بانوان بانوی باکلاس

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 55
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
زبان ب*دن

تماس چشمی را ناگهان قطع نکنید.

مردم عادت دارند اگر با کسی چشم در چشم شدند، چشم از آن فرد برداشته و به جای دیگری نگاه کنند. سعی کنید این کار را نکنید. تماس چشمی را حفظ کنید و لبخند بزنید. مردم اغلب خودشان نگاه‌شان را بر می‌گردانند، گرچه برخی هم چشم از شما بر نخواهند داشت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
تماس چشمی فوائد متعددی دارد:

مردم شما را فردی بی‌آلایش در نظر می‌گیرند.شما اعتماد به نفس بیشتری احساس خواهید کرد.

لطفا توجه کنید که وقتی به تماس چشمی فردی با تماس چشمی خودتان پاسخ می‌گویید، حتما لبخند بزنید. نگاه بی‌تفاوت می‌تواند بسیار ناخوشایند باشد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
بانوی باکلاس

❌ صدایتان بلندترین صدای جمع نباشد

آیا تا به حال شده در یک مهمانی کسی وارد شود و به شما بگوید: «وقتی جلوی ساختمان بودم فهمیدم درست آمده‌ام، چون صدای تو را شنیدم»؟ پس در این صورت بهتر است صدای‌تان را پایین بیاورید. همین‌ که صدای‌تان قابل شنیدن باشد کافی است. فکر نکنید حتما باید فریاد بکشید یا صدایتان را بالا ببرید تا حرف‌تان را ثابت کنید. آرام و ملایم حرف بزنید، حتی اگر در یک جمع شلوغ هستید؛ این نشانه‌ی باکلاس بودن است، چون این پیام را می‌رساند که به اندازه‌ی کافی اعتمادبه‌نفس دارید و مجبور نیستید داد بکشید تا توجه دیگران را به خودتان جلب کنید.

اگر در مورد تُن صدایتان تردید دارید، از دوستان‌تان بخواهید به بلندی صدایتان امتیاز بدهند. اگر امتیازات نزدیک به ۱۰ بود، پس حتما تُن صدای‌تان را پایین بیاورید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی

فن بیان

☯ غیره منتظره باشید!

می‌خواهید بدانید که چگونه خوب صحبت کنید؟ در جواب این سوال باید گقت اول غیر منتظره به نظر برسید. اگر می‌خواهید با فن بیان قوی مخاطب را تحت تأثیر قرار بدهید باید بتوانید به‌موقع او را غافلگیر کنید. مغز ما گرایش زیادی به حفظ روند ارتباط با موارد آشنا دارد. یعنی وقتی با چیزی آشنا هستیم، راحت‌تر آن را می‌پذیریم و بی‌دردسر آن را قبول می کنیم، اما وقتی حرف غیرمنتظره‌ای بشنویم ناگهان تمام حواس و تمرکز ما به سمتش جلب می‌شود و با چالشی رو‌به‌رو خواهیم شد که به توجه و دقت بیشتری نیاز دارد. پس سعی کنید گاهی اوقات دیگران را غافلگیر کنید، غیرمنتظره باشید و در زندگی روند یکنواخت و ساده‌ای را در پیش نگیرید. از تغییر کردن، نظر اطرافیان و قضاوت‌های آنها نهراسید. البته انتخاب با شماست و پروراندن این ویژگی تا حد زیادی به خلق‌وخو و ویژگی‌های اخلاقی شما وابسته است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
.انجمن رمان نویسی
زبان ب*دن
اطلاعات زیادی به شما می‌دهد؟
وقتی کسی به‌طور مرتب به شما اطلاعات می‌دهد – اطلاعاتی که از او درخواست نکرده‌اید، مخصوصا جزئیات زیادی را بازگو می‌کند – احتمال زیادی وجود دارد که دارد به شما دروغ می‌گوید. دروغگوها اغلب زیاد حرف می‌زنند به این امید که با این همه حرافی و وراجی، دیگران حرف‌شان را باور کنند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
راز حال خوب تو اشپزی:)
«آشپزی‌کردن» برای بسیاری از ما کاری‌ست روزمره. اما برای بسیاری دیگر، نوعی روش درمان یست. آشپزی باعث تسکین استرس، قدرت یافتن فعالیت‌های اجتماعی، افزایش آگاهی‌ حسی، افزایش قدرت مقابله با افسردگی وتقویت حافظه میشود.
محققان انگلیسی و برخی کلینیک‌های روان‌درمانی امروزه از روش‌های آشپزی، به‌عنوان روش‌های درمانی برای «کنترل‌خشم»، «افسردگی» و دیگر مشکلات روحی استفاده می‌کنند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
چرم واقعی را با نرم کننده مو تمیز کن
ممکن است کفش‌های چرم شما هم به تدریج از ظاهر کهنه و فرسوده‌ای برخوردار شده باشند. اما شما می‌توانید به جای خرید جلادهنده کفش، از یک دستمال تمیز و مقدار کمی از نرم‌کننده موی خود کمک گرفته و دستمال آغشته به نرم‌کننده را به آرامی بر روی سطح چرم مالش دهید. به این ترتیب، موم موجود در نرم‌کننده به مرطوب نمودن چرم کمک خواهد کرد. این کار، بسیار شبیه به کاری است که نرم‌کننده شما برای آبرسانی موهایتان انجام می‌دهد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118