همگانی به سوالی که نفر قبلی پرسیده جواب بده....

• نویسنده موضوع ~**majhol**~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 647
  • بازدیدها 20K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
484
امتیازها
53
کیف پول من
82,533
🤭
طراح سوال خوبی نیستم متأسفانه.
به نظر شما چه نقطه‌ای از زندگی میشه رفیق راه رو، تشخیص داد؟ البته رفیق و دوست واقعی
انسان جایزالخطاست اصلا ما بدنیا اومدیم که ازدس بدیم به هیچکسی وابسته نشو عزیزم دل داد دل بده راه اومد راه بیا معرفت داشت معرفت داشته باش ولی یبار، دوبار اشتباه کرد...ولی دفه سوم اصلا حساب روش بازنکن، خط قرمز خودت رو همیشه داشته باش.
که بدهکاره خودت ودله خودت میشی رفیق راه خودت دلت باشه، کودک درونت رو درآغوش بگیر وخالق وتمام. ♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆

تاحالا افسوس عمیق از گذشته رو تجربه کردی؟ یا فقط درحال زندگی میکنی؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش:

mina1369

منتقد آزمایشی + ناظر آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-15
لایک‌ها
379
امتیازها
53
کیف پول من
24,851
عزیزم عالی بود. سیاحتی عالیه سفر عالیه.
ـ
منظورم ازاین سوال:

کشورت رو دوست داری یا دوست داشتی درکشور دیگه بافرهنگ دیگه وآیین دیگه بدنیامیومدی؟
این بود که این خونواده واینی که الان هستی نبودی دریک خونواده دیگه درکشور دیگه بدنیا میومدی مثلا بگی کاش مسیحی بودی؟
من دینم رو خیلی دوست دارم و شدیداً روش حساسم. از نزدیک با مسیحی‌های کشورم روبرو شدم کلیسا رفتم و با آیینی که دارند آشنام حتی گاهی انجیل می‌خونم ولی هیچی اینجا و دین خودم نمی‌شه. البته خانواده،پدر و مادر، خواهر و برادر، همسر و فرزندانم رو توی دنیا با هیچی طاق نمی‌زنم پس ترجیح میدم ایران بمونم.
مسافرتمون داخلی شد دلارام،گردش خارجی تعطیل،چمدون ببند دارم میام دنبالت🤣🤣

امضا : mina1369

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
484
امتیازها
53
کیف پول من
82,533
من دینم رو خیلی دوست دارم و شدیداً روش حساسم. از نزدیک با مسیحی‌های کشورم روبرو شدم کلیسا رفتم و با آیینی که دارند آشنام حتی گاهی انجیل می‌خونم ولی هیچی اینجا و دین خودم نمی‌شه. البته خانواده،پدر و مادر، خواهر و برادر، همسر و فرزندانم رو توی دنیا با هیچی طاق نمی‌زنم پس ترجیح میدم ایران بمونم.
مسافرتمون داخلی شد دلارام،گردش خارجی تعطیل،چمدون ببند دارم میام دنبالت🤣🤣
اول واسه جمله ی شیرین پایانیت توقعی ازشانسم وتقدیرم نداشتم تا همین بیرون شهر مشهدهم راضی هستم جهت مزاح😂🤣😂
ــــــ
ودرمورد بحث زیبای بالا
بله دقیقا منم وخونوادم بخاطر پدرم که سفر داشتند ودوست داشتن دراکثر کشورهای اروپایی
وشوهرخواهرم که 13 سال درانگلستان زندگی میکردن همچنین دوست خودم درانگلستان هست بافرهنگ غربی ومسیحیت محترم اشناهستیم وخط قرمز وقانون پدربزرگوارم احترام به تمام آئین وانسانهابود وهست ماحتی حق نداشتیم ونداریم به دولتمردان کشورهای دیگه اهانت کنیم. الحمدلله بسیار روشنفکربودن وماهم پیرو راه هستیم خونوادگی. بخاطر همین انواع عقیده ومذهب برامون محترم هست ودخالت وبی احترامی وجود نداره.
مسیحیت رو بسیار دوست دارم وعقیده دارم که بسیاری ازمسیحیان مسلمان واقعی هستند ومسلمانان متاسفانه... واینکه به حضرت مسیح ع علاقه ی زیاد دارم وحضرت مریم سلام الله وچون ایام تولدم باتولد منجی مسیحیان وایام ژانویه وکریسمس هست خب مطالعه دارم وارادت به مسیحیان وتمام ائین . برای، سیاحت همه ی کشورها رو دوست دارم خصوصا کشور انگلستان هلند ومصر رو.. . ولی افتخاردارم درخونواده مسلمان شیعه وایران بدنیا اومدم وکشورم ایران رو باهیچ کشوری عوض نمیکنم امیدوارم کشورمون به اصل آریایی و
آرمانی خود بازگردد.
ببخش رسمی وجدی تایپ کردم.

مینا جون رو عشقس وبس🤣😂

سوالموجواب ندادی خوشگلم. یادت رفت. 🌹

mina1369

منتقد آزمایشی + ناظر آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-15
لایک‌ها
379
امتیازها
53
کیف پول من
24,851
اول واسه جمله ی شیرین پایانیت توقعی ازشانسم وتقدیرم نداشتم تا همین بیرون شهر مشهدهم راضی هستم جهت مزاح😂🤣😂
ــــــ
ودرمورد بحث زیبای بالا
بله دقیقا منم وخونوادم بخاطر پدرم که سفر داشتند ودوست داشتن دراکثر کشورهای اروپایی
وشوهرخواهرم که 13 سال درانگلستان زندگی میکردن همچنین دوست خودم درانگلستان هست بافرهنگ غربی ومسیحیت محترم اشناهستیم وخط قرمز وقانون پدربزرگوارم احترام به تمام آئین وانسانهابود وهست ماحتی حق نداشتیم ونداریم به دولتمردان کشورهای دیگه اهانت کنیم. الحمدلله بسیار روشنفکربودن وماهم پیرو راه هستیم خونوادگی. بخاطر همین انواع عقیده ومذهب برامون محترم هست ودخالت وبی احترامی وجود نداره.
مسیحیت رو بسیار دوست دارم وعقیده دارم که بسیاری ازمسیحیان مسلمان واقعی هستند ومسلمانان متاسفانه... واینکه به حضرت مسیح ع علاقه ی زیاد دارم وحضرت مریم سلام الله وچون ایام تولدم باتولد منجی مسیحیان وایام ژانویه وکریسمس هست خب مطالعه دارم وارادت به مسیحیان وتمام ائین . برای، سیاحت همه ی کشورها رو دوست دارم خصوصا کشور انگلستان هلند ومصر رو.. . ولی افتخاردارم درخونواده مسلمان شیعه وایران بدنیا اومدم وکشورم ایران رو باهیچ کشوری عوض نمیکنم امیدوارم کشورمون به اصل آریایی و
آرمانی خود بازگردد.
ببخش رسمی وجدی تایپ کردم.

مینا جون رو عشقس وبس🤣😂

سوالموجواب ندادی خوشگلم. یادت رفت. 🌹
خیلی هم عالی با جمع روشنفکران و هنرمندان طرفیم👏 تولدت پیشاپیش مبارک هنرمند جان🥳🥳
و اینکه سوالات رو جواب دادم دیگه.

سوال نفر بعدی: به شعر علاقه داری یا متن ادبی؟

امضا : mina1369

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
484
امتیازها
53
کیف پول من
82,533
خیلی هم عالی با جمع روشنفکران و هنرمندان طرفیم👏 تولدت پیشاپیش مبارک هنرمند جان🥳🥳
و اینکه سوالات رو جواب دادم دیگه.

سوال نفر بعدی: به شعر علاقه داری یا متن ادبی؟
نه چک کن بالا رو خوشگلم البته اگه دوست داشتی جواب بده.

وجواب این سوال
دوتایی نمتونم فرق بزارم. ♡♡♡♡♡♡

دلنویسی یا رمان نویسی کدوم رو بیشتر دوست داری؟ واینکه نویسنده ای هستی که از واقعیت زندگی خودش یا اطرافیانش رمان وداستان بنویسه؟

آخرین ویرایش:

Rover

معاونت کل سایت
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
مدیریت تالار
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
طراح انجمن
کاربر فعال انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-12-15
لایک‌ها
8,302
امتیازها
100
کیف پول من
312,842
سطح
  1. حرفه‌ای
نه چک کن بالا رو خوشگلم البتهاگه دوست داشتی جواب بده.

وجواب این سوال
دوتایی نمتونم فرق بزارم. ♡♡♡♡♡♡

دلنویسی یا رمان نویسی کدوم رو بیشتر دوست داری؟ واینکه نویسنده ای هستی که از واقعیت زندگی خودش یا اطرافیانش رمان وداستان بنویسه؟
قطعا نگارش رمان رو بیشتر دوست دارم
آره پیش میاد که از یه سری اتفاقات روزمره خودم یا اطرافیانم الگو بگیرم

یک بیت از شعر مورد علاقتون؟

امضا : Rover

.Delaram.

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
لایک‌ها
484