خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی زندگی نامه ریاضیدانانِ زن در جهان

ساعت تک رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
نینا کارلوونا باری (به روسی: Нина Карловна Бари) (زاده ۱۹ نوامبر ۱۹۰۱ در مسکو - درگذشته ۱۵ ژوئیه ۱۹۶۱ در مسکو) بانوی ریاضی‌دان دورهٔ شوروی بود که به دلیل کار خود در زمینه سری مثلثاتی مشهور است.
او به وسیلهٔ یک قطار در مترو مسکو کشته شد.

محل تحصیل وی دانشگاه دولتی مسکو بود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
ماری ال. ب*و*س (انگلیسی: Mary L. Boas‎؛ زاده ۶ مارس ۱۹۱۷ درگذشته ۱۷ فوریه ۲۰۱۰) یک ریاضی‌دان، و فیزیک‌دان اهل ایالات متحده آمریکا بود.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
آلیسا بولی استوت (انگلیسی: Alicia Boole Stott‎؛ ۸ ژوئن ۱۸۶۰ – ۱۷ دسامبر ۱۹۴۰) یک ریاضی‌دان اهل بریتانیا بود.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
فن رونگ ک چانگ گراهام (به چینی: 金芳蓉) (به انگلیسی: Fan Rong K Chung Graham) (متولد ۹ اکتبر ۱۹۴۹)[۱]، که به نام فن چانگ شناخته شده‌است، ریاضی‌دانی است که در زمینه‌های نظریه طیفی گراف‌ها، نظریه رمزی، و گراف‌های تصادفی کار می‌کند.
او در سال ۱۹۸۳ با رونالد گراهام ازدواج کرد.

او مدرک دکترای خود را در سال ۱۹۷۴ در دانشگاه پنسیلوانیا تحت راهنمایی هربرت ویلف با رساله‌ای با عنوان «اعداد رمزی در چند رنگ‌ها و طرح‌های ترکیبیاتی» اخذ کرد.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
دانیکا مک‌کلر (انگلیسی: Danica McKellar‎؛ زادهٔ ۳ ژانویهٔ ۱۹۷۵) هنرپیشه، ریاضی‌دان و کارگردان اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۸۴ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
اینگرید دوبیشی (به فرانسوی: Ingrid Daubechies) (زاده ۱۷ اوت ۱۹۵۴) فیزیکدان و ریاضیدان بلژیکی است. او اولین زنی است که به ریاست اتحادیه بین‌المللی ریاضی درآمده است (۲۰۱۱-۲۰۱۴). او بیشتر به دلیل کارهایی را که با موجک بر روی فشرده‌سازی تصویر انجام داده شناخته شده‌است.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
امیلی دو شاتله (به فرانسوی: Émilie du Châtelet) (تولد: ۱۷دسامبر ۱۷۰۶، مرگ: ۱۰ اکتبر ۱۷۴۹) ریاضی‌دان، فیزیک‌دان و نویسندهٔ فرانسوی است.
امیلی دو شاتله (نام کامل:Gabrielle Émilie Le Tonnelier de Breteuil, marquise du Châtelet) دختر منشی دربار لوئی چهاردهم بود. او در کودکی از هوش زیادی برخوردار بود و در ۱۲ سالگی می‌توانست به راحتی به زبان‌های لاتین، ایتالیایی، یونانی و آلمانی صحبت کند و همین‌طور ترجمه‌گری کند. او پس از مدتی آموزش‌هایی دربارهٔ فلسفه، ریاضی و ادبیات دید و در سن ۱۹ سالگی ازدواج کرد.

دو شاتله پس از آشنایی با ولتر، نویسنده و فیلسوف فرانسوی، همراه با او دست به اقداماتی دربارهٔ جدایی کلیسا و دولت و محدود کردن قدرت دولت زد. در ۲۰سالگی به دلیل ادامهٔ تحصیل به فرهنگستان علوم فرانسه رفت ولی به دلیل جنسیت خود موفق به ثبت نام نشد.

یکی از اقدامات مهم دو شاتله ترجمهٔ مقالهٔ پرینسیپیا (Principia) نیوتن به فرانسوی است که این کار وی در آشنا کردن مردم فرانسه با نیوتن نقش مهمی داشت.

او نظریهٔ نیوتن را که می‌گفت انرژی جنبشی یک جسم با حاصل ضرب جرم یک جسم بر سرعت آن برابر است را تکمیل کرد و فرمول (e=mv²) را ارائه کرد. این نظریه که تئوری انیشتین از آن حمایت می‌کند خدمت بزرگی به دنیای علم کرد. او در سن ۴۲ سالگی به دلیل آمبولی جان خود را از دست داد.

ثَنـــاء.م

دلنویس انجمن
دلنویس انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-25
کیف پول من
995
هلنا رازیوا (خوانده شود: راشووا) (به لهستانی: Helena Rasiowa) ‏ (۲۰ ژوئن ۱۹۱۷ - ۹ آگوست ۱۹۹۴) ریاضیدانی لهستانی بود که در حوزه مبانی ریاضیات و منطق جبری فعالیت می‌کرد.
دلیل شهرتRasiowa–Sikorski lemma

بالا