Usage for hash tag: صبا_نوشت

ساعت تک رمان

1. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت۱۳۵ #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #اتمام_فصل_هفتم 🌱 #صبا_نصیری #صبا_نوشت #رمان_واژگون
  2. Saba.N

کامل شده دلنوشته ساعت عاشقی | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

...و کوتاهت و ببوسمت! ببویمت و چنان سخت در آغوشت بگیرم که انگار نه منی وجود داشته باشد و نه تو! آن‌قدر سخت، که یکی شویم؛ اما اکنون تنها چیزی که بر من حاکم است، پریشانی و دلتنگی‌ست! و من، بی تو پریشان، آشفته، واژگون و متلاشی و تو انگار نه انگار! #صبا_نوشت #صبا_نصیری #دلنوشته_ساعت_عاشقی ! ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
  3. Saba.N

...دارم. آن‌قدر معمولی که به وقتِ دلتنگی سکوت کنم که مبادا خوابِ تو، بی‌خواب شود! من تو را معمولی دوست دارم. آن‌قدر معمولی که دوست داشتنم به چشمِ تو نیاید و سال‌ها پشت پنجره، تصدقِ آمدنت بروم. من تو را که هیچ؛ حتی احتمالِ این‌که دوستم بداری را هم دوست دارم! #صبا_نصیری #صبا_نوشت #دلنوشته_ساعت_عاشقی
  4. Saba.N

#پست۹ باران می‌‌بارید. هوا ابری و چشمانِ سیاهِ و نافذ او هم که بی‌نهایت زیبا بود. چاره‌ای جز عاشق شدن نداشتم. خواستم بگویم دوستت دارم! زبانم نچرخید. مغز، یاری نکرد. بوییدمش، بوسیدمش! و به راستی که جمله به آن سادگی کفایت نمی‌کرد! #صبا_نصیری #صبا_نوشت #دلنوشته_ساعت_عاشقی
  5. Saba.N

...گناه و به هوس‌های زودگذرِ لجن‌ناک آلوده بودی! و من چه احمقانه تن می‌دادم به کُشته شدن، به تمام شدن! موج‌های غرورت بلند بود و سهمگن؛ چنان بر تنم تازیانه می‌زدند که انتهایی جز پس‌زده شدن به ساحل بغض و اشک نداشتم! ماهی بودم، دریا بودی. عاشق بودم، مغرور بودی. مُرده بودم و تو هنوز دریا بودی...
  6. Saba.N

رویداد میلاد حضرت فاطمه(س) و روز مادر گرامی باد!

...و بیشتر... من به او، به حمایت‌هایش اعتیاد پیدا کرده بودم. کار، کارِ عادت نبود. من هلاکِ حامی‌شدن‌های او بودم. بدخُلقی می‌کردم، درب می‌کوبیدم، صدا بالا می‌بردم؛ اما... همه‌شان برای رسیدن به این نقطه بود! من به او، به بودنش، به ناز کشیدنش، به حمایت کردنش اعتیاد داشتم! #روزت_مبارک_مامان #صبا_نوشت
  7. Saba.N

...او، فضایم پُر می‌شود از عطر شکوفه‌های گیلاس و صدای خنده‌هایش، صدای خروش همان رودخانه‌ی عسلینِ بهشتی‌ست! من بهشت را در همین دنیا دارم که حتی زیباتر و دل‌فریب‌تر! و کُفر نباشد؛ اما بهشت الله بماند برای دگران. چرا که من او را دارم. دلبرم را دارم و داشتنِ او، چیزی شبیه به مالکیت بهشت است. #صبا_نوشت
  8. Saba.N

...مردانه‌ی سفید که بی‌اندازه، تو به آ‌ن‌ها می‌آمدی! آن فایل‌های صوتی و آن صداهای ضبط‌شده‌‌ی لعنتی که همه‌شان روزی تنها دل‌خوشیِ من بود. نبش قبر کردم. هم خاطراتمان را و هم خودی که مدتی بود کمتر به کشیدگیِ انگشتانت و آن شاهرگ ب*ر*جسته‌‌ات می‌اندیشید! نبش قبر کردم و دوباره، ساعتِ عاشقی شروع شد...
  9. Saba.N

هُوالحق! #پارت28 #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #رمان_واژگون #صبا_نوشت #رمان_عاشقانه
  10. Saba.N

هُوالحق! #پارت24 #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** اینم همون ترانه‌ای که لاله خوند: http://dl.ir-media.ir/99/2/Sana%20Barzanje%20-%20Ay%20Falak.mp3 #رمان_واژگون #صبا_نوشت #صبا_نصیری
بالا