کلم پلو شیرازی
شیرازیها برای مناسبتهای خاص مثل شب چهارشنبه سوری، شام شب عید، شب یلدا و اعیاد دیگر کلم پلو را به عنوان یک غذای مجلسی و محبوب میپزند. در اصل این غذا، پای ثابت مهمانیها و دورهمیهای شیرازیها برای شام و ناهار است. در طرز تهیه کلم پلو شیرازی از کلم سر یا کلم قمری استفاده میشود و گوشت به کار رفته در این غذا هم به کوفته قلقلی یا کوفته ریزه است.
برای طرز تهیه کلم پلو شیرازی رستورانی با گوشت قلقلی ابتدا گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله را آماده کنید. سپس یک عدد پیاز متوسط را روی گوشت رنده کنید. آب پیاز را بگیرید تا گوشت از هم وا نرود.