پزشکی و سلامت قرص هیوتکس را چگونه مصرف کنیم؟

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 32
  • بازدیدها 703
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
Tablet-Hyotex-1-min-768x512.jpgغالبا پزشکان برای کسانی که از ناراحتی های روده ای رنج میبرند قرص هیوتکس پیشنهاد میدهند. این دارو انواع اختلالات گوارشی و روده ای را تسکین میدهد. در ادامه با نحوه مصرف این دارو و عوارض جانبی و تداخلات دارویی آن آشنا خواهید شد.

قرص هیوتکس (Hyotex) برای بهبود و تسکین دردهای شکم و روده و همچنین درمان برخی از مشکلات گوارشی مثل اسهال مورد استفاده قرار می‌گیرد. یبوست، خشکی د*ه*ان و حالت تهوع برخی از عوارض قرص هیوتکس می‌باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
قرص هیوتکس (Hyotex) برای بهبود و تسکین دردهای شکم و روده و همچنین درمان برخی از مشکلات گوارشی مثل اسهال مورد استفاده قرار می‌گیرد. یبوست، خشکی د*ه*ان و حالت تهوع برخی از عوارض قرص هیوتکس می‌باشد.

قرص هیوتکس که با نام تجاری هیوسین هم شناخته می‌شود از داروهایی است که به درمان مشکلات شکم و روده کمک می‌کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
این دارو هم همانند بسیاری از داروها عوارض خاص خود را دارد که در صورت مصرف صحیح و تحت نظارت پزشک می‌توان عوارض آن را به حداقل رساند. در ادامه با این دارو بیشتر آشنا می‌شویم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
هیوسین خوراکی؛ عوارض جانبی و تداخل دارویی
از هیوسسیامین برای درمان انواع مشکلات معده و روده مانند گرفتگی عضلات، قولنج کودکان و سندرم روده ت*ح*ریک پذیر استفاده می شود، همچنین این دارو برای درمان بیماری های دیگر مانند مشکلات کنترل مثانه و روده، گرفتگی درد ناشی از سنگ کلیه و سنگ صفرا و بیماری پارکینسون نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
علاوه بر این، برای کاهش عوارض جانبی برخی از داروها (داروهایی که برای درمان میاستنی گراویس استفاده می شود) و حشره کش ها استفاده می شود.

هیوسین با کاهش تولید اسید در معده، کند کردن حرکات طبیعی روده و شل شدن عضلات در بسیاری از اندام ها مانند معده، روده، مثانه، کلیه و کیسه صفرا کار می کند.

علاوه بر این، هیوسین میزان برخی از مایعات ب*دن مانند بزاق و عرق) را کاهش می دهد. به گزارش وب ام دی، این دارو متعلق به گروهی از داروها است که به عنوان ضدکولینرژیک/ ضداسپاسم شناخته می شوند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
قرص هیوتکس چیست؟
قرص هیوتکس (Hyotex) برای درمان مشکلات شکم و روده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو به طور خاص برای تسکین درد های شکمی و درد روده، سندروم روده ت*ح*ریک‌ پذیر، درمانی برای اسهال و دردهای ناشی از انقباض عضلات صاف مانند کولیک کلیوی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
درواقع داروی هیوتکس انقباض و گرفتگی‌های عضلات جداره روده را رفع می‌کند و مستقیما روی دستگاه گوارش تاثیر می‌گذارد.

از این دارو در بیماری مسافرت و انواع دیگر تهوع و استفراغ همچون تهوع پس از اعمال جراحی استفاده می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
نام‌های دیگر، موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی

نام‌های دیگر
Hyoscine

موارد مصرف

بهبود و تسکین دردهای شکمی و روده

درمان سندروم روده ت*ح*ریک‌پذیر

درمان اسهال عوارض یبوست، خشکی د*ه*ان، اختلال در ادرار کردن، حالت تهوع، خارش، تورم دست یا پا، مشکلات تنفسی، افزایش نبض، سرگیجه، اسهال، مشکلات بینایی و چشم درد، خشکی پو*ست و تعریق
تداخل دارویی داروهای ضداسهال، داروهای آنتی‌اسید، ا*ل*ک*ل

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
مقدار و نحوه مصرف
میزان دقیق مصرف این دارو حتما باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد. مقدار مصرف معمول آن در بزرگسالان برای درمان ناراحتی‌های روده‌ای و ادراری، ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم و سه تا ۴ بار در روز است.

توجه: اگر به هرنوع بیماری به خصوص مانند بیماری‌های کلیوی و کبدی، قلبی و عروقی، گوارشی، گلوکوم، پرکاری تیروئید، مشکلات دفع ادرار، تب و خشکی د*ه*ان، بزرگی پروستات و بیماری‌های روده و یا انسداد روده دچار هستید قبل از مصرف این قرص پزشک خود را در جریان قرار دهید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
نحوه استفاده از هیوسین خوراکی
هیوسین خوراکی را طبق تجویز پزشک به طور معمول 30 تا 60 دقیقه قبل از غذا مصرف می شود. از قطره چکان همراه این محصول برای اندازه گیری دقیق دوز استفاده کنید.

مقدار مصرف هیوسین براساس شرایط سلامتی فرد و نحوه پاسخ به درمان مشخص می شود. در کودکان خردسال دوز مصرفی بر اساس وزن تعیین می شود.

بالا