Usage for hash tag: ملینا

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کامل شده برف‌های روزگار | ملینا نامور

...مطمئنا تو هم از او متنفری اما می‌دانم این فکر فقط خیال است چون اگر از او متنفر بودی برای چی با او ازدواج کرده‌ای؟ می‌دانی جدیداً به هرچیز فکر می‌کنم پایانش پوچی است. آخر همه چیز پوچی است؟ این را تو گفتی و من باور کردم و اکنون به این حرف تو ایمان دارم. #برف‌های_روزگار #ملینا_مدیا #انجمن_تک_رمان
  2. .Melina.

...هم به هیچ وجه نمی‌خوانیم. راست است تو در حد من نبودی. گاهی فکر می‌کنم تو خیلی بی‌لیاقت بودی! اگر روزی این را به تو گفتم اصلا تعجب نکن اما جدیداً من هم احساس تنفری غیر قابل باور به تو دارم. عزیزم این یکی نامه نیست ذهن خودم است که داخل آن غوطه ور هستم. ذهنی #برف‌های_روزگار #ملینا_مدیا...
  3. .Melina.

...زندگی‌مان شد توده‌ی بزرگی از برف‌های روزگار و ما بین سردی آنها یخ زدیم؛ و اول قلب‌هایمان بودند که به یخ درامدند. تنها نصیحتی که دارم این است که اگر در اینده دختر‌دار شدی یادت باشد، به او بگویی که راحت اعتماد نکند و گول حرف‌های رنگارنگشان را نخورد تا او هم #برف‌های_روزگار #ملینا_مدیا...
  4. .Melina.

کامل شده ماه کوچک تو| ملینا نامور

...نویسنده راستش خیلی خوشحالم که این داستان رو خوندید و امیدوارم راضی بوده باشید! سعی کردم تمام تخیلم رو به کار بگیرم و یه اثر به یاد موندنی خلق کنم. خلاصه که عاشقتونم و اینکه این داستان رو تقدیم می‌کنم به مادر عزیزم و همچنین پدربزرگم امیدوارم لذ*ت برده باشید. #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا...
  5. .Melina.

...پدر ماه با بغض گفت: - الان من هم گریم می‌گیره! لیلی این گردالی ماه رو برات آوردیم تا مثل توت ازش مراقبت کنی و هدیه ما از ماه برای تو. و این‌که ماهدخت بخشیده شد و این ثابت شد که اون واقعا تغییر کرده و پشیمون شده امیدوارم تا آخر عمرتون با خوشحالی زندگی کنید. #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا #انجمن_تک_رمان
  6. .Melina.

...خوشحال بودم؛ اما خوب باز هم دلم برای ماهدخت تنگ میشد. اون یه دختر خوب بود که پادشاه مریخ وسوسه کرده بودش؛ اما الان پشیمون بود. از فکر اومدم بیرون و با صدای در حیاط به سمتش پریدم و در رو باز کردم. اما با دیدن قیافه پدر ماه و ملکه مادر و ملکه حلقه‌ای خشکم زد. #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا...
  7. .Melina.

...- لیلی جان، ماهدخت یه خیانت‌کار برای تمام سیاراته و خ*یانت اون باعث شد که خیلی از دشمن‌ها از ما سوء استفاده بکنن! با اخم گفتم: - اون عوض شده. با ناراحتی گفت: - اما وضعیت و دشمن‌هامون و البته ملکه‌ها و پادشاه‌ها عوض نشدن. با بغض گفتم: - لطفا! با ناراحتی گفت: #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا...
  8. .Melina.

...کسی که بهت بدی کرده، چه خوبی! ملکه‌ی مادر با خنده گفت: - حالا چرا خوبی؟ برای چی کسایی که خوبی می‌کنن رو باید بخشید؟ با بغض گفتم: - می‌دونید بعضی از خوبی‌ها از نظر بعضی مردم خوبیه؛ ولی شاید طرف مقابل راضی نباشه و این میشه یه خوبی دردناک که از صدتا بدی بدتره! #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا...
  9. .Melina.

...قانون تعویض بشه. یهو با ناراحتی و عصبانیت گفت: - لیلی، فکر می‌کردم دختر عادلی باشی! یعنی چی؟ نمیشه قانون رو تعویض کرد این قانون از زحل اومده و هیچ ملکه‌ای جز ملکه‌حلقه‌ای نمی‌تونه تغییرش بده. با خنده گفتم: - ملکه، ملکه حلقه‌ای؟ باز خندیدم و گفتم: - چه مسخره! #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا...
  10. .Melina.

...کل سیاره رو مال خودش بکنه، گناهکار محسوب میشه. دستم رو زیر چونم زدم و گفتم: - تو رو خدا! اون پشیمونه. یه کاری بکن دیگه به‌خدا خیلی دوست دارم اونم بیاد پیشم. با ناراحتی نگاهم کرد و گفت: - با من بیا. دستش رو گرفتم و به سمت اتاق پشت قصر رفتیم. اتاقی با در سفید. #ماه-کوچک-تو #ملینا-مدیا...
بالا