Usage for hash tag: صبا_نوشت

ساعت تک رمان

1. Saba.N

کامل شده رمان پیست مرگ | @Saba.N کاربر انجمن تک رمان

#پارت_۳۶۹ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #رمان‌پیست‌مرگ #صبا_نوشت
  2. Saba.N

#پارت_۳۴۲ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #صبا_نوشت #رمان‌پیست‌مرگ
  3. Saba.N

#پارت_۳۴۱ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #صبا_نوشت #رمان‌پیست‌مرگ
  4. Saba.N

کامل شده تا استخوان مبتلا به تو | @Saba.N کاربر انجمن تک رمان

...و تو مثل نفس می‌مونی برام؟ نفس چه لفظیه اصن... تو نبضی، نبض! بیا ول کن این بچه بازی‌ها و مافیا بازی‌هارو... من که می‌دونم تهِ تهِ دلت می‌دونه همه چیو... پس بیا و این یه بارو کوتاه بیا! بیا که من از هر کی بگی خستم جز خودت و تنت و عطرت و موهاتو... وجودت! #صبا_نوشت برای تو!💙 #به_وقت_قلب_عابی!
  5. Saba.N

#پارت_340 *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #رمان‌پیست‌‌مرگ #صبا_نوشت
  6. Saba.N

...فقط نبودنه توی لعنتیه! بعد اون وقت توی احمق هی بیا و بگو " نمی‌خوام"، هی بیا و بگو " نمیشه". تو برو بگرد اصلا... قدرِ من ببین کِسی می‌خوادت؟ برو بگرد ببین... کسی مثل من برات از چشمات می‌تونه بنویسه و خسته نشه؟ تو برو بگرد، بیا... بعدش بگو اصلا... کسی برات " من " می‌تونه بشه؟! #صبا_نوشت...
  7. Saba.N

...مخدر من تویی. باید برسی به این تن تا آروم بگیره. من... من حالم خوب نیست. هزیون میگم. توهم می‌زنم. من... من حالم خوب نیست. بیا... فقط بیا. من حالم خوب نیست. من دوستت دارم و من... من حالم خوب نیست. میشه تمومش کنی و بیای؟! #دلنوشته #صبا_نوشت #قلب‌آبی جمعه‌نوزدهم‌شهریورماه‌سال‌هزارو_چهارصد
  8. Saba.N

...کیبوردمم دلش غده زده. چون بغض، چنبره زده پشت گلوی هر کلیدش، نمی‌تونه حرف‌هارو خوب تایپ کنه و فرو بده بیرون. دلش استراحت می‌خواد. یه استراحت از نوعِ اومدنِ تو. که بیای و از قشنگی اومدنت بنویسه. ما همگی خسته و چشم انتظارتیم دلبر... بیا که داریم حروم میشیم دلبر... #صبا_نوشت #قلب‌آبی| 1400.05.29
  9. Saba.N

#پارت_۳۳۴ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #رمان‌پیست‌‌مرگ #صبا_نوشت
  10. Saba.N

#پارت_۳۳۳ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #رمان‌پیست‌‌مرگ #صبا_نوشت
بالا