آقایان بهترین راهِ جذبِ مردان با کلام زیبا

• نویسنده موضوع امی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 48
  • بازدیدها 651
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
این را می دانستید که وقتی خودتان را مجبور به لبخند زدن می کنید، با وجود اینکه واقعا این کار را دوست ندارید، بدنتان دچار تغییرات فیزیولوژی می شود؟ یا مثلا گوش دادن به موسیقی آرامبخش و سپاسگزار بودن بابت داشته هایمان در زندگی باعث می شود فورا روحیه مان از این رو به آن رو شود!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
زندگی گاهی اوقات واقعا سخت می شود. منظور ما هم از بیان این مطالب این نیست که شما باید غم هایتان را پنهان کنید؛ اتفاقا باید به احساساتتان توجه کنید. اما به طور کلی وقت نگرش شما نسبت به مسائل مختلف مثبت باشد شادتر و جذاب تر می شوید.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

5- یک خانم با ارزش باشید​

منظور از یک خانم با ارزش کسی است که استانداردهای مخصوص به خودش را دارد و به آنها پایبند است. شما باید از ارزش های خودتان آگاه باشید و اجازه ندهید کسی با شما بدرفتاری کنید. یک زن با ارزش بالا هم قوی است و هم ظرافت و جذابیت های زنانه را دارد. شما به تنهایی هم می توانید انسان کاملی باشید اما پیدا کردن یک شریک زندگی مناسب و قرار گرفتن در کنار مرد دلخواهتان که به ارزش های شما احترام می گذارد باعث می شود از زندگی ل*ذت بیشتری ببرید.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

6- درباره مسائل مختلف نظر بدهید​

اینکه بدانید چه چیزهایی را دوست دارید و از چه چیزهایی خوشتان نمی آید یکی از عوامل جذابیت است. وقتی مرد مورد علاقه تان از شما می پرسد امروز دوست دارید چه کار کنید یا کجا برویم یا مثلا چه غذایی بخوریم، نگویید هر چه باشد خوب است.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
بعضی از خانم ها هیچ نظری از خودشان ندارند و هر چه که طرف مقابلشان بگوید را انجام می دهند. این کار اصلا جالب و جذاب نیست! خودت باش نه یک آدم ضعیف که همیشه دنبال نظر بقیه است!

7- مستقل باشید​

درست مثل داشتن نظرات و عقاید شخصی، شما باید منافع مخصوص به خودتان را هم داشته باشید. جذب یک مرد مناسب به این معنا نیست که باید از خودتان و منافعتان دست بکشید یا از دوستانتان فاصله بگیرید.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
به انجام کارهایی که همیشه از آنها ل*ذت می برده اید ادامه بدهید و کماکان برای خودتان وقت بگذارید. خانم های مستقل بدون اینکه دست از سرگرمی ها و فعالیت هایی که قبلا از آنها ل*ذت می برده اند بردارند، مرد مناسبشان را به زندگی شان اضافه می کنند.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

8- مراقب سلامتی تان باشید​

سالم و سلامت بودن بسیار جذاب است. برخی مطالعات نشان می دهند مردان بعضی از صفات جسمی مثل داشتن دندان های سفید، موهای بلند و اندامی متناسب را نشانه های سلامت خانم ها می دانند.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
بدیهی است که هر کسی ظاهر و ویژگی های مخصوص به خودش را دارد و خیلی ها هم از راه های مختلف برای بهتر کردن وضعیت ظاهری شان استفاده می کنند؛ اما چیزی که مهم است این است که در همه حال مراقب سلامتی تان باشید و بهداشت را رعایت کنید. این موارد اعتماد به نفس و جذابیت شما را افزایش می دهند.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

9- اعتماد به نفس داشته باشید​

خانم های با اعتماد به نفس واقعا جذابند. دیدن خانمی که به خودش و ارزش های خودش اعتماد دارد برای آقایان جذاب است. اعتماد به نفس در واقع بخشی از ویژگی ارزش گذاری شما برای خودتان است. افراد با اعتماد به نفس می دانند لایق چه چیزهایی هستند و دنبال شخصی می گردند که مکمل زندگی شان باشد.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

10- علاقه تان را نشان بدهید​

نشان داده علاقه به یک مرد برای او بسیار جذاب است. همه ما از اینکه کسی به ما علاقه نشان بدهد خوشحال می شویم و استقبال می کنیم، چون این اتفاق باعث می شود احساس خاص بودن داشته باشیم. وقتی با مرد مناسبتان صحبت می کنید کاملا به او توجه کنید. به جای نگاه کردن به گوشی تان، با او تماس چشمی داشته باشید و نشان بدهید که به گفتگو با او علاقمندید.

بالا