خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

متفرقه در حال گوش دادن به چه آهنگی هستی؟

ساعت تک رمان

هدیه بانو

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-05
کیف پول من
6,087
آقا من تو یه وضع افتضاحی دست و پا میزنم Wwfv
یه فصل آهنگ حس عجیب از ماکان بند رو گوش میدم که بتونم حس آیسل رو تو رمان درخشش به قلم بکشم. دوباره تو فقط باش از مازیارفلاحی و کعبه ی احساس از محسن یاحقی رو گوش میکنم تا بتونم یه عشق قشنگ دربیارم.
یه فصلم آهنگ شهرزاد قصه گو از حامد عبدالهی و مهدی گرام و زبانم لال از کسری زاهدی و مجموعه آهنگ های آرون افشار رو گوش میکنم تا بتونم جانان و کایان رو از رمان گردبادبه جاهای رمانتیک برسونم.
دوباره هم یه آهنگ پیدا کردم به اسم مجرم از بریتنی اسپیرز و من بدم از کوروش صادقی که گوششون میکنم برای رمان خلافکاری بعدیم که بتونم یه چیز خفن دربیارم.
درکل همه ی رمانام یه رگ از خلافکاری دارن.
PngcaEchpAd&@**Oh£+€
فقط نمیدونم چطور وسط این همه گرفتاری برا کنکور هم میخونم.Wwfv

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

fatememacani

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-03
کیف پول من
0

هدیه بانو

کاربر تک‌رمان