خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

پزشکی و سلامت قرص هیوتکس را چگونه مصرف کنیم؟

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 32
  • بازدیدها 747
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
هیوسین فقط در موارد اضطراری در دوران بارداری تجویز می شود که باید قبل از آن درباره خطرات وعوارض جانبی آن با پزشک خود مشورت کنید.

دقت داشته باشید هیوسین به سیر مادر منتقل می شود، بنابراین قبل از شیردهی با پزشک خود درباره تاثیر آن بر کودک خود صحبت کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نکاتی که در ر*اب*طه با مصرف قرص هیوتکس باید بدانید
مصرف قرص هیوتکس ممکن است باعث سرگیجه و خواب‌آلودگی شود، پس از مصرف آن در هنگام کار با وسایلی که نیاز به احتیاط دارند و در هنگام رانندگی، خودداری کنید.
از آنجاییکه این دارو باعث افزایش درجه حرارت ب*دن می‌شود توصیه می‌شود در هنگام گرمی هوا و انجام تمرینات ورزشی، این دارو را بااحتیاط مصرف نمایید.
مصرف این دارو در دوران بارداری حتما باید زیر نظر پزشک صورت گیرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
اگر قرص این دارو را مصرف می‌كنید باید نمک كمتر بخورید همچنین لازم است مكمل‌های پتاسیم مصرف شود.
برای خانم‌ها در دوران شیردهی این دارو در شیر مادر نفوذ می‌كند و ممكن است برای شیرخوار زیان‌آور باشد.
دارو را طبق دستور پزشک مصرف نموده و آن را بیش از مقدار تجویز شده مصرف نكنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
در صورت فراموش كردن یک نوبت مصرف دارو، به محض به یادآوردن آن را مصرف كنید، ولی اگر تقریباً زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده باشد، در این صورت طبق برنامه دارو را مصرف نموده و مقدار مصرف بعدی را نیز دو برابر نكنید.
لیست سایر داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک خود قرار دهید.
این دارو با غذا تداخلی ندارد و می‌توانید آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کنید.
در صورتی که بعد از ۲ هفته مصرف این دارو بهبودی حاصل نشد به پزشک مراجعه کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
فعل و انفعالات هیوسین
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هیوسین بروشور موجود در جعبه دارو را به دقت بخوانید. تداخلات دارویی می تواند نحوه عملکرد داروها را تغییر یا خطر بروز عوارض جانبی جدی را افزایش دهد.

این سند شامل همه تداخلات دارویی احتمالی با مصرف هیوسین نیست. فهرستی از تمام محصولات مورد استفاده خود از جمله داروهای بدون نسخه، مکمل ها و محصولات گیاهی تهیه کرده و آن را با پزشک خود به اشتراک بگذارید. به علاوه، بدون تایید پزشک دوز داروها را شروع، متوقف یا تغییر ندهید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
برخی از داروهایی که با هیوسین تداخل ایجاد می کنند عبارتند از:

داروهای ضدآریتمی خاص (به عنوان مثال، دیسوپیرامید و کینیدین)، داروهای آنتی کولینرژیک (به عنوان مثال، آتروپین، گلیکوپیرولات و اسکوپولامین)، داروهای ضداسپاسم (به عنوان مثال، کلیدینیوم، دی سیکلومین و پروپانتلین)، برخی داروهای ضدپارکینسون (به عنوان مثال تری هگزیفنیدیل)، داروهای ضد قارچ آزول خاص (کتوکونازول و ایتراکونازول)، آلکالوئیدهای بلادونا، داروهای بیس فسفونات (به عنوان مثال، آلندرونیت و ریزدرونات)، کورتیکواستروئیدها (به عنوان مثال پردنیزون)، دیگوکسین، MA (ایزوکاربوکسازید، لاینزولید، متیلن بلو، موکلوبماید، فنلزین، پروکاربازین، راساژیلین، سافینامید، سلژیلین و ترانیل سیپرومین)، قرص ها/ کپسول های پتاسیم و پراملینتید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
در صورت استفاده از سایر داروهایی که باعث خواب آلودگی می شوند مانند تسکین دهنده سرفه (مانند کدئین یا هیدروکودون)، ا*ل*ک*ل، ماری جوانا، داروهای خواب یا ضداضطراب (مانند آلپرازولام، لورازپام و زولپیدم) به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. شل کننده های عضلانی (مانند کاریسوپرودول یا سیکلوبنزاپرین) یا آنتی هیستامین ها (مانند ستیریزین یا دیفن هیدرامین)

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
برچسب روی تمام داروهای خود را بررسی کنید (مانند آلرژی یا محصولات سرفه و سرماخوردگی) زیرا ممکن است حاوی موادی باشند که باعث خواب آلودگی می شوند. هیوسین بر نتایج برخی آزمایش ها تاثیر می گذارد؛ بنابراین قبل از انجام آزمایش درباره مصرف آن با پزشک خود صحبت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
مصرف بیش از حد هیوسین
در صورت مصرف بیش از حد هیوسین و بروز عوارض جانبی جدی مانند از دست دادن یا مشکل تنفسی با اورژانس تماس بگیرید. از علائم مصرف بیش از حد هیوسین می توان به گرمل/ خشکی پو*ست، تب، هیجان غیرمعمول، ضربان سریع / نامنظم قلب و تشنج اشاره کرد. دقت داشته باشید این دارو توسط پزشک برای شما تجویز شده، بنابراین از اشتراک گذاری آن با افراد دیگر خودداری کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
مدیریت اختلالات گوارشی شامل تغییر سبک زندگی مانند برنامه های کاهش یا مدیریت استرس، ورزش، قطع سیگار و تغییرات رژیم غذایی برای افزایش اثربخشی این دارو حائز اهمیت است. با دکتر یا داروساز خود در مورد تغییر سبک زندگی مفید برای خود مشورت کنید.

بالا