بررسی لپ تاپ MSI Modern 14 A10M ؛ اولترابوکی اقتصادی اما جذاب

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 751
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

امکان ارتقا و تعمیر پذیری​

در بخش امکان ارتقاء و تعمیر پذیری که به تازگی به بررسی‌های شهر سخت افزار اضافه شده است، به سراغ کالبدشکافی لپ تاپ ام اس آی مدرن 14A10M رفتیم. پس از باز کردن پیچ‌های فیلیپس زیرین، نوبت به باز کردن پرس‌های اطراف می‌رسد که البته کاری بسیار ظریف است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
از آنجایی که کابینت زیرین با بخش لولاها و پشت آنها ترکیب شده است، نیازمند دقت فراوانی برای باز کردن بودیم. پیشنهاد می‌کنیم که به هیچ وجه اقدام به باز کردن درِ لپ تاپ نکرده و این موارد را به متخصصان بسپارید. پس از باز کردن درِ زیرین، مادربرد و بخش‌های اصلی نوت بوک پدیدار می‌شوند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
همان‌طور که گفتیم، سری مدرن 14 با چندین پیکربندی ارائه می‌شود. در پیکربندی مورد نظر ما MSI از یک فن برای تهویه استفاده کرده است چرا که این لپ تاپ فاقد گرافیک مجزا است. در نتیجه می‌توانید جای یک فن خالی را در بالای بخش زیرین مشاهده کنید.
ماژول شبکه بدون سیم، باتری تخت و بزرگ و همچنین اسپیکرها نیز از جمله بخش‌های دیگری هستند که با باز کردن درِ لپ تاپ خواهیم دید. در بخش تعمیر پذیری و دسترسی به قطعات، Modern 14A10M امتیازی مناسب را دریافت می‌کند. با این وجود برای تعمیر کلی آن راه نسبتاً دشواری پیش رو است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
در بخش ارتقاء امتیاز چندان مناسبی از آن Modern 14A10M نمی‌شود. برای بیرون آوردن ماژول رم و حافظه SSD نیازمند بیرون آوردن تمام بخش‌های مادربرد خواهیم بود. پس بدون شک ارتقاء حافظه رم و ذخیره سازی در این نوت بوک کار افراد عادی و حتی علاقه‌مندان به سخت افزار نیست.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

تست‌های سخت افزاری و بنچمارک​

در این بخش به یکی از مهم‌ترین قسمت‌های بررسی، یعنی بنچمارک‌های سخت افزاری می‌رسیم تا ببینیم که Modern 14A10M چه در چنته دارد. در همین ابتدا مجدداً یادآور می‌شویم که با یک نوت بوک در کلاس اقتصادی روبرو هستیم که فاقد کارت گرافیک مستقل است؛ پس به نتایج با این دید نگاه کنید. همچنین از آنجایی که این لپ تاپ فاقد کارت گرافیک مجزا است، اجرای برخی از بنچمارک‌های معمول بر روی آن ممکن نبود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

تست Cinebench​

یکی از مطرح‌ترین بنچمارک‌های موجود در زمینه مدل سازی، شبیه ساز سه بعدی و به طور کلی رندرهای گرافیکی، Cinebench است. این بنچمارک که دارای ورژن‌های گوناگونی است، در سه نسخه Cinebench 15 و Cinebench 11.5 و حتی Cinebench R20 توسط ما انتخاب شده و در ادامه شاهد نتایج به دست آمده توسط مدرن 14 خواهیم بود.

در بنچمارک Cinebench 11.5، شاهد کسب امتیاز مناسب 28.99fps برای OpenGL و 4.16pts برای بخش CPU در حالت تمام هسته هستیم. در بنچمارک Cinebench R15 Extreme شاهد کسب امتیاز 35.20fps برای OpenGL و 87cb برای بخش پردازنده هستیم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
یکی از تست‌های جدید ما در بخش بررسی لپ تاپ، اضافه کردن بنچمارک Cinebench R20 است. در این بنچمارک نیز CPU از نظر رندر و سرعت عملکرد باگت‌ها، مورد تست قرار ‌می‌گیرد. به واقع ‌می‌توان گفت که اگر از برنامه‌های مهندسی نظیر 3DMax و یا هر برنامه CPU Based دیگر در این زمینه استفاده می‌کنید، ‌می‌توانید نتایج Cinebench R20 را به عنوان تست عملکرد پردازنده در این بخش مد نظر قرار دهید. لپ تاپ مدرن 14 در این آزمون موفق به کسب امتیازهای 782cb شد.

یکی از تست‌های جدید ما در بخش بررسی لپ تاپ، اضافه کردن بنچمارک Cinebench R20 است. در این بنچمارک نیز CPU از نظر رندر و سرعت عملکرد باگت‌ها، مورد تست قرار ‌می‌گیرد. به واقع ‌می‌توان گفت که اگر از برنامه‌های مهندسی نظیر 3DMax و یا هر برنامه CPU Based دیگر در این زمینه استفاده می‌کنید، ‌می‌توانید نتایج Cinebench R20 را به عنوان تست عملکرد پردازنده در این بخش مد نظر قرار دهید. لپ تاپ مدرن 14 در این آزمون موفق به کسب امتیازهای 782cb شد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

تست Geekbench​

در این مرحله به سراغ بنچمارک شناخته شده Geekbench 5.1.0 رفته و در وهله نخست، پردازنده را به دست آن سپردیم. نتایج زیر حاکی از امتیاز 1054 برای تک هسته و 1998 برای تمام هسته است.

geekbench-cpu.PNG

و اگر دوست دارید بدانید که گرافیک مجتمع نسل دهم اینتل UHD چه امتیازی در این بنچمارک دریافت ‌می‌کند، به تصویر زیر دقت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
و حالا یک مقایسه با چند مدل دیگر:

geek1.JPG

تست CPU-Z​

برنامه CPU-Z دارای یک بنچمارک اختصاصی است که احتمالا بسیاری از شما عزیزان آن را ‌می‌شناسید. این بنچماک حتی امکان مقایسه و ثبت نتایج بدست آمده را برای کاربران فراهم ‌می‌کند. احتمالا ‌می‌دانید که تست CPU-Z و به طور کلی بنچمارک و برنامه‌های استرس، تا حد زیادی به گرما و حرارت وابسته هستند. در نتیجه دمای اتاق را به 18 درجه رسانده و همچنین بین هر بنچمارک و تست، مقداری فاصله زمانی را مد نظر قرار داده ایم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
پردازنده ‌Intel Core i3-10110U در این بنچمارک نیز امتیاز 1096.2 را به نام خود ثبت کرد. در بخش تست تک هسته نیز به امتیاز 404.2 دست پیدا کردیم.

cpu-z.JPG

تست PC Mark 10​

بنچمارک صاحب نام PC Mark 10 یکی از ب*ر*جسته‌ترین برنامه‌های تست سخت افزاری است. این برنامه یک ابزار الگوبرداری قدرتمند را در اختیار کاربر قرار می‌دهد که برای بررسی عملکرد عمو‌می‌یک سیستم کامپیوتری و قابلیت‌های قطعات سخت افزاری مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از ب*ر*جسته‌ترین ویژگی‌های پی سی مارک 10، استفاده از سناریوهای متفاوت، با هدف محک زدن سخت افزارها در پردازش‌های گوناگون است. از بازی گرفته تا ادیت‌های گرافیکی، کاربردهای روزمره، خانگی و ...

بالا