نمکدان دو عالم را به دست خود نمک کردم به چشم خویشتن دیدم که دستی بینمک دارم...
KING کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2021-05-14 نوشتهها 2 کیف پول من 50 Points 0 2021-05-18 #151 نمکدان دو عالم را به دست خود نمک کردم به چشم خویشتن دیدم که دستی بینمک دارم... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
نمکدان دو عالم را به دست خود نمک کردم به چشم خویشتن دیدم که دستی بینمک دارم... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
MAHDIS نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته نویسنده انجمن مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-07-26 نوشتهها 7,768 کیف پول من 674 Points 0 2021-07-06 #152 مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد مژه سوزن رفو کن نخ او زتار مو کن که هنوز وصله ی دل دو سه بخیه کار دارد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد مژه سوزن رفو کن نخ او زتار مو کن که هنوز وصله ی دل دو سه بخیه کار دارد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
ECLIPSE کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2021-01-20 نوشتهها 126 کیف پول من 50 Points 0 2021-08-24 #153 Tessᴀ گفت: مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد مژه سوزن رفو کن نخ او زتار مو کن که هنوز وصله ی دل دو سه بخیه کار دارد کلیک کنید تا باز شود... در شبي پر ستاره و آرام دختري در عذاب ميميرد دختري در عذاب تنهايي غرق در التهاب ميميرد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Tessᴀ گفت: مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد مژه سوزن رفو کن نخ او زتار مو کن که هنوز وصله ی دل دو سه بخیه کار دارد کلیک کنید تا باز شود... در شبي پر ستاره و آرام دختري در عذاب ميميرد دختري در عذاب تنهايي غرق در التهاب ميميرد انجمن رمان نویسی دانلود رمان
سنـا کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2021-12-12 نوشتهها 6 کیف پول من 155 Points 0 2021-12-25 #154 در اين سراي بيکسي كسي به در نميزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نميزند انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Gisoo* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2022-10-21 نوشتهها 117 کیف پول من 2,639 Points 192 2022-10-23 #155 سنـا گفت: در اين سراي بيکسي كسي به در نميزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نميزند کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل عاقبت زخمت زدند؟ گفته بودم مردم اینجا بدند.. دیدی ای دل ساقه ی جانت شکست؟ آن عزیزت عهد و پیمانت شکست.. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
سنـا گفت: در اين سراي بيکسي كسي به در نميزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نميزند کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل عاقبت زخمت زدند؟ گفته بودم مردم اینجا بدند.. دیدی ای دل ساقه ی جانت شکست؟ آن عزیزت عهد و پیمانت شکست.. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Gisoo* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2022-10-21 نوشتهها 117 کیف پول من 2,639 Points 192 2023-01-03 #156 ترا من دوست میدارم خلاف هر که در عالم اگر طعنه ست بر عقلم اگر رخنه ست در دینم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
ترا من دوست میدارم خلاف هر که در عالم اگر طعنه ست بر عقلم اگر رخنه ست در دینم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Gisoo* کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2022-10-21 نوشتهها 117 کیف پول من 2,639 Points 192 2023-01-10 #157 منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن +اینجا پایه مشاعره پیدا نمیشه و این بده! انجمن رمان نویسی دانلود رمان
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن +اینجا پایه مشاعره پیدا نمیشه و این بده! انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Zahra jafarian صاحب امتیاز سایت پرسنل مدیریت صاحب امتیاز سایت کاربر ویژه انجمن ادمین پورتال کتابخوان انجمن تاریخ ثبتنام 2023-03-11 نوشتهها 6,551 کیف پول من 115,188 Points 10,630 2023-04-06 #158 Gisoo* گفت: منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن +اینجا پایه مشاعره پیدا نمیشه و این بده! کلیک کنید تا باز شود... نمیشه چشم ازت برداش، نمیشه ساده رد شد رف تو باید شعرِ من باشی... تو خیلی ناب و ریتمیکی... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Gisoo* گفت: منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن +اینجا پایه مشاعره پیدا نمیشه و این بده! کلیک کنید تا باز شود... نمیشه چشم ازت برداش، نمیشه ساده رد شد رف تو باید شعرِ من باشی... تو خیلی ناب و ریتمیکی... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Parisan.Kf کاربر تکرمان کاربر تکرمان تاریخ ثبتنام 2022-04-11 نوشتهها 39 کیف پول من 1,511 Points 64 2023-10-03 #159 zahra jafarian گفت: نمیشه چشم ازت برداش، نمیشه ساده رد شد رف تو باید شعرِ من باشی... تو خیلی ناب و ریتمیکی... کلیک کنید تا باز شود... یک شب چراغِ روی تو روشن شود ولی چشمی کنار پنجرهٔ انتظار کو انجمن رمان نویسی دانلود رمان
zahra jafarian گفت: نمیشه چشم ازت برداش، نمیشه ساده رد شد رف تو باید شعرِ من باشی... تو خیلی ناب و ریتمیکی... کلیک کنید تا باز شود... یک شب چراغِ روی تو روشن شود ولی چشمی کنار پنجرهٔ انتظار کو انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Zahra jafarian صاحب امتیاز سایت پرسنل مدیریت صاحب امتیاز سایت کاربر ویژه انجمن ادمین پورتال کتابخوان انجمن تاریخ ثبتنام 2023-03-11 نوشتهها 6,551 کیف پول من 115,188 Points 10,630 2023-10-03 #160 Parisan.Kf گفت: یک شب چراغِ روی تو روشن شود ولی چشمی کنار پنجرهٔ انتظار کو کلیک کنید تا باز شود... وای که در باغ جهان دلبر دلخواه تویی... نغمه ی یک صبح در آن گوش گل یاس تویی... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
Parisan.Kf گفت: یک شب چراغِ روی تو روشن شود ولی چشمی کنار پنجرهٔ انتظار کو کلیک کنید تا باز شود... وای که در باغ جهان دلبر دلخواه تویی... نغمه ی یک صبح در آن گوش گل یاس تویی... انجمن رمان نویسی دانلود رمان