خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ایده برای ناهار چی بپزم؟

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 88
  • بازدیدها 727
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
آبگوشت یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای نونی برای ناهار است که معمولاً در تمام شهرهای ایران با دستور مشابهی پخته می‌شود. این غذا برای ناهار زمستانی هم گزینه فوق‌العاده‌ای است و مواد مغذی و چربی‌های موجود در آن موجب می‌شود تا در طول روز انرژی زیادی داشته باشید.
در طرز تهیه آبگوشت سنتی ساده از گوشت گوسفندی، دنبه گوسفند، لوبیا سفید، نخود، پیاز، گوجه فرنگی، سیب زمینی و طعم‌دهنده‌های مختلف استفاده می‌شد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

ناهار ساده و راحت​

ناهار چی درست کنم؟ از میان غذاهای خوشمزه برای ناهار، غذاهای بین‌المللی و حتی غذاهای محلی یا سنتی ایرانی شاید کمتر شناخته شده باشند. انواع غذا برای ناهار خوشمزه و راحت شامل انواع متنوعی از غذاهای دلچسب و لذیذ است که بر اساس طبع، سلیقه و ذائقه خودتان و با کمک موادی که در دسترس دارید، می‌توانید یکی از آنها را انتخاب و تهیه کنید. معمولا این غذاها با مواد ساده‌ای درست می‌شوند و شما هم در نهایت یک ناهار خوشمزه و راحت خواهید داشت.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
ساندویچ همبرگر یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای بین‌المللی است که در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه ساندویچ همبرگر بسیار ساده است. برای درست کردن یک ناهار نونی خوشمزه پیشنهاد می‌شود، با استفاده از گوشت چرخ کرده گاو یا گوساله، پیاز و مقداری ادویه یک ساندویچ همبرگر خانگی درست کنید و از طعم لذیذ آن ل*ذت ببرید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
مرغ سوخاری کنتاکی به روش KFC یکی از پرطرفدارترین انواع مرغ سوخاری است که یک گزینه مناسب برای ناهار نونی خوشمزه و جدید است. در طرز تهیه مرغ سوخاری به روش KFC از ۱۱ نوع ادویه مخصوص استفاده می‌شود و این موضوع موجب شده تا این مرغ سوخاری طعم بی‌نظیری پیدا کند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
شنیسل مرغ که معمولاً بچه‌ها علاقه زیادی به آن دارند یک غذا با مرغ خوشمزه و یکی دیگر از بهترین گزینه‌های غذای نونی خوشمزه و باب میل بچه‌ها و بزرگترها برای ناهار است. در طرز تهیه شنیسل مرغ باید ابتدا س*ی*نه مرغ را مزه‌دار کنید و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمایید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
لوبیا چیتی خواص بی‌شماری برای ب*دن دارد و درست کردن خوراک آن به عنوان یک ناهار خوشمزه نونی بسیار ساده است. در طرز تهیه لوبیا چیتی غلیظ شما به مقداری لوبیا چیتی، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و رب گوجه نیاز دارید. این غذا هم سریع آماده می‌شود و هم در لیست غذای نونی خوشمزه و ساده برای ناهار قرار دارد.

بالا