اول واسه جمله ی شیرین پایانیت توقعی ازشانسم وتقدیرم نداشتم تا همین بیرون شهر مشهدهم راضی هستم جهت مزاح
ــــــ
ودرمورد بحث زیبای بالا
بله دقیقا منم وخونوادم بخاطر پدرم که سفر داشتند ودوست داشتن دراکثر کشورهای اروپایی
وشوهرخواهرم که 13 سال درانگلستان زندگی میکردن همچنین دوست خودم درانگلستان هست بافرهنگ غربی ومسیحیت محترم اشناهستیم وخط قرمز وقانون پدربزرگوارم احترام به تمام آئین وانسانهابود وهست ماحتی حق نداشتیم ونداریم به دولتمردان کشورهای دیگه اهانت کنیم. الحمدلله بسیار روشنفکربودن وماهم پیرو راه هستیم خونوادگی. بخاطر همین انواع عقیده ومذهب برامون محترم هست ودخالت وبی احترامی وجود نداره.
مسیحیت رو بسیار دوست دارم وعقیده دارم که بسیاری ازمسیحیان مسلمان واقعی هستند ومسلمانان متاسفانه... واینکه به حضرت مسیح ع علاقه ی زیاد دارم وحضرت مریم سلام الله وچون ایام تولدم باتولد منجی مسیحیان وایام ژانویه وکریسمس هست خب مطالعه دارم وارادت به مسیحیان وتمام ائین . برای، سیاحت همه ی کشورها رو دوست دارم خصوصا کشور انگلستان هلند ومصر رو.. . ولی افتخاردارم درخونواده مسلمان شیعه وایران بدنیا اومدم وکشورم ایران رو باهیچ کشوری عوض نمیکنم امیدوارم کشورمون به اصل آریایی و
آرمانی خود بازگردد.
ببخش رسمی وجدی تایپ کردم.
مینا جون رو عشقس وبس
سوالموجواب ندادی خوشگلم. یادت رفت.