آشپزی طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 58
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020

مواد لازم برای مرینت کردن​

  • پیاز خلال یا نگینی شده یک عدد بزرگ
  • گردو چرخ شده دو قاشق غذاخوری سر پر
  • رب انار رقیق شده یک فنجان (بسته به ذائقتون ملس یا ترش)
  • سس مایونز یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • روغن زیتون بدون بو یا روغن مایع دو قاشق غذاخوری
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
بعد همه مواد را داخل نایلون فریزر بزرگ می ریزیم و درش را گره می زنیم.

بهتره مرغ تو این مواد ۲۴ ساعت بمونه. اگر وقت کم بود، حتما ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب به خورد هم برن.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
بعد ذغال آماده کنید و با حرارت ملایم کبابشون کنید گوجه هم فراموش نکنید. این غذا با برنج زعفرونی و کره یه غذای همه پسنده.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
مطمئنم از جوجه زعفرونی خوشمزه تره حتما امتحان کنید.

نکات :

پیازها را نباید ریز خرد کرد و یا رنده کرد چون به گوشت چسبیده و زمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند.

می توانید گوشت ها را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های دو طرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
آب کبابها به روغن افتاده و طعم و مزه واقعی فسنجان را به خود میگیرن.

برای صرفه جویی، بعد از اینکه مرغاتونو کباب کردید، موادی که تو نایلون فریزر باقی موند رو با همون نایلون فریز کنید و برای دفعه ی بعد ازش استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA
بالا