با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
طریقهی پختن خورشت کرفس همانند خورشت قورمه سبزی است. در ابتدا کرفسها را بشویید و به تکههای مساوی و کوچک خورد کنید. سپس پیاز را خرد کرده و بگذارید سرخ شود. سپس کرفسهایی که از قبل شسته و تفت دادهاید را قابلمه خود اضافه کنید.
مثل سویا پروتئین دارد و برای درمان کبد چرب مفید است. برای تهیه خورشت بامیه ابتدا سر بامیهها را پاک کرده به گونهای که زیاد کوتاه نشده و مواد لزج و تخمهای درون بامیه بیرون نیاید. برای این غذا پیاز، سیب زمینی، گوشت تکهای خورشتی و ترشیجاتی مانند آبغوره و آبلیمو نیاز است.
کلمپلو شیرازی، یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی و اصیل شیرازی است. امروزه این غذا در سایر شهرها نیز به روش های مختلفی طبخ میشود. عطر سبزیجات تازه در کنار طعم کلم سرخ شده، گوشت و برنج ترکیبی بسیار شگفتانگیز و متفاوت را به شما خواهد داد. کلمپلو شیرازی با گوشت قلقلی شده گوسفند، گاو و گوشت گوسفند نگینی خرد شده تهیه می شود.
اگر به دنبال غذایی مجلسی و شیک برای درست کردن به هنگام ناهار هستید، قیمه نثار پیشنهاد من به شما عزیزان است. قیمه نثار برای شهر قزوین است و از گوشتهای تکهای به نسبت کوچک و خلال پسته، بادام، خلال پرتقال یا نارنج و …. درست میشود.
برای طرز تهیه قیمه نثار ابتدا پیازها را نگینی کنید و بعد از سرخ کردن پیاز گوشتهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی زهم گوشت از بین برود و رنگش عوض شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.