Usage for hash tag: ساغر_خونین

ساعت تک رمان

1. mizzle✾

در حال ویرایش رمان ساغر خونین | فاطمه فتاحی کاربر انجمن تک رمان

...ممنون که موافقت کردی، هر کمکی خواستی رو من حساب کن. خونسرد سری به علامت باشه تکون دادم و «ممنونمی» زیر ل*ب زمزمه کردم و با دست ظریفم باهاش دست دادم و اصلان با همه خداحافظی کرد و از عمارت خارج شد و اشکان و اردشیر و عنایت هم برای بدرقه‌اش از عمارت رفتن بیرون. #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی...
  2. mizzle✾

...که قبول کنم، یا نکنم؟ حالا یارو تو عمرش یه بار از من کمک خواسته، مرد پنجاه ساله امیدش به منه، پس یعنی قبول کنم؟ آره نقره قبول کن، یکم هیجان و بزن‌بزن بد نیس! آخ که چقد هوس بزن‌بزن کردم یهو! همچین یقه یکی رو بگیری با کله بکوبی رو مماخش بعدم لگد بارونش کنی! #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی...
  3. mizzle✾

...کرد و رو به عنایت گفت: - خب عنایت جان، خوشحالم که تونستی از شر گونش راحت بشی. بعد اینکه بهت زنگ زدم و همه چیز رو تعریف کردم، مطمئن بودم که می‌تونی از شرش خلاص بشی. چون می‌دونستم خلاصی از دست عنایت بزرگ به این راحتی‌ها نیست! مخصوصا اگر بهش جسارتی کرده باشن. #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی...
  4. mizzle✾

...دست تاس که فقط کناره‌های سرش مو داشت، با یه بارونی مشکی و کلاه مردانه فلت(flat). چشم و ابرو مشکی و قد متوسط. بعد احوال پرسی با مردها، اصلان چشمش به ما دخترها خورد. با زیبا و نازیلا دست داد و احوال پرسی کرد و بعدش هم به من رسید و روبه روی من قرار گرفت. #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  5. mizzle✾

...دیوار سالن غذاخوری ایستاده بود برای همین اردشیر و عنایت متوجهش نشده بودن. دیگه بیخیال ایستادن شد و داخل سالن شد تا دختر‌ها رو هم مشکوک نکنه. صبحانه با شوخی‌ها و خنده‌های دخترها گذشت، امروز دخترها سرحال بودن حتی نازیلا هم سعی داشت با نقره و زیبا گرم بگیره. #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی...
  6. mizzle✾

...اینجور با نفرت درموردش حرف می‌زنی و اصرار به پیدا کردنش داری، اما امیدوارم هرچی که هست، انتخابت درست باشه و بتونی به هدفت برسی. بهت ایمان دارم مطمئنم که می‌تونی! لبخندی زدم و گفتم: - ممنونم. لبخندی ملایمی زد و با اجازه‌ای گفتم و از اتاق بیرون رفتم. *** #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  7. mizzle✾

...دادم: - تنها، من و شما. از لحن قاطعانه و محکمم جا نخورد، اینجا دیگه همه به لحن و گفتار من و رفتار‌هام، عادت داشتن. سری به علامت مثبت تکون داد و اشکان و اردشیر از اتاق، با نگاهی متعجب بیرون رفتن، شاید براشون سوال بود که من چه حرف به خصوصی با عنایت دارم! #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  8. mizzle✾

...و زمزمه کردم: - نوکرتیم آق نریمان، نوکرتیم اوستا نریمان! نفس عمیقی کشیدم و بازدمم رو بیرون دادم و بخار هوای سرد استانبول، از دهنم خارج شد. سعی می‌کردم به اون خواب لعنتی فکر نکنم، اما مگه می‌شد؟ دوباره پک عمیقی به سیگار زدم و دودش رو به بیرون فرستادم. *** #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی...
  9. mizzle✾

...بود مجبور شدم بشینم سنگینیش رو من افتاده بود و من تکیه‌گاهی شده بودم براش که نیوفته. نه‌نه! از رُعب و خوف زیاد بدنم به رعشه افتاده بود، وقتی چشم‌هام به چشم‌های بی‌حرکت و به یک نقطه خیره شده نریمان افتاد، جیغ بد و گوش خراشی زدم و از بغلم پرتش کردم اونور! #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
  10. mizzle✾

...که برام یک چیز عادی باشه، به این صح*نه خیره شده بودم. این صح*نه‌های خشن رو دوست داشتم و عاشقش بودم، فوق‌العاده برام هیجان‌انگیز بود! برای همین حاضر نبودم چشم بردارم و این نگاه متعجب اشکان بود رومن، که چجوری دلش رو دارم و با جرعت به این صح*نه نگاه می‌کنم؟ #ساغر_خونین #فاطمه_فتاحی #انجمن_تک_رمان
بالا