Usage for hash tag: زهرا_جعفریان

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده رمان کوتاه ده روز پس از حادثه | Zahrajafarian کاربر انجمن تک رمان

...یک خط قرآن از ته دل برای پدرم می‌خواند؟ خودم دیشب برایش خوانده بودم، امروز هم می‌خواندم، واژه واژه و با معنی... قطره‌ی اشکم را با پشت دست پاک کردم و با سینی به پذیرایی رفتم. عمویم بلند شد و سینی را از من گرفت تا به دوستان پدرم تعارف کند. #ده_روز_پس_از_حادثه #زهرا_جعفریان...
  2. Zahra jafarian

...شنیدن این تهمت‌ها از جمع طرفدارانم فراتر از تحمل من است. یک مشت بی‌ کار به من تهمت نزده بودند، طرفدارانی که آرزو داشتند کتابم را برای‌شان امضا کنم، مرا به فحش کشیده بودند.‌‌.. قرار بود فردا بعد از مراسم با پلیس مسئول پرونده صحبت کنم. #ده_روز_پس_از_حادثه #زهرا_جعفریان #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان
  3. Zahra jafarian

...که دختر داستان از قتل پدرش خوشحال بود... شاید هم نویسنده‌ی دروغ‌گویی بودم، شاید اشتباه کرده بودم، مگر می‌شود پدرت بمیرد و احساس خوشحالی کنی؟ شاید از لحاظ منطقی احساس کنی کشتن پدرت کار درستی است، ولی قلبت واقعاً احساس می‌کند که یک قلب را از دست می‌دهد... . #زهرا_جعفریان #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان
  4. Zahra jafarian

...از حادثه نویسنده: زهرا جعفریان ناظر: الهه کریمی ژانر: پلیسی_جنایی خلاصه رمان: ده روز پس از حادثه داستان زنی است که در خارج از کشور زندگی می کند. شخصیت اصلی داستان پس از شنیدن جریان فوت پدرش به ایران بر می گردد تا سر از راز قتل درآورد. #ده_روز_پس_از_حادثه #زهرا_جعفریان...
بالا