نام رمان: نیروی برتر
نام نویسنده: فاطمه وفائی پور کاربرتک رمان
ژانر: تخیلی، عاشقانه
ناظر: نرجس شهبازی
ویراستار: نسا رحمتی
خلاصه:
رمان نیروی برتر، راجع به کسانی هست که افسانه میشوند! کسانی که با جان و دل، برای نجات مردمانشان به میدان جنگ میروند.
این رمان راجع به کسانی هست که، نیروی برتری دارند نیرویی که "شاید" کسی نتواند شکستش دهد.
نیروی برتر، ترکیبی از نیروهای خارقالعادهایست که برترین نیروی جهان را تشکیل میدهد.
سخن نویسنده:
تا جایی که من اطلاع دارم رمانی شبیه به رمان من نیست!
یعنی به نظر خودم ایدهی رمان کاملاً متفاوته، و با ترکیب چندتا از موجودات نیرویی به وجود میاد. این رمان برای من خیلی با ارزشه و بدونید که فقط کسایی که هم سلیقهی من هستند باید بخونند چون سلیقهها متفاوته و ممکنه کسی دوسش نداشته باشه:).
این رمان دو جلدیه، و همه چیز توی جلد دوم آشکار میشه:)
باید بگم که هر اسم یا مکان همهش زادهی ذهن منِ نویسندهست.
نام نویسنده: فاطمه وفائی پور کاربرتک رمان
ژانر: تخیلی، عاشقانه
ناظر: نرجس شهبازی
ویراستار: نسا رحمتی
خلاصه:
رمان نیروی برتر، راجع به کسانی هست که افسانه میشوند! کسانی که با جان و دل، برای نجات مردمانشان به میدان جنگ میروند.
این رمان راجع به کسانی هست که، نیروی برتری دارند نیرویی که "شاید" کسی نتواند شکستش دهد.
نیروی برتر، ترکیبی از نیروهای خارقالعادهایست که برترین نیروی جهان را تشکیل میدهد.
سخن نویسنده:
تا جایی که من اطلاع دارم رمانی شبیه به رمان من نیست!
یعنی به نظر خودم ایدهی رمان کاملاً متفاوته، و با ترکیب چندتا از موجودات نیرویی به وجود میاد. این رمان برای من خیلی با ارزشه و بدونید که فقط کسایی که هم سلیقهی من هستند باید بخونند چون سلیقهها متفاوته و ممکنه کسی دوسش نداشته باشه:).
این رمان دو جلدیه، و همه چیز توی جلد دوم آشکار میشه:)
باید بگم که هر اسم یا مکان همهش زادهی ذهن منِ نویسندهست.
آخرین ویرایش توسط مدیر: