آقایان بهترین راهِ جذبِ مردان با کلام زیبا

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 48
  • بازدیدها 651
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

11- کنجکاوی به خرج بدهید​

وقتی خودتان را کنجکاو یادگیری چیزی نشان می دهید، در واقع بسیار جذاب و جالب می شوید! اکثر مردم احساس می کنند زندگی پیش پا افتاده ای دارند و اوضاع برایشان کسل کننده است؛ اما با یادگیری چیزهای جدیدتر می توان این کسالت را برطرف کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
اگر به زمینه های خاصی علاقه دارید دنبالش را بگیرید. هر چه بیشتر تجربه کنید و بیشتر یاد بگیرید جذاب تر هم می شوید. مردها خانم هایی که در زمینه های مختلف اطلاعات مختلفی دارند را دوست دارند. علاوه بر این با این کار از منطقه امن خودتان هم بیرون می آیید، رشد می کنید و به شخصی تبدیل می شوید که دیگران دوست دارند با او صحبت کنند و وقتشان را در کنار او سپری نمایند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

کارهایی که نباید آنها را انجام بدهید!​

1- بیش از حد روی جذب یک مرد تمرکز نکنید​

وقتی کسی را برای اولین بار می بینیم و به نظرمان می رسد که این شخص برایمان مناسب است، تمایل داریم که با او درباره افکار و ایده هایمان صحبت کنیم. ولی یادتان باشد که شناخت افراد زمان می برد. اگر متوجه شدید که فرد مقابل فقط همان یکی دو بار اول برای همصحبتی با شما علاقه نشان داد، اصراری به ایجاد این ارتباط نداشته باشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
روی کسی وقت بگذارید که او هم برای شما وقت می گذارد. اگر متوجه شده اید آن شخص به اندازه شما پیگیر نیست وقتتان را با امید و آرزوهای واهی هدر ندهید. این مساله درباره هر رفتاری که باعث ناراحتی تان می شود هم صدق می کند. اگر می بینید رفتار فرد مقابلتان با چیزی که در تصور شما بوده متناقض است بهتر است به فکر پیدا کردن شخص مناسب دیگری باشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
در ضمن، وقتی فرد مقابلتان خود واقعی اش را نشان داد و بعد از گذشت مدتی توانستید او را بشناسید روی این ر*اب*طه سرمایه گذاری کنید.

2- بیش از حد از خودتان اطلاعات ندهید​

این مساله مربوط به زمانی می شود که ر*اب*طه شما تازه شروع شده. فرض کنید که ر*اب*طه مثل یک پیاز است. هر بار باید لایه جدیدی از آن را ببینید، نه اینکه همه لایه ها را یکدفعه با هم مشاهده کنید. اینکه رمز و رازهای کوچکی داشته باشید برای طرف مقابلتان جذاب است. خودتان را کاملا برای او افشا نکنید و طوری صحبت نکنید که انگار در حال ارائه بیوگرافی خودتان هستید!

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

3- رفتارهای ناسالم نداشته باشید​

وقتی کسی را برای اولین بار ملاقات می کنید، واقعا چیزی از او نمی دانید. هر دوی شما در برخورد اول در حال ارزیابی همدیگر هستید پس سعی کنید تصویر خوبی از خودتان در ذهن طرف مقابل به جا بگذارید. سعی کنید رفتارهای ناهنجار و ناسالم مثل نوشیدن زیاد م*ش*رو*ب*ات الکلی، بددهنی کردن یا مواردی که به طور کلی احساس خوبی ایجاد نمی کند نداشته باشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

4- خودتان را محتاج نشان ندهید​

فرقی نمی کند در شروع یک ر*اب*طه جدید باشید یا مدتی از آن گذشته باشد؛ در هر حال نباید خودتان را نیازمند و وابسته نشان بدهید. نیازمند بودن نه تنها جذاب نیست بلکه رفتار بسیار ناسالمی هم محسوب می شود. مثلا ممکن است شما مدام از او بپرسید چرا انقدر با دوستانش وقت می گذراند یا مدام بپرسید دلش برای شما تنگ می شود یا نه؟ یا وقتی تلفنش را جواب نمی دهد نباید او را بازجویی کنید و شک کنید با دختر دیگری صحبت می کرده. همه این چیزهای کوچک نشانه احساس عدم امنیت شماست و برای یک ر*اب*طه بسیار مخرب است.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

چطور مرد مورد علاقه مان را در ر*اب*طه نگه داریم؟​

1- اجازه بدهید از شما محافظت کند​

اکثر خانم ها می توانند به راحتی خودشان از خودشان مراقبت کنند؛ اما مساله این نیست. هیچ کس دلش نمی خواهد احساس کند شریک واقعی یک ر*اب*طه نیستند. مردها اغلب از اینکه نقش محافظ و حمایتی داشته باشند ل*ذت می برد، پس اجازه بدهید این کار را بکنند. وقتی آنها از فرد مورد علاقه شان حفاظت می کنند احساس شگفت انگیزی پیدا می کنند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
2- قدردانی کنید
همه ما دلمان می خواهد با افراد قدردان نشست و برخاست کنیم؛ پس خودمان هم باید همینطور باشیم. به کارهای ریز و درشتی که طرف مقابلتان برای شما انجام می دهد توجه کنید و بی تفاوت نباشید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
یک “ممنونم” ساده می تواند شرایط را خیلی تغییر بدهد. به او بگویید متوجه کارهایی که برای شما می کند هستید و از او ممنونید. هر چه بیشتر قدردان او باشید او هم قدر شما را بیشتر می داند.

بالا