خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

عادتهای بد متولدین ماه ها

• نویسنده موضوع ~**majhol**~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 932
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

hasti

مدیر بازنشسته دین و مذهب
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-24
کیف پول من
458
آذر

متولدین آذر را می توان فیلسوف نامید. آنها دوست دارند که مدام از ذهن شان کار بکشند و در فضاهای مختلف کشف و اکتشاف کنند. آذری ها از بحث کردن ل*ذت می برند، به همین دلیل شاید که از همنشینی زیاد با آنها ل*ذت کافی را نبرید

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Lady of Darkness

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-09
کیف پول من
50
خرداد

بدترین عادت خردادی ها این است که نمی توان خیلی روی حرف شان حساب کرد. در واقع آنها غیر قابل پیش بینی هستند. آنها برای کارهایشان برنامه می چینند اما در لحظه آخر تمام شان را کنسل می کنند. بنابراین خیلی نمی توان به آنها اعتماد کرد.
صحیح

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,917
تیر

متولدین ماه تیر افراد احساساتی هستند، به همین دلیل تمام کارهایشان را محتاطانه انجام می دهند، از خرید لباس گرفته تا شروع کاری جدید. آنها همیشه به فردی در کنارشان احتیاج دارند تا مراقب شان باشد و امنیت کارشان را تضمین کند. آنها این نکته را نادیده می گیرند که بسیار باهوشند و می توانند به تنهایی نیز تصمیم بگیرند، فقط کافی است کمی اعتماد به نفس خود را بالا ببرند.

AYDAW

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-01
کیف پول من
3,824
اسفند

اسفندی ها یکی از صادق ترین، خاکی ترین و مورد اعتمادترین افراد می باشند. آنها در پیدا کردن دوست مهارت بالایی دارند اما اشکال آنها این است که نمی توانند زمان شان را به خوبی برنامه ریزی کنند. به بیان دیگر، آنها همیشه زمان کم می آورند. اگر با اسفند ماهی ها قرار ملاقات دارید، مطمئن باشید که دیر به سر قرار می رسند.
دقیقااااا صحیح

بی نهایت

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
کیف پول من
2,700
آبان

آبانی ها افراد رکی هستند. اگر در جمع کسی اشتباهی را مرتکب شود، برای اصلاح آن درنگ نمی کنند. اگر چه آنها بی ادب نیستند اما نمی توانند اشتباهات دیگران را بپذیرند. پس موقع صحبت کردن با یک آبانی، مراقب باشید.

آذر

متولدین آذر را می توان فیلسوف نامید. آنها دوست دارند که مدام از ذهن شان کار بکشند و در فضاهای مختلف کشف و اکتشاف کنند. آذری ها از بحث کردن ل*ذت می برند، به همین دلیل شاید که از همنشینی زیاد با آنها ل*ذت کافی را نبرید.

رک هستم ولی حواسم به شخصیت طرف هم هست

'mobin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-29
کیف پول من
-451
اسفند

اسفندی ها یکی از صادق ترین، خاکی ترین و مورد اعتمادترین افراد می باشند. آنها در پیدا کردن دوست مهارت بالایی دارند اما اشکال آنها این است که نمی توانند زمان شان را به خوبی برنامه ریزی کنند. به بیان دیگر، آنها همیشه زمان کم می آورند. اگر با اسفند ماهی ها قرار ملاقات دارید، مطمئن باشید که دیر به سر قرار می رسند.

خب اولشو نمیدونم راس میگه یا ن
اما اخرش من همیشه نیم ساعت قبل میرم سر قرار:|

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
اردیبهشت

افرادی که در این ماه به دنیا آمده اند، افراد تنبل و بی انگیزه ای هستند که دوست دارند مدام روی کاناپه یا تخت شان دراز بکشند و استراحت کنند. اردیبهشتی ها همچنین یکی از لجبازترین افراد هستند که حتی دوست ندارند خودشان را تغییر دهند.

ای قربون دهنت خود لج میاد بهم میگه تو دیگه چه موجودی هستی؟ :))

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
کیف پول من
63,929

rihanden

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-02
کیف پول من
2,102
آبان

آبانی ها افراد رکی هستند. اگر در جمع کسی اشتباهی را مرتکب شود، برای اصلاح آن درنگ نمی کنند. اگر چه آنها بی ادب نیستند اما نمی توانند اشتباهات دیگران را بپذیرند. پس موقع صحبت کردن با یک آبانی، مراقب باشید.

آذر

متولدین آذر را می توان فیلسوف نامید. آنها دوست دارند که مدام از ذهن شان کار بکشند و در فضاهای مختلف کشف و اکتشاف کنند. آذری ها از بحث کردن ل*ذت می برند، به همین دلیل شاید که از همنشینی زیاد با آنها ل*ذت کافی را نبرید.
آبان/=
اصن رک نیستم

بالا