•• #رفقا... همینجوری که ما هی مشغول توبه شکستن وتوبه کردنیـم عاشقا یکی یکی آروم آروم پرمیکشنツ...
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #21 •• #رفقا... همینجوری که ما هی مشغول توبه شکستن وتوبه کردنیـم عاشقا یکی یکی آروم آروم پرمیکشنツ... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
•• #رفقا... همینجوری که ما هی مشغول توبه شکستن وتوبه کردنیـم عاشقا یکی یکی آروم آروم پرمیکشنツ... انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #22 •• گآهے نصف غصہهامون بخاطر اینہ ڪہ ... باور نداریم ، اگر خدا بخواد یہ چیزۍ بشہ عالمم نخوان میشہ:) و اگہ خدا نخواد محالہ بشہ پس غصہ چیو میخوریم..??? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
•• گآهے نصف غصہهامون بخاطر اینہ ڪہ ... باور نداریم ، اگر خدا بخواد یہ چیزۍ بشہ عالمم نخوان میشہ:) و اگہ خدا نخواد محالہ بشہ پس غصہ چیو میخوریم..??? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #23 •??• حاشاڪہمراجز"تو" دردیدهڪسےباشد .. یاجزغمِعشقِ"تو" دردلهوسےباشد...!! #فَدایے_حُسِیـن انجمن رمان نویسی دانلود رمان
•??• حاشاڪہمراجز"تو" دردیدهڪسےباشد .. یاجزغمِعشقِ"تو" دردلهوسےباشد...!! #فَدایے_حُسِیـن انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #24 [ #یــــادخــــدایـیــــم?] ✍? گفتــــــم: خدايـــا? همنشينـــــم باشــــــ گفتــــــ: من #مونس کسانے هستـــم کہ مرا يـــاد کننـد...? گفتـــــم: چہ آسان بہ #دست مے آیـــے گفت: پس #آسان از دستـــــم نــده? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
[ #یــــادخــــدایـیــــم?] ✍? گفتــــــم: خدايـــا? همنشينـــــم باشــــــ گفتــــــ: من #مونس کسانے هستـــم کہ مرا يـــاد کننـد...? گفتـــــم: چہ آسان بہ #دست مے آیـــے گفت: پس #آسان از دستـــــم نــده? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #25 ••• مهم نیست چهرتون زشته یا زیبا، اما مهمه درونتون زیبا باشه، چون همیشه آدمایی که محو درونتون میشن موندنی تر از کساییَن که محو ظاهرتون میشن :)? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
••• مهم نیست چهرتون زشته یا زیبا، اما مهمه درونتون زیبا باشه، چون همیشه آدمایی که محو درونتون میشن موندنی تر از کساییَن که محو ظاهرتون میشن :)? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #26 #رفیق هرچقدرهم که دانش ترک گناه داشته باشی، تا زمانی که بهش عملی نکنی رک بگم فایده نداره(: عمل کن!? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
#رفیق هرچقدرهم که دانش ترک گناه داشته باشی، تا زمانی که بهش عملی نکنی رک بگم فایده نداره(: عمل کن!? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #27 •• هر وقت ڪه دستت از هـــمه جا #ڪـوتاہ شــــــد بگــــــــــــو: «و َأُفَـــــوِّضُ أَمــْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّـہَ بَصـــــــــــِیرٌ بِالْعــــــــــِبَادِ» #ڪارم را بہ خـ♡ـدا میـسپارم خداوند بیــنای به بنـدگان است. #ناامـــیدۍممـــنوع??? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
•• هر وقت ڪه دستت از هـــمه جا #ڪـوتاہ شــــــد بگــــــــــــو: «و َأُفَـــــوِّضُ أَمــْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّـہَ بَصـــــــــــِیرٌ بِالْعــــــــــِبَادِ» #ڪارم را بہ خـ♡ـدا میـسپارم خداوند بیــنای به بنـدگان است. #ناامـــیدۍممـــنوع??? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #28 |?| یادت باشه مشکلات هم مثل همه چیز تاریخ انقضا دارن... پس هر وقت عرصه بهت تنگ شد•••《?》 این جمله رو با خودت تکرار کن: "إنَّ اللهَ معَ الصآبرین" انجمن رمان نویسی دانلود رمان
|?| یادت باشه مشکلات هم مثل همه چیز تاریخ انقضا دارن... پس هر وقت عرصه بهت تنگ شد•••《?》 این جمله رو با خودت تکرار کن: "إنَّ اللهَ معَ الصآبرین" انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #29 ••• شما وقتی خوشبتـے ڪہ رضایت خدا رو به ل*ذت هآے زود گذر دنیا ترجیح بدی انجمن رمان نویسی دانلود رمان
hasti مدیر بازنشسته دین و مذهب مقامدار بازنشسته تاریخ ثبتنام 2020-06-24 نوشتهها 1,991 کیف پول من 458 Points 7 2020-06-26 #30 •• هـر وقـت اتفاقِ #بدی بـرات افتاد قـبل از اینـکه شروع کنی به #گله و #شکایــــــت از خدا ... اول یه نگاهی به خودت بنداز رفیق?? انجمن رمان نویسی دانلود رمان
•• هـر وقـت اتفاقِ #بدی بـرات افتاد قـبل از اینـکه شروع کنی به #گله و #شکایــــــت از خدا ... اول یه نگاهی به خودت بنداز رفیق?? انجمن رمان نویسی دانلود رمان