خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

روانشناسی ارتباط غیر کلامی چیست؟ ۱۰ روش برای تقویت آن

• نویسنده موضوع Aedan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 68
  • بازدیدها 561
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۷. تست زبان ب*دن بدهید
در حال حاضر تست‌های معتبری وجود دارند که می‌توانید با کمک آن‌ها میزان درک خود از زبان ب*دن را دریابید. همچنین در این تست متوجه می‌شوید که دیگران تا چه حد پیام‌های زبان ب*دن شما را درک می‌کنند. این تست به شما دیدگاهی مناسب برای ارزیابی ارتباط غیرکلامی می‌دهد و با شناخت نقطه‌ضعف‌ها و با کمک متدها و آموزش‌های موجود در این حوزه می‌توانید این مهارت را به مرور در خود تقویت کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۸. احساسات فیزیکی مرتبط با عواطف را بشناسید
معمولا هرکدام از ما در مواجهه با موقعیت‌های مختلف عاطفی رفتارهای مشخصی نشان می‌دهیم که اگر آن‌ها را بشناسیم بهتر کنترلشان می‌کنیم. به طور مثال برخی از افراد در موقعیت‌های پراسترس شروع به جویدن ناخن‌هایشان می‌کنند. اگر این خصوصیت رفتاری را در خود شناسایی کنند در جلسات مهمی مثل مصاحبه یا مذاکره آن را کنترل می‌کنند و اجازه نمی‌دهند که دیگران از این حجم اضطراب آن‌ها آگاه شوند.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۹. ارتباط غیر کلامی هدفمند ایجاد کنید
یکی از تکنیک های متقاعد سازی استفاده از ارتباط غیرکلامی مناسب است. برای این که این مهارت را تقویت کنید کاملا هدفمند از آن بهره ببرید. مثلا اگر می‌خواهید روحیه افراد حاضر در جمعی را بهبود ببخشید به عمد رفتارهای مثبتی نظیر لبخند ملایم، تن صدایی آرام و پراشتیاق از خود نشان دهید تا بقیه افراد هم ترغیب شوند و از حال بد بیرون بیایند. البته نباید اصل همدلی را فراموش کنید زیرا اگر دیگران احساس کنند که ناراحتی آن‌ها برایتان اهمیتی ندارد به طور حتم از شما فاصله می‌گیرند.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۱۰. رفتارهای اثربخش را تقلید کنید
افراد مورد علاقه خود را رصد کنید و از روی رفتارها مورد تایید خود یادداشت بردارید تا با تمرین و تکرار آن‌ها یاد بگیرید که ارتباط غیر کلامی چیست با مرور این یادداشت‌ها و اجرای آن‌ها در موقعیت‌های مختلف به‌مرور می‌بینید که این روابط را به درستی آموخته‌اید و اثربخشی آن‌ها را در ابعاد مختلف زندگی ملاحظه می‌کنید

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
مطالعه برای یافتن این‌که ارتباط غیر کلامی چیست از سال ۱۸۷۲ توسط «چارلز داروین» (Charles Darwin) در کتاب «بیان عواطف در انسان و حیوانات» آغاز شد. از آن دوران تاکنون تحقیقات زیادی در زمینه بیان احساسات و عواطف به صورت رفتاری و غیرکلامی انجام شد. به طوری که تاکنون محققان توانسته‌اند ۹ مدل از ارتباط غیرکلامی را شناسایی کنند. در ادامه به معرفی و توضیح این ۹ مورد می‌‌پردازیم.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۱. حالت های چهره
بیشتر نشانه‌های غیر کلامی با حالت چهره نمایش داده می‌شوند. اطلاعات زیادی را می‌توانید از لبخند یا اخم دیگران به دست آورید. اولین چیز که معمولا در ارتباط با دیگران می‌بینید چهره آن‌ها است. در واقع حتی قبل از این که مکالمه‌ای صورت بگیرید شما اطلاعات زیادی را از نگاه کردن به چهره طرف مقابل به دست می‌آورید.

با وجود این‌که بیشتر رفتارها تحت تاثیر فرهنگ منطقه‌ای است حالت‌های چهره نظیر خشم، ناراحتی، خوشحالی و ترس در میان مردم کل جهان مشابه است.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۲. حرکات دست و ب*دن
حرکات دست و ب*دن ازجمله رفتارهایی هستند که برای انتقال پیام و بدون استفاده از کلمات به کار می‌روند. حرکات متداول شامل تکان دادن، اشاره کردن و تایید کردن با استفاده از نمایش انگشت شست در بسیاری از مناطق دنیا مرسوم است و حرکات دیگر با توجه به فرهنگ هر منطقه متغیر است و هر کس با زندگی در محیط آن منطقه به مرور می‌آموزد که نشانه‌های ناشی از حرکات دست و ب*دن افراد را درک کند.
ارتباط غیرکلامی با کمک حرکات دست و ب*دن به قدری مهم است که در برخی مواقع محل نشستن افراد در جلسه دادگاه را متناسب با آن تعیین می‌کنند تا هیئت منصفه تحت تاثیر این حرکات قرار نگیرند و صرفا بر اساس شواهد و مدارک رای دهند.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۳. تن صدا
در این نوع از ارتباط غیرکلامی به صدا می‌پردازیم. فاکتورهای زیادی در این حالت تاثیرگذارند که ازجمله آن‌ها می‌توانیم به تن صدا، بلندی یا آرامی، زیری و بمی و... اشاره کنیم. لحن صدای شما تاثیر چشمگیری در کیفیت برقراری ارتباط با دیگران دارد. وقتی با صدایی محکم صحبت می‌کنید شنونده هیجان‌زده می‌شود و به شما اطمینان می‌کند. اگر همان عبارت را با صدای خالی از احساس و قدرت بیان کنید شنونده اشتیاقی به شنیدن آن نشان نمی‌دهد و اهمیتی نیز برایش قائل نخواهد شد.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۴. زبان ب*دن
حرکات ب*دن که به آن‌ها زبان ب*دن می‌گویند بخش بزرگی از ارتباط غیرکلامی را شامل می‌شوند و اطلاعات زیادی را به مخاطب منتقل می‌کنند. تحقیقات درباره زبان ب*دن از دهه ۱۹۷۰ پس از انتشار کتاب زبان ب*دن «جولیوس فست» (Julius Fast) آغاز شد. در این دوران رسانه‌های مردمی محبوب به شدت به موضوع زبان ب*دن و حالت‌های دفاعی دست و پا و دیگر حرکات انسان در موقعیت‌های مختلف می‌پرداختند. محققان باور دارند که زبان ب*دن بسیار ظریف‌تر و مفهومی‌تر از آن است که تاکنون شناخته‌ایم. اما تا همین حد از شناخت زبان ب*دن نیز توانسته است تحول عظیمی در موفقیت افراد در انواع مذاکرات را رقم بزند.

Aedan

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-23
کیف پول من
23,724
۵. رعایت فاصله شخصی در ارتباط غیر کلامی
مردم همواره به فاصله شخصی نیاز دارند و این نوع از ارتباط غیرکلامی به اهمیت تحلیل این فاصله‌ها می‌پردازد. مقدار فاصله فیزیکی که با دیگران در موقعیت‌های مختلف ایجاد می‌کنید به فاکتورهای زیادی مربوط است. علاوه بر آنچه به صورت معمول متداول است این فواصل در فرهنگ‌های مختلف با هم فرق دارند. به طور مثال کارمندان در برخورد با مدیر خود فاصله بیشتری ایجاد می‌کنند تا در برخورد با دیگر کارمندان. همچنین دوستان صمیمی ترجیح می‌دهند در کمترین فاصله از یکدیگر بنشینند. اگر کمی به فاصله میان افراد با یکدیگر دقت کنید به راحتی می‌توانید روابط بین آن‌ها را تا حدود زیادی حدس بزنید. در واقع فاصله‌ها بدون استفاده از واژه‌ها پیام‌های زیادی را منتقل می‌کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا