Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

همگانی اسمتو بگو، یه بیت شعر با اسمت تحویل بگیر

نیافتم، معنیش میشه پاک آره؟ همیشه اهل نشاطی، به غم دچار نگشتی دوای دردِ جهانی، دوای مردمِ خسته... امیدِ صبحِ بهشتی، هوای پاکِ تبسم تو روشنایی شعری، رسیده صبح خجسته ... #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

همگانی اسمتو بگو، یه بیت شعر با اسمت تحویل بگیر

پیدا نکردم ولی معنیش میشه گل و عسل من این زهرو واست عسل میکنم یه شب خستگیتو ب*غ*ل میکنم تو هر شب منو آرزو میکنی... من این آرزو رو غزل میکنم... #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

متفرقه یه کلمه بگو، یه شعرم که اون کلمه توشه بفرستم

چه قشنگ 😍😍 گاه ساکت بودن از حرف و هیاهو بهتر است! هر که با خر می زند حرفی خود از خر، خر تر است! #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

با صدایت همه غم ها برود از دل و ذهن هیچ دانی همه شب گوش به آوای تو ام؟ #گیلاس_نوشت🍒 کلمه نور
  5. Zahra jafarian

چه قشنگ بود 😍😍 نیلگون ندارم بهشتِ نیلیِ زیبا، تو رو دیدم توی رویا همه میگن شبیهت هس، ولی یک در هزاری تو... #گیلاس_نوشت🍒 کلمه امید
  6. Zahra jafarian

موی تو از غزلم کرده شبی یک گذری می شود دل بدهم، دل بدهی، دل ببری؟ می شود ب*وسه ی باران بشوی بر ل*ب من؟ من بسوزم ز خنک بودن ل*ب های پری... #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

نداارمم😶😶😂 کاش یه روزی برسه تو منو آرزو کنی... در بزنم بگم بهت: بیا بیا پشت درم یه روز یه جا به دست من دست تو باید برسه قصه به آخر برسه... غصه رو از رو ببرم... #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

بی محابا به غزل دست بزن ب*وسه بزن رنگ شعرم شده آبی پر از عر///ی//انی توست... #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

توروخدا سخت نگید فقط😂💕 مثال: کلمه قلب صدایت مثل باران بود، لطیف و ساده و شاداب ل*ب تو قلب من را با غزل ها آشنا می کرد... #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

رویداد روز قلم مبارک

مثل قند بود کوچولو موچولو و دوست داشتنی شاید به نظر تنها یک آدم معمولی می رسید ولی من در هر نقطه از بدنش یک شعر نه، هزار شعر می دیدم نگاهش که می کردم د*ه*ان قلم آب می افتاد... #گیلاس_نوشت🍒 . روز قلم مبارک به نویسنده ای که بهترین متن رو توی این تاپیک بنویسه، 1 ماه اشتراک وی آی پی و مدال تعلق می گیره
بالا