- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-04
- نوشتهها
- 3,284
- لایکها
- 45,018
- امتیازها
- 218
- کیف پول من
- 9,959
با سلام و درود خدمت شما تک رمانیهای عزیز؛ با یک روزنامه دیگه میزبان نگاههای گرم شما شدهایم. لطفا با نظرات خود قوت قلبی برای تیم کوچک روزنامه باشید. امیدواریم نهایت ل*ذت را برده باشید پیشاپیش بابت شوخی و جسارت تیم در برابر شما بزرگواران عذرخواهی میکنیم، انشاءلله به دلتون نگیرید
چندی پیش خبر از تلاش جدید فاطمه بازگر برای مظلومنمایی و سواستفاده از تکرمان به دستمان رسید! این چوپانِ دروغگو که با مولتی nام خود که "فاطمه بازگر یک عدد بدبختم" نام داشت آخرین تلاشاش را برای جلب توجه، مظلومنمایی و حکمرانی کرد. وی با اعتماد به نفسی علمی تخیلی با مدیریت ارشد F A L C O N گفتگویی زده اظهار آمادگی برای مدیریت کل سایت کرد! بیوگرافی خود را از سطح دانشاش اینگونه بیان کرد "نازنین هستم ۲۸ سالمه از تهران، دیپلم ردیام! املام افتضاح، عاشق نوشتن ورمان های عاشقانه خونده هستم. باسیستمم وارد انجمن شدم زمان خارجیمم افتضاح" طلایه که از شوق دیدار با همزادش بر سرش سیلی از نقل و نبات میریخت با شوق گفت "ای یار دیرین و وفادار، که یقهی تک رمان را رها نمیکنی؛ بگو چه مصرف میکنی با هم بزنیم بر ب*دن!" و در پی ابراز احساسات گوهربارش موجب دلزدگی فاطمه بازگر شد. این چوپان دروغگو شکست خورده که به پیوی شیر انجمن god fåťher پناه برد. god fåťher حمایت خود را به فاطمه بازگر اینگونه نشان داد " اخراجه چی؟ مشکلی نداره! طلا ازم حساب میبره، الان بهش میگم خودش رو از انجمن بندازه بیرون و یاد و خاطر شهید حسین فهمیده رو برات زنده کنه! من اراده کنم نصف انجمن رو میدم دستت!"
اما با وجودِ همهی علاقهی ما تک رمانیها به این نفرین آمین و فاطمه بازگر برای هزارمین بار بن شد!
روزنامه نگاران | مظنونین | ویراستار | مدیریت تیم و طراحی |
فاطمه بازگر یک عدد بدبختم Unbekannt Saba.N god fåťher Dark Knight طلایه F A L C O N /:candÿ | catbird | _LIИDП_ |
آخرین ویرایش: