خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت قرص هیوتکس را چگونه مصرف کنیم؟

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 32
  • بازدیدها 747
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
بدون مشورت با پزشک به طور سرخود دوز مصرفی خود را تغییر ندهید و برای جلوگیری از بروز هر گونه عارضه جانبی از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید.

بزرگسالان و کودکان 12 سال به بالا نباید بیش از 1.5 میلی گرم در 24 ساعت و کودکان 2 تا 12 سال نیز نباید بیش از 0.75 میلی گرم در 24 ساعت مصرف کنند. سوالات خود را برای کسب اطلاعات بیشتر از دکتر و یا داروساز بپرسید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
آنتی اسیدها جذب هیوسین را کاهش می دهند، بنابراین در صورت مصرف داروهای ضداسید آنها را بعد از غذا مصرف کنید و قبل از وعده های غذایی هیوسین را مصرف کنید یا حداقل یک ساعت پس از مصرف هیوسین بهتر است ضد اسید مصرف شود. هنگام مصرف این دارو مایعات زیادی بنوشید مگر اینکه پزشک خلاف این امر را به شما توصیه کرده باشد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
اثرات جانبی مصرف هیوسین
از عوارض جانبی مصرف هیوسین می توان به سرگیجه، خواب آلودگی، تاری دید، خشکی د*ه*ان، سردرد، مشکل خواب، یبوست، گرگرفتگی، خشکی پو*ست و کاهش تعریق اشاره کرد. در صورت تداوم یا تشدید هر یک از این عوارض بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
برای از بین بردن عارضه خشکی د*ه*ان آب نبات سفت یا آدامس بدون قند استفاده کنید و آب بنوشید یا از جایگزین بزاق استفاده کنید. به یاد داشته باشید پزشک با آگاهی درباره عوارض جانبی مصرف این دارو آن را برا یمشا تجویز کرده، بنابراین تشخیص داده منفعت مصرف هیوسین برای شما از عوارض جانبی آن بیشتر است. تعدادی از افراد هم حیم مصرف این داور هیچ گونه عارضه جانبی را تجربه نمی کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
در صورت بروز هر یک از این عوارض جانبی بعید اما جدیمانند تغییرات ذهنی / خلقی (به عنوان مثال، گیجی و هیجان غیرمعمول)، ضربان سریع یا نامنظم قلب، مشکل در ادرار کردن، کاهش توانایی ج*نس*ی، از دست دادن هماهنگی، صحبت کردن، استفراغ بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید.

در صورت بروز هرگونه عارضه جانبی بسیار جدی از جمله درد چشم / تورم / قرمزی، تغییرات بینایی (مانند دیدن رنگین کمان در اطراف چراغ های شبانه) بلافاصله کمک پزشکی دریافت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
بروز واکنش آلرژیک جدی در پی مصرف هیوسین بعید است، اما در صورت بروز بلافاصله به پزشک مراجعه کنید علائم واکنش آلرژیک جدی می تواند شامل بثورات پوستی، خارش / تورم (به ویژه در صورت/ زبان/ گلو)، سرگیجه شدید و مشکل تنفس باشد.

دقت داشته باشید این فهرست کاملی عوارض جانبی احتمالی مصرف هیوسین نیست، بنابراین در صورت مشاهده سایر عوارض با پزشک خود تماس بگیرید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
موارد احتیاط درباره مصرف هیوسین
قبل از مصرف هیوسین در صورت داشتن حساسیت نسبت به آن، آتروپین یا داشتن هر گونه سابقه آلرژی پزشک را در جریان قرار دهید. این محصول حاوی مواد غیرفعال است که می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک یا سایر مشکلات شود.

در صورت ابتلا به یک بیماری خاص این دارو تجویز نمی شود.

اگر هر یک از موارد زیر را دارید حین تجویز هیوسین با پزشک خود مشورت کنید:

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
سابقه شخصی یا خانوادگی گلوکوم (آب سیاه)، بزرگ شدن پروستات، مشکلات انسداد ادرار، برخی مشکلات معده / روده (به عنوان مثال، حرکات آهسته روده، انسداد و کولیت اولسراتیو شدید)، عفونت، مشکلات قلبی به دلیل خونریزی شدید.

قبل از استفاده از این دارو پزشک را در جریان سابقه پزشکی خود قرار دهید به ویژه:

تیروئید پرکار، سایر مشکلات قلبی (به عنوان مثال، بیماری عروق کرونر قلب، نارسایی احتقانی قلب، ضربان قلب سریع، آریتمی ها)، فشار خون بالا، بیماری کلیوی، مشکلات سوزش سر دل ( ریفلاکس اسید و فتق هیاتال)، مشکل خاصی در سیستم عصبی (نوروپاتی اتونومیک) و میاستنی گراویس.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
استفاده کنندگان از لنزهای تماسی ممکن است نیاز به استفاده از قطره های اشک مصنوعی داشته باشند زیرا هیوسین باعث خشکی چشم می شود.

هیوسین باعث گیجی یا خواب آلودگی می شود، بنابراین احتمال تاری یا ایجاد مشلاتی در بینایی وجود دارد. مصرف ا*ل*ک*ل یا ماری جوانا نیز می تواند باعث سرگیجه یا خواب آلودگی می شود که مصرف همزمان آنها باهم باعث تشدید این عوارض می شود، بنابراین تاز مانی که هوشیاری کامل خود را به دست نیاورده اید از انجام کارهایی مانند رانندگی یا کار با ماشین آلان سنگین خودداری کنید. مصرف نو*شی*دنی حاوی ا*ل*ک*ل را محدود یا متوقف کنید و در وصرت مصرف ماری جوانا این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
هیوسین به دلیل کاهش تعریق خطر گرمازدگی را افزایش می دهد. از قرار گرفتن بیش از حد در هوای گرم، سونا و انجام ورزش یا سایر فعالیت های شدید خودداری کنید.

افراد میانسال ممکن است نسبت به عوارض جانبی هیوسین به ویژه گیجی، خواب آلودگی، هیجان غیرمعمول، یبوست و دشواری ادرار حساس باشند و حتی گیجی و خواب آلودگی خطر افتادن را در این گروه سنی افزایش می دهند. علاوه بر این، کودکان نیز حساسیت بیشتری نسبت به اثرات این دارو دارند.

بالا