خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی زندگی نامه ریاضیدانانِ زن در جهان

ساعت تک رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
سونیا کووالوسکایا یا سوفیا کووالسکی (به روسی: Со́фья Васи́льевна Ковале́вская) (تولد ۱۵ ژانویهٔ ۱۸۵۰ - مرگ۱۰ فوریهٔ ۱۸۹۱) از ریاضی‌دانان ب*ر*جسته سده نوزدهم است که نقش مهمی در گسترش مبانی نظری معادلات دیفرانسیل با مشتقات پاره‌ای ایفا کرده. او در اروپای مدرن اولین زنی بود که موفق به کسب مدرک دکترای ریاضی شد، اولین زنی بود که در شمال اروپا به مقام استادی کامل رسید و همچنین اولین زنی بود که به هیئت دبیران یک مجله علمی پیوست.[۱]

سونیا کووالوسکایا

سوفیا کووالوسکایا در ۱۸۸۰

متولد۱۵ ژانویهٔ ۱۸۵۰
مسکو، امپراطوری روسیهمرگ۱۰ فوریهٔ ۱۸۹۱ (۴۱ سال)
استکهلم، سوئد
رشته فعالیتریاضیاتمحل کاردانشگاه استکهلم
آکادمی علوم روسیهدانش‌آموختهٔدانشگاه گوتینگناستاد راهنماکارل وایراشتراسدلیل شهرتقضیهٔ انتگرال کوشی-کووالسکی
به دلیل کمک‌هاییش به معادله دیفرانسیل با مشتقات پاره‌ای

سوفیا ریاضیات را در ۱۲ سالگی بدون هیچ معلمی به صورت خودآموز شروع کرد. پدرش به دلیل فقر، کاغذهای چرکنویس درهمی از معادلات دیفرانسیل و انتگرال را به جای کاغذ دیواری بر دیوار خانه چسبانده بود و سوفیا با سه سال تلاش توانست معنی آنها را کشف کند.[۲]

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
فریده فیروزبخت ریاضیدان ایرانی زاده شهر اصفهان بود. از کارهای وی می‌توان به قضیه فیروزبخت اشاره کرد.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
آگوستا اِیدا کینگ، کنتس لاولِیس (به انگلیسی: Augusta Ada King, Countess of Lovelace) (۱۸۱۵-۱۸۵۲) متولد با نام آگوستا اِیدا بایرون (به انگلیسی: Augusta Ada Byron) ریاضی‌دان، نویسنده و نخستین برنامه‌ساز رایانه بود.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
اویلین بوید گرنویل (انگلیسی: Evelyn Boyd Granville‎؛ زادهٔ ۱ مه ۱۹۲۴) یک ریاضی‌دان، و مهندس رایانه اهل ایالات متحده آمریکا است.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
سیلوچانا گادجیل (انگلیسی: Sulochana Gadgil‎) یک دانشمند در زمینه اقیانوس‌نگاری و هواشناسی اهل هند است.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
لیلیان رزانف لیبر (به انگلیسی: Lillian Rosanoff Lieber) (زادهٔ ۲۶ ژوئیه ۱۸۸۶ – درگذشتهٔ ۱۱ ژوئیه ۱۹۸۶) یک ریاضیدان و نویسنده محبوب بود. چندین نسل مختلف از خوانندگان از کتابهای پرطرفدار وی در زمینه ریاضیات و برداشتهای فلسفی آن تاثیر و الهام گرفته اند.[۱] او اغلب با همسر تصویرگرش هیو گری لیبر همراهی می کرد تا کتابهایی تولید کند که جذابیت بصری داشته باشند.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام