خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. Mizzle✾

VIP رمان بطن دالان تاریکی(جلداول) | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

...هوا تکون داد و با قدرت جادوییش خارها رو متوقف کرد. خارها بالاخره رهام کردن و بی‌حال و بی‌تعادل به زمین افتادم. به سختی و با درد دستم رو به زانو گرفتم و بلند شدم. همه‌ی لباس‌هام و بدنم خونی شده بودن. انگار که به جای‌جای بدنم چاقو فرو کرده باشن. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی...
  2. Mizzle✾

...زیاد از این جنگل چیزی نمی‌دونستم، اما احتمالش هست فرمانروایی هم داشته باشن و فرمانرواشون از اومدن من خشمگین بشه. به طرف جنگل قدم برداشتم. از روبه‌رو داخل جنگل این‌قدر سیاه و تاریک دیده میشد که درخت‌ها و گیاهان همه‌شون تیره و تار دیده می‌شدن. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی...
  3. Mizzle✾

...سرم رو تکیه دادم به درخت پشت سرم، تا کمی آرامش بگیرم. فکری توی سرم جولان می‌داد که نمی‌دونستم عملیش کنم یا به بی‌توجهی و فراموشی بسپارم. کمی بعد همه‌مون دوباره به راه افتادیم. این‌قدر رفتیم تا دیگه شب شد و همه چادرها رو زدیم تا استراحت کنیم. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  4. Mizzle✾

...شده، محل زندگی سوکویانت توی یک غاره و به دور از جنگلی که ما زندگی می‌کنیم قرار داره. این معلوم میشه که چند روزی توی راه هستیم. ما از بین شماها قراره دو نفر رو انتخاب کنیم تا برن دنبال شمشیر آتشین. من از بین گله‌ی خودمون اریک رو انتخاب می‌کنم. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی...
  5. Mizzle✾

...این‌قدر بی‌رحم باشی؟ می‌دونی اگه ملکه‌شون همه چیز و کاری که می‌خوام بکنم رو بفهمه چه بلایی سرش میاد؟ می‌دونی اگه اون هم بهم وابسته بشه و ملکه‌شون باز هم بفهمه چی میشه؟ اون‌ها هم مثل ما این رو یه خیانت می‌دونن. این‌جوری جونش توی خطره. می‌فهمی؟ #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی...
  6. Mizzle✾

...باید چجوری بکشیم؟ همه‌ی ماها موجودات ماورایی هستیم. سوکویانت هم همین‌طور؛ مطمئنن اون هم مثل خودمون نامیراست. با هر چیزی کشته نمی‌شه و شاید فقط یه چیزی نقطه‌ی ضعفش باشه. لیزا با تعجب سری تکون داد و جواب داد: - اوه، حق باتوعه کارمون سخت‌تر شد. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  7. Mizzle✾

...گرفتار سازد.» دستم رو زدم به چونه‌ام و گفتم: - پس علت قربانی شدن مردها و یهویی غیب شدنشون به‌خاطر همین بوده. کار یه سوکویانت بوده. اون درواقع یواشکی وارد قصر ما می‌شده و مردها رو قربانی می‌کرده و می‌دزدیده. برای همینه کسی نمی‌دونست کار کیه. #به‌قلم_فاطمه_فتاحی #بطن_دالان_تاریکی...
  8. Mizzle✾

...دو گوی سیاهش، زل زدم و گفتم: - از کی دوری کنم؟ تا این حرف رو زدم، با شتاب، گر*دن کشید سمتم و غرش وحشت‌ناکش از جا پروندم. غرش گوش‌خراشی که باعث شد حس ترس به قلبم چنگ بزنه. دندون‌های تیزش نمایان شدن و باعث شد به شدت بترسم و جیغ بلندی بکشم. #به‌قلم_فاطمه_فتاحی #بطن_دالان_تاریکی #انجمن_تک_رمان
  9. Mizzle✾

...فکر می‌کردم، همچین چیزی نبود. انگار توی خلأ دست و پا می‌زدم و تهی از هر حسی بودم. انگار ویلیام برام یک فرد عادی بود؛ اما اریک... . انگار برام یک فرد مهم بود. انگار اریک برام فراتر از یه فرد عادی بود. ناگهان از چیزی که به ذهنم اومد ترسیدم. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  10. Mizzle✾

...بهم سر میزد و با شوخی‌ها و خاطرات خنده‌دارش من رو می‌خندوند و تا مرز دل‌درد پیش می‌برد. پسر خیلی خوبی بود برخلاف اون اوایل، که من رو تبدیل به خون‌آشام کرده بود. فکر می‌کردم یک پسر وحشی و مغروره؛ اما اشتباه می‌کردم اون یک پسر فوق‌العاده بود. #بطن_دالان_تاریکی #به‌قلم_فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
بالا