موضوع 'خانوم .ب.| اثر .MANA کاربر انجمن تک رمان.' دلنوشته - خانوم .ب.| اثر .MANA کاربر انجمن تک رمان.
درخواست نقد دلنوشته؛
درخواست نقد دلنوشته؛
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!موضوع 'خانوم .ب.| اثر .MANA کاربر انجمن تک رمان.' دلنوشته - خانوم .ب.| اثر .MANA کاربر انجمن تک رمان.
درخواست نقد دلنوشته؛
درود... درخواست نقد دارم.درحال ویراستاری - مجموعه دلنوشته های قلّک قلب | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان
به نام خدا عنوان دلنوشته: قلّک قلب نویسنده: هورزاد اسکندری تگ: برگزیده ژانر: #عاشقانه #تراژدی مقدمه: ای هماد حیات من! این قلّک با تمام اندوختههایش، جمهور ارمغانی است که مخبطی چون من، میتوانست آن را مثال رهاوردی نیکو، به راه دریای متلاطم چشمانت بسپارد؛ اما ته نشین نشد و روی امواج پریشان...forums.taakroman.ir
سلام منتقد شما: WORNING.Fدرود
درخواست نقد دلنوشته سرختر از سیاه
ژانر: اجتماعی
دلنوشته - دلنوشته سرختر از سیاه | هویار کاربر کاربر تک رمان
بسمه تعالی نام اثر: سرختر از سیاه ژانر: اجتماعی نام نویسنده: میم. هویار مقدمه: من شنیدهام و یا شاید که دیدهام؛ گاه، سیاهی اقبال ما، از سرخی خون ماست و گاه، سرخی تقدیر ما، از سیاهی چشمهای ماست. چنان گویم که اگر روزی سیاهبخت گشتی، هرگز برای آن تقدیر نجنگ که سرختر از سیاه خواهد شد.forums.taakroman.ir
سلام، به دلیل فصل امتحانات نقد اثر شما طول میکشه و برای تحویل نقد متاسفانه نمیتونم زمانی تعیین کنم.درودشعر - مجموعه اشعار مالگم | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان
به نام خدا نام مجموعه شعر: مالَگَم ژانر: عاشقانه، تراژدی به قلم: هورزاد اسکندری مقدمه: گفتی که عشق در نسل ما، حرف و زبان است بی عمل مستر وینت میشوم، تا با عمل ثابت کنم! پ.ن: مالگم ،کلمهای با ریشهی کوردی؛ به معنای تمام دارایی منforums.taakroman.ir
درخواست نقد شعر