Zahra jafarian
صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
150 برای آزمایشی 300 ثابتزهرا میدونی که من آلزایمر دارم گفتی برای مدیریت ماورا باید چند تا ارسالی بزنم؟
چندتا زدی؟
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!150 برای آزمایشی 300 ثابتزهرا میدونی که من آلزایمر دارم گفتی برای مدیریت ماورا باید چند تا ارسالی بزنم؟
مرسی عزیزم نمیدونم فعلا در راه خدا دارم دارم ارسالی میزنم ببینم چندتا میشه150 برای آزمایشی 300 ثابت
چندتا زدی؟
درخواست رنکتو میدممرسی عزیزم نمیدونم فعلا در راه خدا دارم دارم ارسالی میزنم ببینم چندتا میشه
مرسی عزیزم فقط باید یه تغییراتی توی این تالار بدیمدرخواست رنکتو میدم
اینارو لطفا تو تاپیک درخواست از گلبرگ بگو فقط اونی که گفتی حذف شه نباید حذف شه باید منتقل شه تالار عکسمرسی عزیزم فقط باید یه تغییراتی توی این تالار بدیم
مثلا ساب موجودات ماورا باید بشه( موجودات ماورا و افسانه+ یه پیشوند افسانهها)
داستانهای ترسناک واقعی و غیر واقعی باید ادغام بشه، بشه( ساب داستانهای ترسناک[واقعی یا غیر واقعی بودن و توی پارت مشخص میکنیم یه تغییراتی توی قوانین میدم]
متفرقه پاک بشه تاپیکهاش رو انتقال میدم ساب ماورا
عکس.های ترسناک و ماورایی هم لطفا حذف بشه چون ربطی به تالار ما نداره و مربوط به تالار عکسه
اوکیه جانم مرسیاینارو لطفا تو تاپیک درخواست از گلبرگ بگو فقط اونی که گفتی حذف شه نباید حذف شه باید منتقل شه تالار عکس
ساب با گلی هست پیشوند با مونا
پیشوند رو به مونا بگو لطفا
متروکه - در خواست از مدیر ارشد گلبرگ
دوستان عزیز سلام وقتتون بخیر 🌸 ممکنه یه سری از درخواست ها به دلیل حجم کاری فراموش بشه یا دیده نشه هرگونه درخواستی که از من دارین رو میتونین تو این تاپیک عنوان کنین کارتون زودتر از بقیه مواقع راه میوفته بعضی از وظایف هستن که مختص یک مدیر ارشده؛ لطف کنین تو تاپیک همه مدیرها نگاه کنین و اگه کاری که...forums.taakroman.irدرخواست از مدیران - درخواست از مدیریت کل سایت Lunika✧
سلام لطفا برای جلوگیری از فراموش شدن درخواست هاتون اونارو اینجا برام ارسال کنید تا بتونم پیگیری کنم♥️ وظایف مدیر ارشد Lunika✧ : رسیدگی به درخواست مدال چالش های مدالی رسیدگی به درخواست تغییر نام کاربری احراز درخواست های مدیریت زدن پیشوند(لطفاً در صورت درخواست کد رنگ را بیان کنید)forums.taakroman.ir
نمیشه یه کاری کنی وقتی تاپیک رمان نویسنده بستس هم خودش بتونه ویرایش کنه متن خودشو؟