کالری پروتئین کربوهیدرات چربی ۴۲۰ ۴۱ گرم ۴۱ گرم ۱۰ گرم
NADIYA نویسنده فعال نویسنده فعال نویسنده انجمن شاعر انجمن کاربر فعال انجمن تاریخ ثبتنام 2023-07-15 نوشتهها 5,207 کیف پول من 142,655 Points 7,105 2024-05-24 #1 کالریپروتئینکربوهیدراتچربی۴۲۰۴۱ گرم۴۱ گرم۱۰ گرم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
NADIYA نویسنده فعال نویسنده فعال نویسنده انجمن شاعر انجمن کاربر فعال انجمن تاریخ ثبتنام 2023-07-15 نوشتهها 5,207 کیف پول من 142,655 Points 7,105 2024-05-24 #2 مواد لازم برنج قهوهای: یکچهارم فنجان فلفل دلمهای متوسط: یکچهارم سیر: یک حبه کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم س*ی*نه مرغ: ۴۰۰ گرم روغن زیتون: یک قاشق چایخوری سس سویا: یک قاشق چایخوری انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مواد لازم برنج قهوهای: یکچهارم فنجان فلفل دلمهای متوسط: یکچهارم سیر: یک حبه کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم س*ی*نه مرغ: ۴۰۰ گرم روغن زیتون: یک قاشق چایخوری سس سویا: یک قاشق چایخوری انجمن رمان نویسی دانلود رمان
NADIYA نویسنده فعال نویسنده فعال نویسنده انجمن شاعر انجمن کاربر فعال انجمن تاریخ ثبتنام 2023-07-15 نوشتهها 5,207 کیف پول من 142,655 Points 7,105 2024-05-24 #3 طرز تهیه برای پخت سومین شام رژیمی ابتدا برنج قهوه ای را با مقدار کمی نمک و آب بپزید. بعد هم فلفل دلمهای را خرد کرده و سیر خردشده را با روغن زیتون سرخ کنید. فلفل دلمهای خردشده را به سیر سرخ شده اضافه کرده و کلم بروکلی را خرد و به مواد اضافه کنید. حالا دو قاشق غذاخوری آب روی مواد بریزید. س*ی*نه مرغ چرخشده و مقدار کمی فلفل و نمک به مواد اضافه کنید. در آخر برنج را به همراه سس سویا با سایر مواد این شام رژیمی ترکیب کنید. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
طرز تهیه برای پخت سومین شام رژیمی ابتدا برنج قهوه ای را با مقدار کمی نمک و آب بپزید. بعد هم فلفل دلمهای را خرد کرده و سیر خردشده را با روغن زیتون سرخ کنید. فلفل دلمهای خردشده را به سیر سرخ شده اضافه کرده و کلم بروکلی را خرد و به مواد اضافه کنید. حالا دو قاشق غذاخوری آب روی مواد بریزید. س*ی*نه مرغ چرخشده و مقدار کمی فلفل و نمک به مواد اضافه کنید. در آخر برنج را به همراه سس سویا با سایر مواد این شام رژیمی ترکیب کنید. انجمن رمان نویسی دانلود رمان