بانوان بانوی باکلاس

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 55
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
جذابیت یک مفهوم نسبی است ودرزمان ومکان های متفاوت تغییرمی کنداماسادگی صورت زنان ازنظرمردان رازاصلی جذابیت است.درکل مغزمردان درپردازش صورت زنان به سادگی تمایل داردوصورت های پرزرق وبرق ازنظرمردان زیبانیست وصورت های ساده وکم ارایش ازنظرمردان زیباست…!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
فن بیان
روی موضوعی که می‌خواهید درباره‌ی آن صحبت کنید تسلط کافی داشته باشید

درباره‌ی موضوعی که می‌خواهید صحبت کنید، اطلاعات بسیاری جمع‌آوری کنید (حتی اگر هنگام صحبت، از همه‌ی آن اطلاعات استفاده نکنید). اگر دیگران احساس کنند که شما درباره‌ی موضوع صحبت‌تان تخصص کافی ندارید، به ندرت پیش می‌آید که وقت‌شان را در اختیار شما بگذارند. اکثر افراد موفق، علاقه‌ای ندارند به صحبت‌های کسی گوش بدهند که چیزی به آنها اضافه نمی‌کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
حتما شنیده‌اید که می‌گویند مهم نیست چه می‌گویید، اینکه آن را چگونه می‌گویید مهم است. حقیقت مهمی در این جمله وجود دارد. من اینجا هستم تا به شما بگویم که اتفاقا این خیلی مهم است که شما چه می‌گویید. افرادی که دارای توانایی برقراری ارتباط موثر هستند، به هردوی این موارد (اینکه چه می‌گویید و چگونه می‌گویید) اهمیت می‌دهند و این باعث می‌شود آنها در دام اینکه تبدیل به یک شخص صرفا حراف شوند، نیفتند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
بانوی باکلاس

سؤال‌های خوبی بپرسید.

یکی از بزرگترین اشتباهات آدم‌ها در حین صحبت کردن این است که به جای خوب گوش کردن به حرف طرف مقابل،‌ حواسشان به این است که هنوز جمله‌ی یارو به انتها نرسیده، عینهو اژدر زیردریایی حرف خودشان را وِل بدهند. گوششان هیچ ایرادی ندارد؛ در واقع تک تک کلمات را خیلی خوب می‌شنوند، اما صبر نمی‌کنند تا معنی آنها را هم آنالیز کنند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
راه آسانی که برای مهار اژدر وجود دارد این است که میان حرف‌های طرف، راجع به چیزهایی که می‌گوید از او سؤال بپرسیم. آدم‌ها ناراحت می‌شوند که بفهمند به حرف‌هایشان گوش نمی‌دهیم. این سؤال پرسیدن ما فایده‌اش این است که طرف مقابل نه تنها متوجه می‌شود که گل لگد نمی‌کند،‌ بلکه ما آنقدر پیگیر هستیم که اگر جایی رد حرف‌هایش را گم کردیم سعی می‌کنیم با سؤال کردن دوباره خودمان را به او برسانیم. باورتان نمی‌شود که طرف مقابل چه احساس خوبی از حرف زدن خود به دست می‌آورد و این را مرهون شماست. او قطعا دفعه‌ی بعد هم برای صحبت کردن دنبال شما خواهد گشت.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
زیبایی

راه‌حل‌های خانگی پرپشت کردن ابروها

مهم نیست مد سال چه باشد داشتن ابروهای باریک و یا پرپشت. مهم این است که چه مدل ابرویی به چه صورتی می‌آید. متاسفانه برخی‌ برای اینکه همرنگ جماعت شوند اشتباهاتی می‌کنند که دیگر نمی توانند جبران کنند. از دست دادن ابروی پرپشت هم از آن اشتباهات گاهی جبران نشدنی است. هر چند عوامل دیگری چون کمبود ویتامین، تغذیه اشتباه و مهمتر از همه استفاده مدام از مداد ابرو و استرس زیاد باعث ریزش ابرو می شود. در این مطلب می‌خواهم به چند روش ساده که خیلی‌ها از آن نتیجه گرفتند و احتمالا شاید به گوش شما هم رسیده شده باشد بپردازم

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
روغن کرچک

اولین گزینه برای افزایش رشد موی ابرو و ضخیم شدن آن روغن کرچک است. روغن کرچک اصل را روزی دوبار روی ابرو ماساژ دهید. بگذارید روی ابرو بنا یک ساعت بماند. خیلی مهم است که پو*ست ابرو را حالت دورانی کاملا ماساژ دهید. از کنده شدن چند دانه ابرو نترسید. این کار را همیشه انجام دهید تا نتیجه آن را ببنید. با فرچه ریمل شسته شده مژهای خود را هم با روغن کرچک شب‌ها چرب کنید. تا ببینید چه تاثیری در بلند و پرپشت شدن مژه ها دارد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
روغن رزماری

اگر می توانید بوی تند رز ماری را تحمل کنید و یا حتی بویش را دوست دارید. روغن رزماری یک درمان گیاهی فوق العاده موثر است. ابرو را هر شب با روغن روزماری ماساژ دهید و بگذارید جذب پوستتان شودو صبح‌ها بشویید. تاثیر رز ماری را بعد از یک ماه مطمئن باشید خواهید دید. البته ممکن است بعد از مدتی باعث قرمزی و التهاب شود که تا حدی طبیعی است. اما اگر سوزش آن زیاد بود درمان دیگری را جایگزین کنید.

بالا