همگانی به سوالی که نفر قبلی پرسیده جواب بده....

• نویسنده موضوع ~**majhol**~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 647
  • بازدیدها 20K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Rover

معاونت کل سایت
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
مدیریت تالار
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
طراح انجمن
کاربر فعال انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-12-15
لایک‌ها
8,300
امتیازها
100
کیف پول من
312,842
سطح
  1. حرفه‌ای
تایپ دوشخصیتی حتی ازنظر گفتاری
خانمانسوزه وزجراور خصوصاربین دونفر که زوج یاپارتنر باشن
منظورم بین شخصیت‌های داستانی بود جانم
چه تایپ شخصیتی ایده اله؟ هرچند که هیچ تست وآزمونی، صد درصد نیست.
از اون‌جایی که تایپ شخصیت خودم ENTJ ( برونگرا، شهودی، منطقی و قضاوتی ) هستش طبیعتا در بهترین حالت می‌تونم با کسی که شخصیت INTP ( درونگرا، شهودی، منطقی، ادراکی ) ارتباط بهتری بگیرم. طبق تجربه من آدم‌هایی که این تایپ رو توی زندگی من داشتن خیلی بهتر از بقیه تونستن با ایده‌آل‌ها و اهداف من کنار بیان و درکش کنن. معمولا خیلی محتاط، اهل تفکر و آروم هستن که می‌تونن برای ذات پرانرژی و فعال من، مکمل خوبی باشن. به هرحال وقتی حرف از مکمل بودنه، پای یک نوع قدرت صددرصدی میاد وسط؛ منم که عاشق قدرت و شیفته‌ی رهبریم!

رابطتون با مد چطوره؟ علاقه‌ای به این صنعت دارید؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Rover

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
439
امتیازها
53
کیف پول من
82,502
منظورم بین شخصیت‌های داستانی بود جانم
اهان منظور شخصیت منفی ومثبت بود
یااینکه نام رمان رونام ببرم وبگم کدوم کارکتر شخصیتی رو دوس دارم
راستش رمان اسطوره عالی بود
وشخصیت دیاکو
کلا در رمانها وداستانها
انسانهایی که دیگرون درظاهر بهشون منفی خشن بی احساس گفته میشه وانگشت اتهام به اوناست درصورتی که بهترین قلبهارودرسینه دارند.
از اون‌جایی که تایپ شخصیت خودم ENTJ ( برونگرا، شهودی، منطقی و قضاوتی ) هستش طبیعتا در بهترین حالت می‌تونم با کسی که شخصیت INTP ( درونگرا، شهودی، منطقی، ادراکی ) ارتباط بهتری بگیرم. طبق تجربه من آدم‌هایی که این تایپ رو توی زندگی من داشتن خیلی بهتر از بقیه تونستن با ایده‌آل‌ها و اهداف من کنار بیان و درکش کنن. معمولا خیلی محتاط، اهل تفکر و آروم هستن که می‌تونن برای ذات پرانرژی و فعال من، مکمل خوبی باشن. به هرحال وقتی حرف از مکمل بودنه، پای یک نوع قدرت صددرصدی میاد وسط؛ منم که عاشق قدرت و شیفته‌ی رهبریم!

رابطتون با مد چطوره؟ علاقه‌ای به این صنعت دارید؟
تست تایپ شخصیتیم
SmartSelect_۲۰۲۴۱۲۲۵_۰۰۱۴۳۷_Gallery.jpg

ــ

بله به مد بسیار علاقه دارم ولی طبق اصول
هرچی مد باشه رو قبول ندارم.
باید با شخصیت واقعیم سازگاری داشته باشه. مد فقط در لباس خلاصه نمیشه درهمه ی موارد بروزبودن وروشنفکری واقعی ومنطقی رو دوست دارم.
وچون رشته ی تحصیلیم هنر بوده کاملا به تاریخچه ی مد ازابتدا تا الان اشنام
کارای هنری دستی درتموم سبکها رو تجربه کردم. کلااهل هنرم خونوادگی ژنیتیکی ازپدربزرگوارم ومادرم اهل هنرهستیم.

روانکاوی ادمها رو دوست دارید؟ منظورم مثبت بود نه منفی

Rover

معاونت کل سایت
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
مدیریت تالار
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
طراح انجمن
کاربر فعال انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-12-15
لایک‌ها
8,300
امتیازها
100
کیف پول من
312,842
سطح
  1. حرفه‌ای
اهان منظور شخصیت منفی ومثبت بود
یااینکه نام رمان رونام ببرم وبگم کدوم کارکتر شخصیتی رو دوس دارم
راستش رمان اسطوره عالی بود
وشخصیت دیاکو
کلا در رمانها وداستانها
انسانهایی که دیگرون درظاهر بهشون منفی خشن بی احساس گفته میشه وانگشت اتهام به اوناست درصورتی که بهترین قلبهارودرسینه دارند.

تست تایپ شخصیتیم
مشاهده فایل‌پیوست 49243
اوه خیلی نزدیکه 😹
ــ

بله به مد بسیار علاقه دارم ولی طبق اصول
هرچی مد باشه رو قبول ندارم.
باید با شخصیت واقعیم سازگاری داشته باشه. مد فقط در لباس خلاصه نمیشه درهمه ی موارد بروزبودن وروشنفکری واقعی ومنطقی رو دوست دارم.
وچون رشته ی تحصیلیم هنر بوده کاملا به تاریخچه ی مد ازابتدا تا الان اشنام
کارای هنری دستی درتموم سبکها رو تجربه کردم. کلااهل هنرم خونوادگی ژنیتیکی ازپدربزرگوارم ومادرم اهل هنرهستیم.
چقدر عالی!
آرتیست فمیلی ❤️‍🔥
روانکاوی ادمها رو دوست دارید؟ منظورم مثبت بود نه منفی
حتی برای خلق کارکتر هم روی اصول روان‌شناسی تمرکز می‌کنم
من زیاد این کار رو انجام میدم، هم مثبت و هم منفی.
به هرحال باید توی ذهن آدم‌ها نفوذ کنم تا بتونم گولشون بزنم 😹

فکر می‌کنید احمقانه‌ترین انگیزه بشریت در طول زندگی چیه؟

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
439
امتیازها
53
کیف پول من
82,502
اوه خیلی نزدیکه 😹
دقیقا متوجه شدم ولی صبر کردم نظر خودت روبشنوم.

چقدر عالی!
آرتیست فمیلی ❤️‍🔥
ممنونم😂 اره نعمت رحمت وبرکت خداست🥺💔

حتی برای خلق کارکتر هم روی اصول روان‌شناسی تمرکز می‌کنم
من زیاد این کار رو انجام میدم، هم مثبت و هم منفی.
به هرحال باید توی ذهن آدم‌ها نفوذ کنم تا بتونم گولشون بزنم 😹
ـ
تاباشه ازای گول زدن ها باشه بدل میشینه وباعث رشد میشه بعضی هاهم ادب میشن دمتون گرم مخلصم. ♡☆✓
فکر می‌کنید احمقانه‌ترین انگیزه بشریت در طول زندگی چیه؟
روشنفکری به ظاهر مدرن ولی، سراسر حقارت
تبلیغ وتمرین افکاراشتباه سقوط روح بجای تعالی وصعود
ــــــ
متاسفانه کشورای دیگه درغرب،اروپا شاید فقط بزبان بیارن ویه نوع سیاست باشه ولی درایران چون غربی شدن یه نوع امتیازه برنده براشون که نهایت حقارته...و مثلا بروزبودن وباکلاس بودن تلقی میشه. وحالا یک سؤال چراتموم کارهای غرب رو تقلید نمیکنیم؟ ادب نظم تربیت شخصیت استفاده بهینه ازهمه ی امکانات، نظافت ب*دن هم ظاهر وهم باطن.
اگه واقعااادعای روشنفکری غربی ومدرن داریم ، شعار ندیم، یک انسان هستیم اشرف مخلوقات. چرا شآن خودمون رو حتی ازوفای یک سگ وعطر یک گل پایین تر میاریم.
افکار فمینیستی، توهم وتلقین خرافات وربطش به دین ومذهب ازهرکشوروآئینی.
ــــ
کشورت رو دوست داری یا دوست داشتی درکشور دیگه بافرهنگ دیگه وآیین دیگه بدنیامیومدی؟

mina1369

منتقد آزمایشی + ناظر آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-15
لایک‌ها
357
امتیازها
53
کیف پول من
24,827
کشورت رو دوست داری یا دوست داشتی درکشور دیگه بافرهنگ دیگه وآیین دیگه بدنیامیومدی؟
من هم مثل خیلیا هم فرهنگم رو دوست دارم هم به کشورم علاقه‌ دارم.
ولی داخل ایران خیلی از فرهنگها و آداب خودمون جا نیفتاده چه برسه به فرهنگهایی که به اجبار داره خودشو جامیده توی ایران. البته بستگی داره از چه نظر به این موضوع نگاه کرد که بحثش خیلی مفصل و پیچیدست😅ولی به هر حال من در درجه اول اسپانیا رو ترجیح میدم بعد سوئد رو.
اسپانیا واقعا از نظر فرهنگ و هنر قدمت داره شهر باستانی کادیس که من عاشقشم و اقیانوس اطلس
واااای خدایا خیلی عالیه. مخصوصا سویا و بارسلونا.
بهترین غذاشم به نظر من باکالائو هست. وجالب اینکه چون مسلمان زیاد داره روی بسته‌های غذایی ترکیبات اون غذارو می‌نویسن حتی در اکثر رستوران‌ها منوی مخصوص موادغذایی دارن، یعنی غذایی روکه سفارش میدی ترکیباتش رو نوشته تا بدونی غذایی که میخوری حلاله یا حرام. فرهنگ و احترام به ملت یعنی این.

امضا : mina1369

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
439
امتیازها
53
کیف پول من
82,502
ولی داخل ایران خیلی از فرهنگها و آداب خودمون جا نیفتاده چه برسه به فرهنگهایی که به اجبار داره خودشو جامیده توی ایران. البته بستگی داره از چه نظر به این موضوع نگاه کرد که بحثش خیلی مفصل و پیچیدست😅ولی به هر حال من در درجه اول اسپانیا رو ترجیح میدم بعد سوئد رو.
اسپانیا واقعا از نظر فرهنگ و هنر قدمت داره شهر باستانی کادیس که من عاشقشم و اقیانوس اطلس
بهترین غذاشم به نظر من باکالائو هست. وجالب اینکه چون مسلمان زیاد داره روی بسته‌های غذایی ترکیبات اون غذارو می‌نویسن حتی در اکثر رستوران‌ها منوی مخصوص موادغذایی دارن، یعنی غذایی روکه سفارش میدی ترکیباتش رو نوشته تا بدونی غذایی که میخوری حلاله یا حرام. فرهنگ و احترام به ملت یعنی این.
عزیزم عالی بود. سیاحتی عالیه سفر عالیه.
ـ
منظورم ازاین سوال:

این بود که این خونواده واینی که الان هستی نبودی دریک خونواده دیگه درکشور دیگه بدنیا میومدی مثلا بگی کاش مسیحی بودم؟

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
439
امتیازها
53
کیف پول من
82,502
خوشگل خانوم سوآل یادت رف
الان حدیث جان رو تگ میکنما😂🥺

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
439
امتیازها
53
کیف پول من
82,502
منم بزارتوچمدونت هرجا رفتی ببر دخمل خوبیم👧🏻😂

mina1369

منتقد آزمایشی + ناظر آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-15
لایک‌ها
357
امتیازها
53
کیف پول من