مرحله دوم؛ آماده کردن مواد کله جوش
در این مرحله از کله جوش با کشک اصفهانی باید در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید. بعد از د*اغ شدن روغن نعنا خشک را به آن اضافه کنید. تنها چند دقیقه تفت دادن نعنا د*اغ برای آماده شدن آن کافی است. سپس ۲ لیوان فرانسوی دسته دار آب به پیازها اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس نعنا د*اغ را اضافه کنید.
در این مرحله از کله جوش با کشک اصفهانی باید در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید. بعد از د*اغ شدن روغن نعنا خشک را به آن اضافه کنید. تنها چند دقیقه تفت دادن نعنا د*اغ برای آماده شدن آن کافی است. سپس ۲ لیوان فرانسوی دسته دار آب به پیازها اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس نعنا د*اغ را اضافه کنید.