خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی مهتاب کرامتی

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
عصر یخبندان:

مهتاب کرامتی در سال 1393 در فیلم عصریخبندان بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشت، او برای بازی در این فیلم کاندید دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره فیلم فجر شد. عصر یخبندان روایتگر داستان زندگی زن و شوهری به نام منیر و بابک است که روابط آن ها رو به سردی رفته و مشکلات زیادی بر سر راه آن ها قرار می گیرد. منیره رو به مواد مخدر آورده و با مردی به نام فرید آشنا میشود و همسرش به او شک میکند و...

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
مزار شریف:
خانم کرامتی در سال 1393 با بازی در چهار فیلم جامه دران، ارغوان، عصر یخبندان و مزار شریف برای دومین بار عنوان پر کارترین بازیگر سال را از آن خود کرد. بازی وی در فیلم مزار شریف یکی از بهترین بازی های او در کارنامه درخشان بازیگری اش به شمار می رود. مزار شریف درباره رویداد کشتار دیپلمات های ایرانی در سال 1377 توسط طالبان در مزارشریف افغانستان را روایت میکند، مهتاب کرامتی در این فیلم با حسین یاری و مسعود رایگان همبازی میباشد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
ر*ق*ص روی شیشه اولین حضور در نمایش خانگی:
تازه ترین فعالیت مهتاب کرامتی مربوط به بازی در سریال خانگی ر*ق*ص روی شیشه میباشد، او در این سریال با بهرام رادان همبازی است. ر*ق*ص روی شیشه اولین تجربه حضور مهتاب کرامتی در سینمای خانگی است که به کارگردانی مهدی گلستانه تولید میشود.

بالا