خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ایده ۱۰۰ ایده غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی

• نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 112
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

جوجه کباب قرمز (چیلی)​

جوجه کباب قرمز یک پیشنهاد عالی برای ناهار دورهمی و مهمانی است

«جوجه کباب قرمز» یا «جوجه کباب چیلی» یکی از جذاب‌ترین انواع جوجه کباب برای پذیرایی از مهمان‌ها و دورهمی به صرف ناهار است که معمولا برای تهیه آن از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. برخی افراد این جوجه کباب را با سس چیلی درست می‌کنند و برخی دیگر برای تهیه آن از زرشک و رب گوجه فرنگی استفاده می‌کنند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

لیست ناهار خوشمزه برای خانم‌های کدبانو​

جیب تاجر گوشت​

جیب تاجر گوشت یک غذای سریع و خوشمزه برای ناهار است

«جیب تاجر گوشت» یا «نان جیب دار» در اصل یک ساندویچ یا فینگر فود اصالتا عربی است که در مهمانی‌ها و عروسی‌های محلی سرو می‌شود. به خاطر مجلسی بودن و در عین حال تنوعی که این غذا دارد، جیب تاجر گوشت محبوبیت زیادی پیدا کرده است. علاوه بر جیب تاجر گوشت، ساندویچ جیب تاجر را با طعم‌های متفاوت و مواد متنوع می‌توانید به راحتی در خانه برای وعده ناهار درست کنید.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

به پلو با مرغ​

به پلو با مرغ یک غذای خوشمزه برای ناهار است

«به پلو با مرغ» یک غذای سنتی و خوشمزه پاییزی است که معمولا برای تهیه آن از ترکیبات متفاوتی استفاده می‌شود. در قزوین به پلو را با تکه‌های مرغ ریش ریش شده و هویج درست می‌کنند و در اصفهان برای تهیه به پلو از تکه‌های مرغ یا فیله مرغ همراه با به خرد شده استفاده می‌کنند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

کوفته شوید باقلا​

کوفته شوید باقلا اصفهانی برای غذای ناهار خودمانی و مهمانی

«کوفته شوید باقلا اصفهانی» یکی از انواع کوفته‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که اصالت آن به شهر اصفهان برمی‌گردد و به آن کوفته شبت باقلا هم گفته می‌شود

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

چلو مرغ با رب ازگیل​

چلو مرغ با رب ازگیل یک غذای جدید برای ناهار که تکراری نباشه

چلو مرغ با رب ازگیل یک غذای شمالی متفاوت است که طعمی ترش و شیرین دارد و مزه آن با هیچ چلو مرغ دیگری قابل مقایسه نیست. این غذا معمولا به ۲ روش مختلف طبخ می‌شود و اتفاقا یک غذای برنجی خوشمزه با مرغ برای ناهار دورهمی و مهمانی است

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

انواع اسنک گوشتی و گیاهی​

انواع اسنک برای لیست ناهار جدید خانم ها و تازه عروس ها

اگر می‌خواهید یک جدول لیست غذا برای ناهار دست کنید یا تازه عروس هستید و به دنبال یک لیست غذای خوشمزه برای ناهار می‌گردید پیشنهاد ما به شما «انواع اسنک» است. اسنک‌های گوشتی و گیاهی از خوشمزه‌ترین پیش غذاها و میان‌وعده‌ها هستند که معمولا به روش‌های مختلفی در تابه و ساندویچ ساز آماده می‌شوند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

غذاهای ایرانی با برنج​

طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی با برنج برای ناهار

برای این که بتوانید یک ناهار خوشمزه داشته باشید، لیست «انواع غذاهای ایرانی با برنج» می‌تواند مثل یک راهنما به شما در پختن یک چلو یا پلو مخلوط و خوشمزه کمک کند. ما یک فهرست، انواع غذاهای ایرانی با برنج و طرز تهیه آن‌ها را برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم. این غذاهای ایرانی برنجی شامل غذاهای محلی و نیز غذاهای رستورانی و شناخته‌شده برنجی هستند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

انواع غذا با آب انار​

انواع غذا با آب انار جزو بهترین غذاها برای ناهار جدید هستند

غذای ناهار هم باید خوشمزه و لذیذ باشد و هم مقوی و پرخاصیت. اگر می‌خواهید یک لیست غذا برای ناهار جدید و غیرتکراری درست کنید پیشنهاد ما به شما انواع «غذا با آب انار» است. تهیه انواع غذا با آب انار به خصوص برای شمالی‌ها و افرادی که از طعم ترش و ملس انار در غذا ل*ذت می‌برند، قدمت زیادی دارد.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با گوشت​

انواع غذا با گوشت جزو بهترین غذاها برای لیست ناهار هستند

«انواع غذا با گوشت» طیف وسیعی از غذاها را شامل می‌شود که هم فست فودی هستند، هم کبابی و هم با برنج یا به صورت خورشتی و یا با گوشت چرخ کرده درست می‌شوند. معمولا غذاهایی که با گوشت قرمز تهیه می‌شوند، برای زمان زیادی شما را سیر نگه می‌دارند و محتوای پروتئین حیوانی آنها هم بالا است به همین دلیل برای ناهار گزینه مناسبی هستند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

انواع ناهار ساده و خوشمزه​

ناهار ساده و خوشمزه چی درست کنم؟

ناهار چی درست کنم ساده باشه یا چطور یک غذای ساده برای ناهار درست کنم؟ این‌ها سوالاتی هستند که احتمالاً خیلی از ما هر روز صبح از خودمان می‌پرسیم. معمولاً آشنایی با لیست انواع غذای ساده برای ناهار با برنج و بدون برنج به ما کمک می‌کند تا راحت‌تر در مورد وعده ناهار تصمیم بگیریم

بالا