده می توانید از مکمل های حاوی این ویتامین ها نیز استفاده کنید.

بالا