خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

عادتهای بد متولدین ماه ها

• نویسنده موضوع ~**majhol**~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 932
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

alik

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-24
کیف پول من
50
فروردین

فروردینی ها افراد مستقلی هستند و دوست دارند که مدام از خود و توانایی هایشان حرف بزنند. آنها منم منم های زیادی دارند که گاهی غیر قابل تحمل است. البته این واقعا اشتباه آنها نیست، آنها دوست دارند که آنچه در سرشان می گذرد را بیان کنند تا دیگران بشنوند و به وقت اش آنها را به افرادی دیگری انتقال دهند. فروردینی ها دوست دارند که مورد ستایش دیگران قرار گیرند.
Dcuj

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
اردیبهشت

افرادی که در این ماه به دنیا آمده اند، افراد تنبل و بی انگیزه ای هستند که دوست دارند مدام روی کاناپه یا تخت شان دراز بکشند و استراحت کنند. اردیبهشتی ها همچنین یکی از لجبازترین افراد هستند که حتی دوست ندارند خودشان را تغییر دهند.

لجباز هستم خیلیی
ولی تنبل و بی انگیزه نمیدونم شاید راست میگه شایدم نه

mobina.h.f

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-23
کیف پول من
129
اسفند

اسفندی ها یکی از صادق ترین، خاکی ترین و مورد اعتمادترین افراد می باشند. آنها در پیدا کردن دوست مهارت بالایی دارند اما اشکال آنها این است که نمی توانند زمان شان را به خوبی برنامه ریزی کنند. به بیان دیگر، آنها همیشه زمان کم می آورند. اگر با اسفند ماهی ها قرار ملاقات دارید، مطمئن باشید که دیر به سر قرار می رسند.
واااااااای دقیقا

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
مرداد

مردادی ها شخصیت قدرتمندی دارند و مدام نظراتی که در سر دارند را با دیگران به اشتراک می گذارند، اما بدترین عادت شان جلب توجه است. به عنوان مثال آنها با صدای بلند در مکان های عمومی مانند رستوران یا کتابخانه می خندند که اصلا خوشایند نیست.

شهریور

به نظر شما عادت بد شهریوری ها چیست؟ آنها کمالگرا هستند. متولدین این ماه دوست دارند که کامل ترین باشند. اگر کاری را آغاز کنند، تمام تلاش شان را می کنند تا آن را به بهترین نحو ممکن به اتمام رسانند، به همین دلیل مدام با دوستان و خانواده یا حتی شریک زندگی شان درگیری دارند. این افراد دیگران را به دلیل بی توجهی سرزنش می کنند. در یک جمله شهریوری ها افراد پرتوقعی هستند.
راست می‌گه از خودم بیشتر منو می‌شناسه:/

بالا