9- مطمئن شوید که غذا بیش از یک ساعت در دمای اتاق بیرون نمی ماند. غذاهای سرد باید سرد و غذاهای گرم باید گرم بمانند. وقتی در مورد تازگی غذا شک دارید، آن را دور بریزید. پوره های خانگی را می توانید یک تا دو روز در یخچال و تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید (البته دادن غذای فریز شده به کودک اصلاً توصیه نمی شود). سعی کنید آن ها را با قاشق در ظرف های تک وعده ای یا قالب های یخ بریزید تا به راحتی سرو شوند.
10- برای گرم کردن باقیمانده غذا، آنها را روی اجاق گ*از هم بزنید و اجازه دهید 30 ثانیه بماند. قبل از سرو برای کوچولو، دما را تست کنید. (پوره ها باید ولرم باشند نه د*اغ)
10- برای گرم کردن باقیمانده غذا، آنها را روی اجاق گ*از هم بزنید و اجازه دهید 30 ثانیه بماند. قبل از سرو برای کوچولو، دما را تست کنید. (پوره ها باید ولرم باشند نه د*اغ)