بررسی لپ تاپ MSI Modern 14 A10M ؛ اولترابوکی اقتصادی اما جذاب

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 751
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
در تصویر بالا ‌می‌توانید شاهد امتیاز مدرن 14 در بنچمارک PC Mark 10 باشید که این بنچمارک را با امتیاز 3381 به پایان رسانده است.

تست NovaBench​

احتمالا نام بنچمارک NovaBench را در گذشته نیز شنیده اید؛ این بنچمارک به چند شیوه قابل استفاده بوده و بارزترین آن، تست کلی از سیستم است. امتیاز نهایی NovaBench به سخت افزارهای مدرن 14 ، عدد 753 است.

novabench.PNG

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
و حالا یک مقایسه با دیگر مدل ها:

NOVABENCH.JPG

تست AIDA64​

برنامه AIDA64 نا‌می‌شناخته شده در زمینه بنچمارک و مانیتورینگ تخصصی است. با این برنامه امکان اجرای چند تست متفاوت در سیستم وجود دارد. نخست به سراغ آزمون AIDA GPGPU رفته و نتایج به دست آمده را ‌می‌توانید در اسلاید زیرین مشاهده کنید.

gpgpu.PNG

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
نتایج بنچمارک حافظه رم در مقایسه با لپ تاپ‌های دیگر:

MEM.JPG

برنامه AIDA64 در چند تست متفاوت، سرعت حافظه کش پردازنده و حافظه رم سیستم را بررسی ‌می‌کند. یکی از جامع ترین آنها بخش Cache & Memory Benchmark است که نتیجه اجرای آن را در ادامه خواهیم دید.

aida-cash-and-memory.PNG

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
برنامه AIDA64 دارای یک بنچمارک تخصصی در حوزه سرعت حافظه به همراه جزئیات، و ویژگی‌های عملیاتی پردازنده است. در بخش CPU شاهد تست‌هایی از جمله سریع ترین زمان پردازش در راستای یافتن راه حل مسئله چند وزیر (CPU Queen Benchmark)، پردازش و نرخ بازسازی تصاویر (CPU PhotoWorx Benchmark)، آزمون ترکیبی فشرده سازی (CPU Zlib Benchmark)، تست سرعت عمل در رمزگذاری داده‌ها (CPU AES Benchmark) و آزمون پیاده سازی الگوریتم (CPU Hash Benchmark) است. نتایج تست‌های مورد نظر در این بخش نیز به شرح زیر هستند.

نتیجه به دست آمدهنوع تست
18353 MB/sMemory Read
18217 MB/sMemory Write
16478 MB/sMemory Copy
81.8 nsMemory Latency
25235CPU Queen
9708 MPixel/sCPU PhotoWorxx
165.4 MB/sCPU ZLib
8419 MB/sCPU AES
689 MB/sCPU SHA3

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

تست حافظه ذخیره سازی​

در این بخش به سراغ تست‌های تخصصی سرعت حافظه، به منظور محک زدن کارایی SSD مورد استفاده در Modern 14A10M می‌رویم. همان‌طور که در بخش سخت افزارها نیز بدان اشاره شد، این لپ تاپ از یک ماژول SSD ساخت توشیبا با ظرفیت 256 گیگابایت، در مدل KBG30ZMV256G بهره می‌برد. یکی از ویژگی‌های این ماژول طول عمر بالای 1 میلیون ساعتی آن است.

در ابتدا به سراغ بنچمارک کریستال دیسک مارک (Crystal Disk Mark 7.0.0) رفته و نتایج زیر را به دست آوردیم.

crystal-diskmark.PNG

و اینک مقایسه با چند لپ تاپ دیگر:

ssd.JPG

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
دومین بنچمارک در زمینه تست سرعت این SSD، بنچمارک صاحب نام AS SSD Benchmark است. نتیجه نهایی این بنچمارک نیز در ادامه قابل مطالعه است. شایان ذکر است که در حین تست‌های سرعت، بخش اعظم حافظه SSD لپ تاپ خالی بود. در اسلاید زیر می‌توانید نتایج به دست آمده به همراه امتیازهای نهایی این اس اس دی در AS SSD Benchmark را مشاهده کنید.

as-ssd.PNG

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

سرعت بوت سیستم عامل​

بدون شک یکی از ب*ر*جسته‌ترین سؤالاتی که در زمینه لپ تاپ‌های امروزی مطرح است، سرعت بوت سیستم عامل است. برای این منظور نیز به سراغ تست استاندارد بوت رفتیم. در این تست، مدرن 14 در پیکربندی مورد نظر ما توانست از زمان فشردن کلید پاور با صرف زمان 13 ثانیه و 38 صدم ثانیه به بوت کامل ویندوز دست یابد. شایان ذکر است که در این تست نیمی از حافظه SSD خالی بود.

TIME.jpg

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

حرارت، صدا و باتری

در این بخش به سراغ بخش مهم و حیاتی از بررسی خواهیم رفت؛ دما، سیستم تهویه، صدا و باتری. در ابتدا با بخش تهویه آغاز می‌کنیم.

تهویه و دما
اولترابوک اقتصادی Modern 14A10M دارای سخت افزارهای بسیار کم مصرف است. پردازنده 15 واتی که گرافیک سیستم را نیز بر عهده داشته و فاقد‌ هارددیسک است. در نتیجه دمای متصاعد شده از قطعات آن چندان زیاد نبوده و MSI با استفاده از یک کولر باریک و کارآمد به خوبی از پس دفع حرارت آن بر می‌آید.

rew.jpg

خنک کننده از یک فن باریک و دو هیت پایپ بهره می‌برد. اگزوز آن به سمت پشت بوده و خوشبختانه خبری از اگزوز رو به بالا و نمایشگر در این مدل نیست. از آنجایی که پردازنده به طور کامل در پشت مادربرد تعبیه شده است، انتظار می‌رفت که در تست‌های سنگین و استرس، شاهد گرمای صفحه کلید باشیم که خوشبختانه به لطف عملکرد خوب خنک کننده، این اتفاق روی نداد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
برای تست استرس و حرارت این نوت بوک به سراغ برنامه AIDA 64 رفتیم. سپس در بخش تنظیمات تما‌می ‌سخت افزارهای مهم، اعم از پردازنده و حافظه رم را به مدت نزدیک به 13 دقیقه زیر استرس سنگین بردیم. برای این منظور دمای محیط بر روی 19 درجه سانتی‌گراد قرار داشت.

sterees.PNG

به هر حال خنک سازی پردازنده فوق‌کم‌مصرف و نبود کارت گرافیک مستقل، خود یک ویژگی به منظور کاهش حرارت ایجاد شده برای یک لپ تاپ هستند. در ادامه این بخش به سراغ تست حرارت بخش‌های مهم، اعم از استراحتگاه دست و خروجی اگزوز فن رفتیم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
برای این منظور از دستگاه ترموتر لیزری-دیجیتالی استفاده کردیم و لپ تاپ را به مدت 15 دقیقه در تما‌می ‌بخش‌ها به زیر استرس سنگین بردیم. پس از گذشت این زمان، با دستگاه ترموتر اقدام به سنجش دما کردیم. شایان ذکر است که در حین تست دمای محیط 18 تا 20 درجه سانتی‌گراد بود. پس از این تست، دمای خروجی اگزوز 38 تا 41 سانتی‌گراد بود. دمای استراحتگاه دست نیز بسیار خوب بوده و هیچ گرمای خاصی در این بخش قابل احساس نبود. به طوری که دمای نشان داده چیزی بین 20 تا 25 درجه سانتی‌گراد بود.

در ادامه نیز می‌توانید شاهد دمای پردازنده به صورت جزء به جزء برای هر هسته باشید؛ شایان ذکر است که این تصویر دمای CPU و درایو SSD را بعد از 12 دقیقه استرس را نشان می‌دهد.

dama-bad-esteres.PNG

صدا
و اما در این بخش به سراغ یکی از مهم‌ترین بخش‌های بررسی، یعنی کیفیت و میزان خروجی صدا خواهیم رفت. اولترابوک‌ها هرچند که اقتصادی، در بخش صدای خروجی نیز با یکدیگر رقابتی تنگاتنگ دارند. Modern 14A10M از دو اسپیکر با توان کلی 4 وات (2 وات برای هر اسپیکر) استفاده می‌کند.

بالا