• مصاحبه اختصاصی رمان کاراکال میگل سانچز کلیک کنید

ایده ۱۰۰ ایده غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی

  • نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 112
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

غذاهای محلی برای ناهار​

این غذاهای خوشمزه معمولا در همه شهرهای ایران درست نمی‌شوند و مختص یک منطقه خاص هستند. برخی از این غذاها هم جزو غذاهای فرنگی برای وعده ناهار محسوب می‌شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

مرغ ترش​

خورش مرغ ترش از جمله خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی


«خورش مرغ ترش» از جمله خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است به عنوان یک غذای ساده و محلی برای ناهار هم درست می‌شود. این غذای ساده برای ناهار، به خصوص در مناطق شمالی کشور بسیار محبوب است و همان طور که از اسم آن هم مشخص است، در این غذا، مرغ با ترکیبی از چاشنی‌ها درست می‌شود و طعم ترش می‌گیرد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

شامی گیلانی یا شامی پوک​

«شامی پوک» یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای استان گیلان


«شامی پوک» یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای استان گیلان است که همان‌قدر که به سرعت تهیه می‌شود، همان‌قدر هم مجلسی، لذیذ و خوشمزه است. رشتی‌ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل می‌کنند. سایر اهالی گیلان پنیر لیقوان و سبزی خوردن را جزو آداب خوردن شامی پوک گیلانی می‌دانند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

تاس کباب​

تاس کباب برای ناهار یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است


«تاس کباب» یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه بری ناهار و حتی شام است که ربطی به هیچ‌گونه کباب کوبیده و مرغ و تابه‌ای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می‌شود. تهرانی‌ها به خوراکی متشکل از بادمجان، گوجه فرنگی، گوشت، سیب زمینی و ادویه تاس کباب می‌گفتند و در گذشته برای ادویه آن از چوب خوشبوی دارچین، تخم خردل و میوه‌هایی مثل به استفاده می‌کردند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

کباب تابه‌ای یا کباب دیگی​

طرز تهیه کباب تابه‌ای یا کباب دیگی


یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای درست کردن کباب کوبیده درست کردن آن به شکل کباب تابه‌ای یا کباب دیگی است. در گذشته این غذای سنتی ایرانی در دیگ‌های سفالی درست می‌شود و وجه تسمیه کباب دیگی هم به همین خاطر است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

ناهار چی درست کنم تکراری نباشه​

خورش فاصولیه ترکی​

غذای ترکی خورش فاصولیه با مرغ یا گوشت


غذاهای ترکی از جمله محبوب‌ترین انواع غذا و خوراک در سرتاسر دنیا به خصوص در خاورمیانه و کشورهای آسیایی هستند. یکی از این غذاهای ترکیه‌ای خوشمزه «فاصولیه»، «فاسولیه» یا «فاسولیا» است که هم در ترکیه و یونان و هم در کشورهای عربی یک غذای بسیار پرطرفدار است.

فاصولیه را با لوبیا سفید یا لوبیا سبز و هم به عنوان خورش و هم خوراک طبخ می‌کنند و درست کردن آن با گوشت و بدون گوشت به صورت گیاهی هم مرسوم است. در ارومیه به این غذا خورش لوبیا سفید می‌گویند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

نودل با مرغ​

طرز تهیه نودل با مرغ


چینی‌ها به درست کردن انواع غذا با مرغ و نودل شهرت دارند و از آن به عنوان غذای اصلی در وعده شام یا ناهار استفاده می‌کنند به طوری که نودل، بخش جدایی ناپذیر فرهنگ آنهاست. در این غذای جدید برای ناهار‌، تکه‌های مرغ و سبزیجات را درست کرده و بعد به نودل پخته و آبکش شده، اضافه می‌کنند. نودل هم خیلی سریع تهیه می‌شود و طعم دلپذیری دارد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

ماهی سوخاری​

طرز تهیه ماهی سوخاری در فر و تابه


سوخاری کردن ماهی، هم بوی زهم آن را می‌گیرد و هم طعم فوق العاده‌ای به آن می‌دهد. راه‌های مختلف و مواد گوناگونی هم در طرز تهیه ماهی سوخاری استفاده می‌شود. برای درست کردن ماهی سوخاری برای ناهار، از بی‌استخوان و بدون تیغ بودن ماهی‌ها، مطمئن شوید. سپس ماهی را کاملا زیر آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

سوتی پلو اردبیلی​

 طرز تهیه سوتی پلو یا شیر پلو اردبیل


«سوتی پلو» یکی از خوشمزه‌ترین غذای سنتی اردبیل، تبریز و حتی مازندران است البته هیچ ربطی به شیرین پلو و شیر برنج ندارد. در پخت آن هم از شکر استفاده نمی‌شود. سوتی پلو در اصل همان برنج دمی است با این تفاوت که در آن به جای آب از شیر استفاده می‌شود و می‌توان آن را با انواع خورش سرو کرد. در گیلان هم معمولا سوتی پلو با ماهی دودی خورده می‌شود. سوتی پلو را با نام‌های دیگری مانند شیرین برنج، شیر پلو و شیرپز یا دمی شیر هم می‌شناسند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقامدار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
653
لایک‌ها
1,389
امتیازها
73
محل سکونت
دنیای ارواح
کیف پول من
6,228
Points
757

کوفته هلو شیرازی​

درست کردن کوفته هلو شیرازی به عنوان غذای ناهار

وقتی برای اولین بار اسم «کوفته هلو» را می‌شنوید، شاید تصور کنید که با یک کوفته عجیب و غریب مواجهید، اما بد نیست بدانید که مواد به کار رفته در این کوفته، بسیار ساده است و البته هیچ ربطی به هلو ندارد. این کوفته اصیل شیرازی به خاطر این که ظاهر و اندازه‌ای شبیه هلو دارد، به کوفته هلو معروف شده و یکی از غذاهای نوروزی شیراز است.
کوفته هلو را در سس مخصوص که در آن از رب گوجه فرنگی، سس انار یا سرکه و شیره به عنوان چاشنی استفاده می‌شود، می‌پزند. برای درست کردن کوفته هلو شیرازی به عنوان غذای ناهار، ابتدا باید مایه کوفته هلو را آماده و درست کنید و بعد از ورز دادن مواد، آن‌ها را در یخچال استراحت دهید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا