خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

دلنوشته دلنوشته ژالان | محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن تک رمان

ساعت تک رمان

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
باران اشک‌ها صورتم را فرا گرفته بود؛ با بدنی بی‌حال و بی‌رنگ و جان از روی تخت بلند شدم؛ سرم سنگین بود و گیج می‌رفت. چه شده بود؟! چه‌کار کرده بود این شیدایی با من؟!

کد:
باران اشک‌ها صورتم را فرا گرفته بود؛ با بدنی بی‌حال و بی‌رنگ و جان از روی تخت بلند شدم؛ سرم سنگین بود و گیج می‌رفت. چه شده بود؟! چه‌کار کرده بود این شیدایی با من؟!
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
می‌گفتند: «ای نگهبان عشق، این دلدادگی محال است.» گوش نکردم. می‌گفتند: «این درد بی‌درمان است.» گوش نکردم. می‌گفتند: «معشوق بی‌خبر است.» گوش نکردم.

کد:
می‌گفتند: «ای نگهبان عشق، این دلدادگی محال است.» گوش نکردم. می‌گفتند: «این درد بی‌درمان است.» گوش نکردم. می‌گفتند: «معشوق بی‌خبر است.» گوش نکردم.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
دلم می‌خواست گوش دهم به حرف‌هایشان، اما درونم در دریایی سیاه دست و پا می‌زد. ای جگرگوشه‌ی من، بگو چه کنم؟! چطور تو را از ذهنم، از قلبم، از سرتاسر وجودم بیرون کنم؟!

کد:
دلم می‌خواست گوش دهم به حرف‌هایشان، اما درونم در دریایی سیاه دست و پا می‌زد. ای جگرگوشه‌ی من، بگو چه کنم؟! چطور تو را از ذهنم، از قلبم، از سرتاسر وجودم بیرون کنم؟!
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
ملودی در گوشم شروع به خواندن کرد؛ دستانم را مانند پر، پرواز دادم و شروع به ر*ق*صیدن کردم. کمی جلو رفتم… یاد اولین دیدارش افتادم.

کد:
ملودی در گوشم شروع به خواندن کرد؛ دستانم را مانند پر، پرواز دادم و شروع به ر*ق*صیدن کردم. کمی جلو رفتم… یاد اولین دیدارش افتادم.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
کمی عقب رفتم… یاد اولین لبخندش افتادم. همانند چرخ و فلکی، چرخ زدم و جریان باد را دورم حس می‌کردم که یاد چشمانش افتادم.

کد:
کمی عقب رفتم… یاد اولین لبخندش افتادم. همانند چرخ و فلکی، چرخ زدم و جریان باد را دورم حس می‌کردم که یاد چشمانش افتادم.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
چشم آهویی من، می‌دانم که تو از وجود من بی‌خبری، اما ترسی تمام وجودم را اسیر کرده و نمی‌گذارد تو را در آ*غ*و*ش بگیرم، موهای فِرت را نوازش کنم.

کد:
چشم آهویی من، می‌دانم که تو از وجود من بی‌خبری، اما ترسی تمام وجودم را اسیر کرده و نمی‌گذارد تو را در آ*غ*و*ش بگیرم، موهای فِرت را نوازش کنم.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

SHAHYAS

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
2,131
گل گلدان من، ژالان من، صدایت می‌زنم، برگرد، به من نگاه کن… من را احساس کن… در دلت مرا حک کن… و ب*وسه‌ای بر گونه‌ام بگذار… .

کد:
گل گلدان من، ژالان من، صدایت می‌زنم، برگرد، به من نگاه کن… من را احساس کن… در دلت مرا حک کن… و ب*وسه‌ای بر گونه‌ام بگذار… .
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

بالا