خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ایده برای ناهار چی بپزم؟

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 88
  • بازدیدها 727
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
قیمه یکی از خورش‌های قدیمی و خوشمزه‌ ایرانی است که معمولاً همه خانم‌های ایرانی با دستور پخت این غذا آشنایی کامل دارند. اگر به دنبال تهیه لیست غذا برای ناهار هستید، بهتر است در ابتدای لیست، نام خورش قیمه را هم یادداشت کنید. طرز تهیه قیمه مجلسی کار چندان سختی نیست. برای تهیه این خورش شما به گوشت گوسفندی یا گوساله، لپه، پیاز، رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی نیاز دارید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
اگر فکر می‌کنید که امروز ناهار چی بپزم که دو نفره و به همراه همسر از خوردن آن ل*ذت ببریم، بهتر است استانبولی را امتحان کنید. استانبولی یکی دیگر از انواع غذای برنجی ساده برای ناهار است که هم طعم بی‌نظیری دارد و هم به سرعت آماده می‌شود. در طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی پلو معمولاً از برنج، گوجه فرنگی، پیاز، سیب زمینی و ادویه استفاده می‌شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
قورمه سبزی یکی دیگر از بهترین گزینه‌های غذا برای ناهار با خورش و برنج است که معمولاً طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه قرمه سبزی چندان مشکل نیست و طعم این غذا بیشتر به سبزی‌هایی که در خورش استفاده می‌شود و جا افتادن آن بستگی دارد. برای درست کردن این ناهار خوشمزه شما به گوشت گوسفند، پیاز، لوبیا چیتی، سبزی مخصوص و لیمو عمانی نیاز دارید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
ناهار نیم ساعته
ناهار سریع و نیم ساعته چی بپزم؟ اگر برای درست کردن غذا وقت کافی ندارید، از طرفی هم نمی‌خواهید وعده ناهار را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید، غذاهای نیم ساعته برای ناهار گزینه‌های مناسبی هستند. شاید در نگاه اول فکر کنید تعداد این غذاها محدود است ولی در لیست غذا برای ناهار، می‌توانید از میان گزینه‌های مختلفی که پیش رویتان است، یکی را انتخاب کنید، سریع دست به کار شوید و ۳۰ دقیقه بعد ناهارتان را میل کنید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
ناهار چی بپزم؟ اگر به دنبال یک ناهار نیم ساعته و سریع هستید، کتلت مرغ می‌تواند گزینه مناسبی باشد. در طرز تهیه کتلت مرغ از س*ی*نه مرغ، سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، آرد و زعفران استفاده می‌شود. روی لینک طرز تهیه کتلت مرغ کلیک کنید و فیلم طرز تهیه آن را هم تماشا کنید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
ناهار چی درست کنم؟ شامی کباب یک غذای محبوب و خوشمزه است که درست کردن آن بسیار ساده است. در طرز تهیه شامی کباب از گوشت چرخ کرده به همراه پیاز، سیب زمینی و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود. شامی کباب بروجردی هم یکی دیگر از انواع کباب شامی و یک غذای نونی سریع و خوشمزه برای ناهار است. روی لینک طرز تهیه شامی کباب کلیک کنید و فیلم طرز تهیه آن را هم تماشا کنید

بالا